24/11/2010 00:10
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
וואהו כל הכבוד על הירידה העשייה והתמדה תמיד ישתלמו בסוף אז קדימה בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 16:17
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לכל היורדות והמיצטמצמות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 16:13
 מצטמצמת Posts: 135
|
תודה לכולן על כל הברכות והתמיכה, אין כמו הפורום הזה בעולם. באמת שזה כיף, ממשיכה הלאה בשמירה ובשליטה ומחכה כבר לשקילה הבאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 16:04
 נינוש Posts: 1442
|
בחרת לך שם טוב וזה הגיע כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 15:51
 רעותה Posts: 869
|
מצטמצמת יקרה ,
כל הכבוד,
יפה מאוד המשכת באדיקות.
שאפו ותהני,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 14:54
 קרולין Posts: 6651
|
מצטמצמת יקרה, בראבו !!!! איזה אושר!!!! הסבלנות תמיד משתלמת בסוף! תמשיכי להתמיד ולהצליח.
המשך שבוע נהדר ובשליטה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 13:42
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת יקירתי את זוכרת שבפגישתינו השבועית כל פעם אמרנו שהירידה תגיע והנה האושר הגיע ובגדול אני גאה בך על הירידה וביחוד על שלא נשברת בעקבות העמידה על המקום כמוך כמוני שעמדתי כבר חודש על המקום ואתמול היתה ירידה של חצי קילו מה לעשות אנחנו יכולים לשנות את מנגנון גופינו? לא , אז בואי נקבל ואנחנו מקבלות הכל באהבה ובו פעם כל הכבוד לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 10:05
 OB Posts: 38
|
מצטמצמת מקסימה... מי כמוני יודעת כמה זה תסכל אותך שלמרות השמירה האדוקה שלך, לא ראית את הירידה המיוחלת.. אבל כמו שהבטחתי לך כל שבוע, בסוף ראית את זה.. ובגדול!!! ירדת בשביל כל השבועות שבהן עמדת על המקום!! אמרתי לך אתמול כמה אני גאה בך וכמה את נהדרת, ואת גם נראית נהדר... אז תמשיכי ככה, את באחת התקופות החזקות בחייך ואנימאחלת לך שהיא תימשך ותימשך ואל תשברי... אבל אם יגיע המשבר, אני כאן בשבילך בכל שעה!!! ביחד נוריד את כל הקילוגרמים המעיקים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 09:14
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב, איך אני שמחה בשבילך באמת חיכית לזה הרבה זמן... את רואה קיבלת פיצוי יפה על כל השבועות תמשיכי כך, שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 09:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
מצטמצמת בוקר טוב!!! כל הכבוד על הירידה היפה וההתמדה. אין ספק שאסור להישבר זו דרך חיים ולצידה שכרנו - ירידה במשקל. בהצלחה בהמשך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 08:26
|
ממש כך ורדה שומעים על הקול באיזה מצב נפשי נמצאים ושהוא טוב הוא נשמע ממש קליל ומחויך ושהוא גרוע הוא נשמע כבד ועייף
vardae כתב:
מצטמצמת בוקר טוב, מצטרפת לשאפו של כולם ורוצה להוסיף היבט נוסף, כמובן שגם אני נהנית מכל ירידה ,אבל הגעתי למצב שהירידה היא חשובה,אבל משנית. אני כל כך נהנית מאורח החיים החדש,מהקלילות שחזרה לחיי,מישהו שדבר אתי בטלפון אמר לי ששומעים את הדיאטה בקול שלי. וההרגשה הנהדרת הזו שווה את הכל. המשך יום נפלא לכולם. ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 08:11
 vardae Posts: 37
|
מצטמצמת בוקר טוב, מצטרפת לשאפו של כולם ורוצה להוסיף היבט נוסף, כמובן שגם אני נהנית מכל ירידה ,אבל הגעתי למצב שהירידה היא חשובה,אבל משנית. אני כל כך נהנית מאורח החיים החדש,מהקלילות שחזרה לחיי,מישהו שדבר אתי בטלפון אמר לי ששומעים את הדיאטה בקול שלי. וההרגשה הנהדרת הזו שווה את הכל. המשך יום נפלא לכולם. ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 07:40
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד מותק!!!  שאפו על זה שלא התייאשת ולא נשברת והמשכת להאמין בעצמך ובשיטה והצלחת ובגדול!!! שיהיה לך אחלה שבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 05:47
|
מיצי אהובה כמו שאנחנו אומרים במחוזותינו יש תמורה בעד האגרה.......... עבדת עבדת ובסופו של עניין קיבלת את התשלום הנכסף........ירידה!!!!! המשיכי כך יקירתי, ותראי עוד תוצאות נפלאות בעמלך. ובאמת אמרת דברים כל כך חכמים....... לא להתייאש, לא לאבד תקווה, להמשיך ולדבק בדרך......... והכי חשוב שיש כבר הצלחה לא לקלקל אותה!!!!!!!!! יום נהדר וכל הכבוד לך מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 04:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר נהדר לך מצטמצמת את רואה רק להמשיך ולא להתייאש גם במידה ועומדים על המקום,בדיוק כמו שאת אומרת אם אנחנו יודעים שעשינו דיאטה ולא חרגנו
גם על המקום זה בסדר גמור.
