26/11/2010 00:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך מהלב נאמר כבר כל תודה על שיתוף על התמדתך ועל תבונותיך יישר כוח המון בהצלהח בהמשך ומחזקים אצבעות לסופ"ש מוצלח גם בנופש שבוע הבא וגם ביום הולדת השבוע בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 11/26/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 05:18
 dany Posts: 19819
|
חיוך מהלב היקרה חנה אהובה הכנסת אותנו אל ליבך וסיפרת לנו דברים ממש מהבטן..... על כך יישר כוח. כולנו נמצאים כאן באותה הסירה ...... עם אותם מאבקים ..... שלאחרים נראים טיפשיים , ואולי שטחיים ובנאליים....... מה שנאמר זר לא יבין זאת...... אך אנחנו מבינים גם מבינים, את המאבק היומיומי מול האוכל........ שהרי אי אפשר להעלים אותו מחיינו , או אי אפשר להכתיב לסביבה שיאכלו רק מה שטוב ומתאים לנו. המחשבה הראשונית שלנו צריכה ללמוד לאכול בכדי לחיות ולא לחיות בכדי לאכול....... לדעת כי צריך לספק מזון לגוף בכדי שיתקיים ותו לא!!!!!!!! קל קל מאד לומר ........... הרבה פחות קל לעשות. יש לנו ימים נהדרים שהכל זורם לו ...... אין שום קושי ונדמה כי זהו לעולם לא ניפול יותר....... ופתאם משום מקום זה מופיע.........ואז זקוקים לכל כוחות הנפש על מנת להתמודד ולהתנגד............ יקירתי מאחלת לך הרבה מאד ימים של שפיות ושליטה ללא נפילות וללא תחושה כי צריך להלחם על מנת להישאר עם הראש מעל פני המים. שיהיו לך הרבה חיוכים מהלב........... כי זה ממש מקסים. סופ"ש נהדר ומקווה שתכנסי לפורום לפני חנוכה אך מאחלת גם לך חנוכה שמח........ ושיהיה לנו נס חנוכה במהופך........... ללא שמן וספיחיו!!!!!!!!!! באהבה דני חיוך מהלב כתב:
מירי היקרה, אמש היתה הרצאתך מאד נוגעת אל הלב. לבטח, אני שמתמודדת עם המשקל העודף מאז ימי נעורי יודעת מה פירוש "האוכל שולט בי" וגם ראיתי זאת לצערי אצל הורי ששניהם היו מאד שמנים ולדעתי זה מה שגרם לשניהם למות די צעירים לדעתי, כי כל השומן הביא עימו הרבה מאד בעיות ומחלות שונות ומשונות שבסופו של דבר הביאו מוות. אז אני החלטתי שלא אלך בדרכם, (בע"ה), הרי אין איש יודע מה ילד יום, אבל לנסות ולעזור לעצמי זאת הבטחתי לעצמי. היום אני באמת אוכלת מתוך מודעות ונכון, יש לעיתים בולמוס, ויש ימים קשים ויש ימים נפלאים שהכל נראה פשוט וקל, אבל אני בדרך החלטתי שאני אהנה גם מהדרך ולמרות שאני עדיין "כבדה" אני אוהבת את עצמי כפי שאני, ומקבלת את עצמי. גם אם אני "נופלת" איני מלקה את עצמי כלל אלא מקבלת הכל באהבה וממשיכה הלאה בדרך. אז הרצאתך מזכירה לי רגעים בהם קשה השליטה על מה אני אוכל, ויש גם החלטות לפני ארוע שמתפוגגות כשאני מגיעה לשם, אבל יש גם ימים שאני טופחת לעצמי על השכם ואומרת לעצמי, נכון חנה, אמנם לא היית מושלמת בשליטה אבל עמדת בפיתוי לא לאכול למשל קינוח שזה תמיד היה "מובן מאליו" ויש גם דברים אחרים שלא אכלתי, וגם אם הכל אינו מושלם בכ"ז אני בסדר ומסתכלת על הכוס המלאה בדרך כלל. וכך מיום ליום, ומקווה מאד שאוכל לעמוד בפיתויים של השבוע הבא בנופש פעיל בטבריה. נראה לי שאקח קווקר איתי לשם ואשתדל לעמוד בא. הבוקר הקלסית שלי שאימצתי לי ממך מירי באמת ארוחה מנצחת לדעתי. סופשבוע מתקרב וצריך להיערך בהתאם. אמנם יש יום הולדת שאני מוזמנת אבל אעשה כל מאמץ וגם אם לא אעמוד על המשקל ביום ג' הקרוב, הרי בשבוע אחרי זה בהחלט אעשה זאת. וסופגניות אינן בכלל בתפריט שלי אשתדל שגם לא אחת במהלך כל החג הקסום שהוא בעיני החג הנפלא ביותר חג החנוכה. וזו הזדמנות לאחל לכל מי שקורא שורות אלה חג אורים שמח, חג של התגשמות התקוות ובמיוחד אושר ובריאות לכולם !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 23:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה שם הכינוי שלך תמיד גורם לי לחייך. אני מודעת למאמצים שלך ואכן את מתמידה ומפנימה. חופשה נעימה יקירתי ומחכה לך באהבה במעמד השקילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 23:00
 tutit Posts: 2431
|
חיוך מהלב יקרה אין ספק שאת במקום נכון ,שומרים רוב החיים ואם יש נפילה קמים וממשיכים הלאה בלי הלקאה עצמית מיותרת.כך נלחמים באטרף הזה שלנו לאוכל לבצקים למתוק, אין לנו ברירה אחרת,טוב שמירי נכנסה לחיינו,המון הצלחה בהמשך התהליך אין לי ספק שתצליחי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 21:30
 דפי Posts: 1126
|
חיוך מהלב. גם אותי ריגשת מאוד. למרות הקושי , ביחד עם מירי נצליח ובגדול. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 19:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב היה כייף ומרגש לקרוא את דבריך. אני יודעת שעלית על הדרך הנכונה, אין ספק שאת חייה עם עצמך בשלום וזה חשוב מאוד להצלחת התהליך, נכון יש ימים שקשה יותר ויש ימים קלים אבל אלו החיים ואת מתמודדת איתם מצויין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 15:36
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, ריגשת אותי מאד בדברייך!
