24/11/2010 08:29
 קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד על ההשקעה....רק ככה מצליחים! יום מקסים לכולם.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:19
 מיכל שרון Posts: 1318
|
צודקת בהחלט.. גם אני הכנתי כבר בשני בערב ויצא פשוט סוף!!!! אין מילים!!! ואני באמת לא מאלה שרצים להכין מתכונים.. אבל זה באמת היה יוצא דופן... כי גיתי בשני על הבוקר כבר היה בשוק לקנות כמה שיותר פטריות וגם זה די נדיר... בקיצור מי שלא מכין השבוע יוצא פראייר!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 05:12
 dany Posts: 19819
|
וואו שתי כוסות........ אני מתעלפת.......... טוב נשמע את המתכון ואז אחליט......... אקורדיאון כתב:
dany כתב: אשמע אותו ממירי בהרצאה ביום חמישי אז יש מצב לשבת...........  דני היום דיברתי עם מירי גם על התבשיל ואמרתי לה על היין שלי יש איזה בעיה איתו,היא אומרת שבמקום 2 כוסות אחת ואפשר גם ללא רק עם התבלינים האחרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 04:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל כך הרבה מחמאות לתבשיל אנסה באמת בסוף השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 02:47
 tutit Posts: 2431
|
מיצי כל הכבוד על ההשקעה מצפה לך מחר יום טעים במיוחד, נחכה לחמישי כרגיל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 00:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד על החריצות והעשייה
|
-1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 20:24
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נשמע מעולה ומגרה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 20:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
אשמע אותו ממירי בהרצאה ביום חמישי אז יש מצב לשבת...........  דני היום דיברתי עם מירי גם על התבשיל ואמרתי לה על היין שלי יש איזה בעיה איתו,היא אומרת שבמקום 2 כוסות אחת ואפשר גם ללא רק עם התבלינים האחרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:50
 dany Posts: 19819
|
אשמע אותו ממירי בהרצאה ביום חמישי אז יש מצב לשבת...........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 18:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל הכבוד מצטמצמת,גם מיכלי הכינה עוד אתמול. אנסה בסוף השבוע.
תודה על העידכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 18:08
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
יאמי נשמע מעולה אנסה גם מחר
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 17:59
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת יקירתי , כל הכבוד לך על היישום בדרך זו עם אוכל מוכן את תפתיעי אותנו גם השבוע בגדול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 17:54
 מצטמצמת Posts: 135
|
עכשיו הכנתי את התבשיל חזה עוף עם היין הלבן והפטריות, הוא שווה ביותר. קודם כל כבר שמירי הכתיבה אותו אתמול ידעתי שאני הולכת לעשות אותו במיידי כי הוא נשמע לי פשוט מושלם. אז הלכתי לקנות פטריות ויין והכנתי את המעדן הזה. אני עוד לא טעמתי כי כבר אחרי חמש ואני לא רוצה לאכול את זה בגלל היין שיש בפנים. אבל חבר שלי אמר שיצא פשוט מעולה. לצד זה הכנתי תפוחי אדמה בתנור, קלפתי תפוח אדמה וחצתי כל אחד לשניים, בכל אחד מהם עשיתי חריצים לאורך כמו מניפה, הברשתי מעל טיפה שמן זית ומלח,שעה בתנור בחום גבוה מאד. יצא מעולה מעולה מעולה. שוב לא טעמתי עדין אבל אלו התגובות. ממליצה לכל העצלנים לעשות את תבשיל העוף כמה שיותר מהר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|