24/11/2010 00:14
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה נאמר הכל ומקווה שתמיד תרגישי בנוח לכתוב לטוב ולרע כאן א פעם לא שופטים אותך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדה.... כתב:
אשירה יקרה, מבינה אותך מאוד בקטע של הכתיבה,
לפעמים גם כשאני בהתלהבות ורוצה לכתוב אני אומרת לעצמי האם כדאי?
איזה פדיחות זה יהיה אם אח"כ אני יעלה במשקל ??? מה יגידו כל חברי הפורום???
תאמיני לי שלפני שאני רושמת אני חושבת,
אבל די לחשוב! רשמי את אשר על ליבך גם בטוב וגם ברע....
שבוע טוב בלונדוש הבהרתי לך אתמול כן לכתוב הכל עולים יורדים את מקבלת כאן רק חיזוקים מאנשים שמכירים מקרוב את כל התהפוכות,אז בבקשה לא להעלם את יודעת הפעם אני רצינית.נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 16:23
 dany Posts: 19819
|
הכלי הנהדר הזה נתן לנו , אנשים בעלי בעיה דומה וכאובה, מקום להיפגש בו ולחלוק בו את כאבנו ואת הצלחתנו. ועל כך באמת יבורך. אשירה כתב:
תודה מקרב לב לכל הבנות התומכות, המחזקות, המפרגנות. אין דברים כאלה, באמת!!!
תמיד חשבתי שההתכתבויות באינטרנט זה לא בבית ספרי, כמו שאומרים, אף פעם לא תיארתי לעצמי שאמצע דווקא בכלי הזה משהו שכל כך אתחבר אליו וכל כך יחזק אותי.
חיבוק ענק לכולכן והמון תודות,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 14:46
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
תודה מקרב לב לכל הבנות התומכות, המחזקות, המפרגנות. אין דברים כאלה, באמת!!!
תמיד חשבתי שההתכתבויות באינטרנט זה לא בבית ספרי, כמו שאומרים, אף פעם לא תיארתי לעצמי שאמצע דווקא בכלי הזה משהו שכל כך אתחבר אליו וכל כך יחזק אותי.
חיבוק ענק לכולכן והמון תודות, חיבוק ענק חזרה גם לך יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 14:46
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה! לכולנו ימים טובים יותר וטובים פחות בדיאטה ובכלל בחיים....
כאן המקום לשתף כולנו באותה הסירה.
מאחלת לכולנו מכל הלב יותר ימים טובים ובשליטה.
איתך לאורך כל התהליך
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 14:10
 אשירה Posts: 4292
|
התכוונתי אמצא כמובן!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 14:09
|
תודה מקרב לב לכל הבנות התומכות, המחזקות, המפרגנות. אין דברים כאלה, באמת!!! תמיד חשבתי שההתכתבויות באינטרנט זה לא בבית ספרי, כמו שאומרים, אף פעם לא תיארתי לעצמי שאמצע דווקא בכלי הזה משהו שכל כך אתחבר אליו וכל כך יחזק אותי.
חיבוק ענק לכולכן והמון תודות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 14:01
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירתי הרהורינו תמיד ישארו כי אנחנו בראש אדם שמן ולא יעזור כלום אנחנו איתך ואת יודעת זאת לאורך כל הדרך אנחנו נעזרים בך ואת בנו אז כמו שאת יודעת שתפי אותנו ואנו אותך בלי הרהורים כי כולנו באותו מסלול עם מעידה ובלי מעידה בסוף מבטיחה לך שנצליח המשיכי בשמירה וראי אור בקצה המנהרה מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 13:23
|
בידיוק כך!!!!!!!!!!!!!! בלונדה.... כתב:
שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 12:13
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 09:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה אהובה את מדברת מהלב ואני מוצאת את עצמי כל כך מזדהה. אני מכירה מקרוב את השד שיושב על כתף שמאל ומחכה בסבלנות להזדמנות להגיד לי "אמרתי לך" "הנפילה היתה רק עניין של זמן" "זה היה צפוי" "מי אמר שאת יכולה". אז נכון השד הזה תמיד נמצא על הכתף אבל זה לא אומר שאני נותנת לו את ההזדמנות לעיתים קרובות לרקוד על כשלונותי. להיפך, אני מנסה לייבש אותו כמה שיותר זמן על הכתף על שיתפוגג ויעלם. אני לא נשברת אתה תישבר!!! המשך הצלחה יקירתי, כולנו כאן יחד שואבות כוח ומתחזקות אחת מהשנייה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:10