מה שלא בסדר מבחינתינו זו עליה כל עוד היא לא קיימת אשרינו.
מאחלת לך המון בהצלחה ותוצאות דומות גם בשבוע הבא,היה תענוג לראות את האושר
שלך אתמול.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 03:42
 ענת Posts: 3849
|
מצטמצמת כתב:
סוף סוף אחרי שלושה או ארבעה שבועות של עמידה על המקום, ירדתי היום קילו וחצי. כרגע אני על המשקל הכי נמוך מאז שהתחלתי ואני כל כך שמחה.... עברו עלי שלושה שבועות נורא מבלבלים, כי שמרתי למופת לפי השיטה והיתי תלמידה מצויינת אבל לא ראיתי את זה על המשקל, לא הבנתי מה קורה איתי כבר... אבל לא נשברתי והמשכתי בהדיקות עם השיטה שבוע אחרי שבוע. והיום סוף סוף ראיתי את התוצאה, אני לא אשקר וידעתי שהיא תגיע בסוף כי אני באמת מאמינה בשיטה הזאת. עכשיו אני מרגישה שהירידה הזאת אמיתית והיה שווה לחכות לה. ומחכה כבר לירידה הבאה... אז אני רוצה להגיד לכל מי שלא יורד שבוע שבועים וגם יותר, אם אתם יודעים עמוק עמוק שאתם באמת עושים את העבודה הנכונה זה בסוף יגיע וזה יהיה שווה את ההמתנה. וגם אחרי הירידה צריך להמשיך הלאה ולא לחגוג כי סוף סוף ראיתם אותה, אלא להיות חזקים בשביל להמשיך אותה... מאחלת לכולנו שבוע טוב טוב טוב....
מה שנקרא הסבלנות משתלמת...כל הכבוד גאה בך המשכי כך כי התוצאות תמיד מגיעות הגוף זוכר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 01:15
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד מיצי יקרה שלא הרסת למרות שלקח לגוף זמן לוותר על המשקל הרבה הצלחה בהמשך,וירידה בכל שקילה. גאה בך הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 00:26
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה, יש שכר לעמלך וכל הכבוד לך שהתמדת למרות שלא ראית תוצאות מיידיות,
אנו רק צריכים לעשות את הדברים הנכונים וההצלחה תגיע!!!
מאחלת לך המשך הצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 00:12
 מצטמצמת Posts: 135
|
סוף סוף אחרי שלושה או ארבעה שבועות של עמידה על המקום, ירדתי היום קילו וחצי. כרגע אני על המשקל הכי נמוך מאז שהתחלתי ואני כל כך שמחה.... עברו עלי שלושה שבועות נורא מבלבלים, כי שמרתי למופת לפי השיטה והיתי תלמידה מצויינת אבל לא ראיתי את זה על המשקל, לא הבנתי מה קורה איתי כבר... אבל לא נשברתי והמשכתי בהדיקות עם השיטה שבוע אחרי שבוע. והיום סוף סוף ראיתי את התוצאה, אני לא אשקר וידעתי שהיא תגיע בסוף כי אני באמת מאמינה בשיטה הזאת. עכשיו אני מרגישה שהירידה הזאת אמיתית והיה שווה לחכות לה. ומחכה כבר לירידה הבאה... אז אני רוצה להגיד לכל מי שלא יורד שבוע שבועים וגם יותר, אם אתם יודעים עמוק עמוק שאתם באמת עושים את העבודה הנכונה זה בסוף יגיע וזה יהיה שווה את ההמתנה. וגם אחרי הירידה צריך להמשיך הלאה ולא לחגוג כי סוף סוף ראיתם אותה, אלא להיות חזקים בשביל להמשיך אותה... מאחלת לכולנו שבוע טוב טוב טוב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|