29/11/2010 11:13
 נחושה Posts: 6982
|
אז עכשיו זה רשמי... אנחנו כל חברי הפורום מתחייבים להיות שם בשבילכם עם כל החשקים, ההתרגשויות ומצבי הרוח... שיואו איזו בשורה משמחת שיהיה קל וכייפי במסגרת המגבלות
הייתי מחליפה את השם ממקופלת למשהו מזין יותר כמו תות או אוכמניה
ד"ש בבית נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 11:01
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קודם כל מזל טוב!!! אין אושר יותר מזה,
אל דאגה כל עוד את אצל מירי זה מצוין....
מאחלת לך הריון קל ומענג....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 09:58
 דפי Posts: 1126
|
מזל טוב ענק. מי כמוך יודעת כמה קשה השליש הראשון של ההיריון. נסי להיות רגועה יותר , וכפי שמיכל הציעה לך ערוכה מראש כל יום. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 09:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
ליאתי את חייבת למצוא את הזמן להשקיע גם בעצמך אחרת את לא תחזיקי מעמד במיוחד בתקופה כזו חשובה בחייך. את חייבת להתארגן מראש ולקחת לך אוכל לעבודה ולמצוא את הזמן לאכול. אל תעבדי קשה מידי ושמרי על עצמך למען העובר ולמען המשפחה שמחכה לך כל יום בבית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 05:25
 dany Posts: 19819
|
מודעות היא חלק חשוב מאד של התכנית כך שאת במודעות כבר את בפנים.......... תנסי להיצמד לתכנית מסוימת שנוחה לך........ וכך לא תלכי לאיבוד!!!!!!!! הכיני לך מראש דברים גם שיהיו בבית וגם שתוכלי לקחת איתך לעבודה..... ואז לא תפלי לאן שלא צריך. ומעל כל זאת שמרי עליך ועל מקופלת.......... ד"ש ליוני נשיקות והצלחה דני
דובונית אכפת לי כתב:
זכרי שאת בהריון ותקדישי לעצמך את שמגיע לך קצת מנוחה ואוכל בריא בשיתוף עם כל המשפחה בהצלחה אנו איתך ליאת של יוני כתב: תודה לכל התומכות!!!! יש כיתה קשה בבית ספר אני שנה ראשונה בו וגם בגלל זה אני עמוסה. אני לא מוצאת פתרון כדי לדאוג לעצמי, לאכול בריא לא לשכוח לאכול ואחר כך לבלוס. מנסה כל הזמן ולא מתייאשת. תודה שוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 23:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
זכרי שאת בהריון ותקדישי לעצמך את שמגיע לך קצת מנוחה ואוכל בריא בשיתוף עם כל המשפחה בהצלחה אנו איתך ליאת של יוני כתב:
תודה לכל התומכות!!!! יש כיתה קשה בבית ספר אני שנה ראשונה בו וגם בגלל זה אני עמוסה. אני לא מוצאת פתרון כדי לדאוג לעצמי, לאכול בריא לא לשכוח לאכול ואחר כך לבלוס. מנסה כל הזמן ולא מתייאשת. תודה שוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 22:06
 tutit Posts: 2431
|
מצטרפת לברכות מזל טוב ליאת תשתדלי להקדיש שעה ביום להכנת אוכל כי חבל שתעלי הרבה בהריון את כבר יודעת שאח"כ קשה להיפטר מהעודף והכי כיף כמו שרשמו לך הריון קליל באמת עשית בשכל שאת אצל מירי ככה תהיי בשליטה ותדעי מה הכנסת לפה,תרשמי זה מאוד עוזר,וחוץ מזה המון הצלחה והריון מקסים קל ובריא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 22:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאת ויוני יקרים איך התרגשתי מזל טוב ברוך השם הכל מסתדר לטובה בחיים לא לדאוג יש תוכנית... אוהבת אתכם ומחכה לכם השבוע שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 20:27
 ליאת של יוני Posts: 189
|
תודה לכל התומכות!!!! יש כיתה קשה בבית ספר אני שנה ראשונה בו וגם בגלל זה אני עמוסה. אני לא מוצאת פתרון כדי לדאוג לעצמי, לאכול בריא לא לשכוח לאכול ואחר כך לבלוס. מנסה כל הזמן ולא מתייאשת. תודה שוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 23:57
|
הי מקווה שקראת ואת מנסה אנו איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 12:26
 רבקה Posts: 8411
|
ליאתי ברכות לך ליוני לשיר וכמובן למקופלת זכרי לא דומה אחד למשנהו כל הריון הוא בפני עצמו ותפקידך לא לעשות השוואות אלא לדאוג יפה לעצמך ולשלוט עד כמה שאפשר על החוקים את עשית זאת עם שיר ואת תעשי זאת עכשיו עם ההריון החדש תהני מכל רגע ודאגי לעצמך כמה שאפשר שמרי על עצמך ושיהיה המון מזל טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
חדשות מדהימות!!! מזל טוב והריון מהנה!!!! שימרי על עצמך יקירה, תהני מההריון ותשמעי לגופך, אל תכניסי אוכל לא רצוי למערכת, אל תשכחי שאת מזינה עכשיו את מקופלת שנמצאת בתוך בטנך וזקוקה לאוכל מזין ובריא. הרבה הצלחה והנאה מהתהליך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:21
 נינוש Posts: 1442
|
יו, יו, יו, איזה חדשות נפלאות השבוע שמחה שמחה שמחה בשבילכם כייף כייף כייף לראות אותכם היום נשיקות נשיקות נשיקות בכניסה לבניין מזל טוב גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:17
 קרולין Posts: 6651
|
ליאת יוני ושיר היקרים! מזל טוב ענקקקקקקקק שיהיה לכם !