|
תודה יקרה הרי זה מה שאני משננת לעצמי יום ולילה...........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 05:56
|
דני יקירתי שאפו על שכתבת,נכון לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 05:54
|
אשירה יקירתי כל כך מכירה את המקום הזה של הפחד....... שמה שאני עושה בכלל לא יעזור.... ושהייתי כבר פה וקילקלתי אז למה בכלל להתאמץ...... ואולי בכלל אין לי כוחות לעשות את התהליך........ ואת יכולה לצחוק זה בכלל לא קשור לכמה יש לרדת....... גם שנמצאים במרחק שנייים שלושה קילו מהמטרה עדיין אותם פחדים מטורפים מטרידים מציקים ולא נותנים מנוח......... צריך להתחזק ולא לתת לקול ההוא שכל הזמן מטרטר במוח........ "את במילא לא תצליחי" ולתת לקול הנהדר הזה שאומר "את תצליחי "מקום והמון מקום........ כי הכי נוח(כמה שזה נשמע מצחיק וכואב) להישאר במקום ההוא של היאוש .......זה מקום מוכר וידוע........... את עושה למענך עכשיו את הדבר הטוב ביותר והנכון ביותר שיש לך לעשות........... ואסור ממש אסור לתת למחשבות השחורות מקום.......... את תצליחי ואנחנו כאן לתת לך יד.......... אל תפחדי מההצלחה.......... את יכולה ומגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!! יום נפלא והמון אהבה וחיזוק אחותך לדרך דני
אשירה כתב:
אני כבר שבוע שני בשמירה די קפדנית ואני חוששת לכתוב, מוזר, לא? קל יותר לכתוב בבאסה, שם מרגישים יותר בנוח, כי משם אי אפשר ליפול. כשאני בקטע טוב, יש תמיד את הסיכון של הנפילה, עדיין לא מאמינה בעצמי שאתמיד, ולמה לספר לכולם ואחר כך להתבאס ששוב נכשלתי. בכל אופן החלטתי להסתכן ולספר, אולי הפעם זה יהיה שונה! אני שואבת המון כוחות מסיפורי הבנות, אלה שמתמידות מצליחות, עובדה. הולכת לישון אחרי יום מוצלח נוסף, לילה טוב!!! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 04:34
|
אשירה יקירתי נהפוך הוא ספרי על ההצלחה שהרי גם אם תמעדי כולנו באותה סירה לכולנו אותם רגעים קשים,כולנו קמים ונופלים ולשתף זה חלק מהפתרון לכאן או לכאן.
כמו תמיד נפילות הן חלק בלתי נפרד מהתהליך אך עדיף מהן מעט ומההצלחה הרבה.
אנחנו איתך בכל מצב.
מאחלת לך הצלחה והמשך שליטה,תני אמון מלא בעצמך!!
בוקר נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 03:41
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
אני כבר שבוע שני בשמירה די קפדנית ואני חוששת לכתוב, מוזר, לא? קל יותר לכתוב בבאסה, שם מרגישים יותר בנוח, כי משם אי אפשר ליפול. כשאני בקטע טוב, יש תמיד את הסיכון של הנפילה, עדיין לא מאמינה בעצמי שאתמיד, ולמה לספר לכולם ואחר כך להתבאס ששוב נכשלתי. בכל אופן החלטתי להסתכן ולספר, אולי הפעם זה יהיה שונה! אני שואבת המון כוחות מסיפורי הבנות, אלה שמתמידות מצליחות, עובדה. הולכת לישון אחרי יום מוצלח נוסף, לילה טוב!!! 
אשירה יקירה, תודה על השיתוף...גאה בך בעשיה ובשליטה.את צודקת תמיד יש סיכון של הנפילה אבל את יודעת העיקר לדעת לקום ולהמשיך הלאה ולהסתכל קדימה, כמו ילד שנופל וקם וממשיך הלאה לרוץ אז אנו איתך ולא ניתך לך ליפול...כולנו יד אחת... אז בהצלחה ללא פחד ,,והעיקר לא לפחד כלל אז המון הצלחה חיבוק ענק ואוהב ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 01:10
|
אני כבר שבוע שני בשמירה די קפדנית ואני חוששת לכתוב, מוזר, לא? קל יותר לכתוב בבאסה, שם מרגישים יותר בנוח, כי משם אי אפשר ליפול. כשאני בקטע טוב, יש תמיד את הסיכון של הנפילה, עדיין לא מאמינה בעצמי שאתמיד, ולמה לספר לכולם ואחר כך להתבאס ששוב נכשלתי.
בכל אופן החלטתי להסתכן ולספר, אולי הפעם זה יהיה שונה!
אני שואבת המון כוחות מסיפורי הבנות, אלה שמתמידות מצליחות, עובדה.
הולכת לישון אחרי יום מוצלח נוסף,
לילה טוב!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|