אני מסכימה איתך לא קלה דרכנו...אך א פ ש ר י ת! ואנחנו ביחד בתהליך עם דגש על א פ ש ר י...
את יכולה!!!!!!!!! בהצלחהההההה רבהההההההההה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 13:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיוך מהלב מה אומר לך זו בדיוק הדרך שלנו,פעם הכל בשליטה ואנחנו באופוריה ופעם למטה והאוכל עושה בנו שמות,אבל אכן אם נשכיל וניקח את התהליך כדרך
חיים,נמשיך לטפל במחלה הכרונית הזו במסגרת המדהימה בה אנחנו מצויים בסופו של דבר
נידנו תהה על העליונה ורק נצא ברווח של איכות חיים ובריאות כל כך נכון שהשומן מביא
למחלות מיותרות ולפחות כאן עד כמה שתלוי בנו נסייע במניעתן וכמובן חשיבות מירבית
לחיצוניות והיא בהחלט חשובה,מה שלא נאמר זה כרטיס ביקור.
מאחלת לך המון הצלחה ושליטה באוכל וכמובן המון בריאות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 13:19
 רבקה Posts: 8411
|
חיוך מהלב , חזרת אלינו ואני שמחה על כך. החשיבה החיובית שלך תוביל אותך לחוף מבטחים, בטוח הגישה ,האנרגיות החיוביות שאת מקרינה רק מובילות אותך להצלחה קבלי חיבוק לחיזוק וברכת הצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 11:38
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב יקרה... אז אחרי כל מה שרשמת והמודעות המדהימה שלך לעצמך אין הרבה מה להגיד... אז אני רק אשלח לך המון חיזוקים, שתקחי כל התמודדות לעצמה כאתגר אישי ותנצחי אותן אחת אחת... את יכולה! שיהיה לך אחלה יום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 11:15
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, אמש היתה הרצאתך מאד נוגעת אל הלב. לבטח, אני שמתמודדת עם המשקל העודף מאז ימי נעורי יודעת מה פירוש "האוכל שולט בי" וגם ראיתי זאת לצערי אצל הורי ששניהם היו מאד שמנים ולדעתי זה מה שגרם לשניהם למות די צעירים לדעתי, כי כל השומן הביא עימו הרבה מאד בעיות ומחלות שונות ומשונות שבסופו של דבר הביאו מוות. אז אני החלטתי שלא אלך בדרכם, (בע"ה), הרי אין איש יודע מה ילד יום, אבל לנסות ולעזור לעצמי זאת הבטחתי לעצמי. היום אני באמת אוכלת מתוך מודעות ונכון, יש לעיתים בולמוס, ויש ימים קשים ויש ימים נפלאים שהכל נראה פשוט וקל, אבל אני בדרך החלטתי שאני אהנה גם מהדרך ולמרות שאני עדיין "כבדה" אני אוהבת את עצמי כפי שאני, ומקבלת את עצמי. גם אם אני "נופלת" איני מלקה את עצמי כלל אלא מקבלת הכל באהבה וממשיכה הלאה בדרך. אז הרצאתך מזכירה לי רגעים בהם קשה השליטה על מה אני אוכל, ויש גם החלטות לפני ארוע שמתפוגגות כשאני מגיעה לשם, אבל יש גם ימים שאני טופחת לעצמי על השכם ואומרת לעצמי, נכון חנה, אמנם לא היית מושלמת בשליטה אבל עמדת בפיתוי לא לאכול למשל קינוח שזה תמיד היה "מובן מאליו" ויש גם דברים אחרים שלא אכלתי, וגם אם הכל אינו מושלם בכ"ז אני בסדר ומסתכלת על הכוס המלאה בדרך כלל. וכך מיום ליום, ומקווה מאד שאוכל לעמוד בפיתויים של השבוע הבא בנופש פעיל בטבריה. נראה לי שאקח קווקר איתי לשם ואשתדל לעמוד בא. הבוקר הקלסית שלי שאימצתי לי ממך מירי באמת ארוחה מנצחת לדעתי. סופשבוע מתקרב וצריך להיערך בהתאם. אמנם יש יום הולדת שאני מוזמנת אבל אעשה כל מאמץ וגם אם לא אעמוד על המשקל ביום ג' הקרוב, הרי בשבוע אחרי זה בהחלט אעשה זאת. וסופגניות אינן בכלל בתפריט שלי אשתדל שגם לא אחת במהלך כל החג הקסום שהוא בעיני החג הנפלא ביותר חג החנוכה. וזו הזדמנות לאחל לכל מי שקורא שורות אלה חג אורים שמח, חג של התגשמות התקוות ובמיוחד אושר ובריאות לכולם !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|