מאחלת לכם את הטוב ביותר!
ולך ליאת, כל הריון זה משהו אחר...העיקר שתרגישי טוב ושיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת. את אצל מירי וזה נ פ ל א !
נשיקותתתת לא נתראה הערב אני נשקלת בבוקר.....
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 07:59
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ליאת יקרה מזל טובבבבבבבבבב לך ליוני היקר ולשיר המקסימה החזיקי מעמד אוהבת רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 07:54
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ליאתי מזל טוב!!!! איזה כיף שיש עוד הריונית כאן בפורום... ועכשיו שאת מספרת מה את עוברת בימים אלו אני ממש שמחה שהם כבר מאחוריי...
ממש עשית לי לחייך עם הניסוח שלך.. שיר (לשעבר במבה)... מעניין איך נקרא לבוטן שלנו?
בכל מקרה יקירתי, שיהיה לך ולמקופלת וליוני כמובן המון המון מזל טוב, תנסי להיעזר בו כמה שאת רק יכולה בהכנות לכל השבוע (כי אם גיתי לראשונה בחייו עמד ערב ערב לחתוך סלט בשביל שנינו כי אני כבר קרסתי למיטה.. אז השמיים הם הגבול ).
שיהיה לך המשך שבוע נפלא ובהצלחה עם החשקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 06:06
 ענת Posts: 3849
|
לליאת המון מזל טוב!!!כיף לשמוע, אך אנא אל תשכחי את עצמך מבחינת האוכל תמשיכי לדאוג לתזונה נכנוה שכך תעבור גם לבתך , חבל להרוס מה שבנית עד עכשיו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 05:25
 dany Posts: 19819
|
מזל טוב יקירה
גם ליוני ולשיר, כפי כבר כתבו לך זוהי חובתך עכשיו לשמור על עצמך ועל מקופלת....... נכון ההורמונים משתוללים ומאד לא קל לעשות דיאטה במצב הזה..... אך צריך למצוא את הרגעים השפויים על מנת לשמור על איזה שהוא מסלול הגיוני....... היות וכבר יש לך ניסיון של ההריון הקודם...... עשי לך סדר יום, שיהיו לך תמיד דברים מוכנים לאכילה......... הבנתי שכהריונית את ן יכולה לאכול פחמימה בערב אזשהיא תהיה לפי התוכנית ולא משהו שמן שאין לך בו צורך ובוודאי לא מקופלת......... אני יודעת שמאד קל לתת עצות והרבה יותר קשה ליישם אותם...... ובכל זאת מתוך דאגה..... שימי לב....... כי בסופו של התהליך הרבה יותר נוח עם הריון קל ולהישאר עם מינימום משקל בסופו........... יום נהדר המון הצלחה ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 04:40
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית המון מזל טוב! דובונית כל כך צודקת את חייבת לשלושתיכם קצת
סדר בבלגן ואז האמיני לי גם התוצאות תהיינה מעולות
הן בבריאות והן על המשקל.
בכלל לשמור כצוות בבית אחד זו חגיגה.
סדרי לעצמך את היום מבחינת אוכל שהכנת ,קיימות כל כך הרבה אפשרויות
קחי איתך לעבודה,שיחכה לך בבית הסלט או כל תבשיל אחר ואז לא תפלי לשטויות.
שוב מזל טוב גדול ובהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 00:56
|
יקרתי המון המון מזל טוב להריונך השני של מקופלת המתוקה דבר שני אני מציעה לך לעצור שנייה ולחשוב על עצמך כי מגיע לך הטוב ביותר תדאגי לעצמך וליוני לארוחות בריאות מזינות לכל השבוע תשתפו פעולה זו עם זה ואל תוותרו תנוחו תצעדו והמון המון בהצלחה ויש לך כאן את ההריונית מיכל לחלוק איתה חוויות משותפות edited by דובונית אכפת לי on 11/25/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|