24/11/2010 00:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד מיכל על המוטיבציה ההכנה והעשייה יישר כוח ואכן חשוב בתהליך לא להתעצל לגוון ולעשות בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 13:49
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי כל הכבוד לך את הרי יודעת שככה מצליחים ריח הבישולים מגיע עד לכאן, בטוחה שתהנו ממעשה ידייך חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 12:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד מיכלי! אכן כשאנחנו מבשלים לעצמנו טעים ובריא כך יורדים,
כשלא מבשלים ומתעצלים פשוט חוטפים כל מה שעל הדרך
וכך אי אפשר להרזות....
שבוע טוב ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 12:10
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד מיכלי! אכן כשאנחנו מבשלים לעצמנו טעים ובריא כך יורדים,
כשלא מבשלים ומתעצלים פשוט חוטפים כל מה שעל הדרך
וכך אי אפשר להרזות....
שבוע טוב ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 09:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי, מצדיעה לך ומסכימה עם כל מילה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:24
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מצטרפת בהכנעה............. כל מה שנאמר כאן הוא אמת לאמיתה וכל מי שיכין בערב שבת יהיה לו מה לאכול בשבת........ וכך בכל ימות השבוע....... וכפי שזה חשוב לטרוח למען האחרים כך חשוב לטרוח למען עצמנו!!!!!!!!!!!!!! בישולים טעימים דני הגיע הזמן-מילת המפתח עצמנו!!
אכן אם אין אני לי מי לי....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
מצטרפת בהכנעה............. כל מה שנאמר כאן הוא אמת לאמיתה וכל מי שיכין בערב שבת יהיה לו מה לאכול בשבת........ וכך בכל ימות השבוע....... וכפי שזה חשוב לטרוח למען האחרים כך חשוב לטרוח למען עצמנו!!!!!!!!!!!!!! בישולים טעימים דני הגיע הזמן-מילת המפתח עצמנו!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:22
 dany Posts: 19819
|
מצטרפת בהכנעה............. כל מה שנאמר כאן הוא אמת לאמיתה וכל מי שיכין בערב שבת יהיה לו מה לאכול בשבת........ וכך בכל ימות השבוע....... וכפי שזה חשוב לטרוח למען האחרים כך חשוב לטרוח למען עצמנו!!!!!!!!!!!!!! בישולים טעימים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 04:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכלוש אכן כל מילה בסלע,אסור לנו להתעצל האוכל שממתין לנו בבית עושה חלק נכבד מההצלחה בתהליך.
מקווה שאכן התבשיל יצא טעים,עדכני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 00:23
 אשירה Posts: 4292
|
כל הכבוד מיכל על החריצות והנחישות!!! הכנת אוכל מראש זה כמעט כלל ראשון בדרך להצלחה בדיאטה, וזה מצריך עשיה ועשיה ועשיה, אין ברירה אחרת, האוכל לא נעשה מעצמו, וזה אומר תרגול והפנמה של הרגלי הכנת האוכל במקביל להרגלי אכילה. והתוצאות שלך מדברות בשם עצמן.
אז שוב, כל הכבוד!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 23:44

מיכל היקרה,
אתכל צודקת כל כך. מחר אכנס לפורום המתכונים הדיאטטיים, ואבחר לי מבין הפשטידות את הפשטידה השבועית. זה תמיד טעים ומשביע עם סלט ירקות.
תודה רבה שהזכרת לנו.
בהצלחה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 22:13
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה מוכשרת וטובת לב. אכן מילים חשובות ונכונות. חשוב להשקיע ולא להתעצל ושיהיה תמיד אוכל מוכן במקרר. זה עוזר מאד בתהליך ההרזיה, ובודאי בתהליך השמירה. לילה טוב בתאבון מחר זה מאכל מאד מאד טעים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 22:04
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בנות יקרות (וקצת בנים יקרים ונדירים אפילו עוד יותר ) אני שוב מפצירה בכל מי שעוד לא הפנימה והבינה... בישולים בישולים בישולים!!!! אין מה להשוות שבוע של חפיף וחוסר השקעה לשבוע שבו אני עומדת ומבשלת ומכינה קופסאות (וכשאני אומרת אני זה כולל את הגמדים הקטנים שלי - מימי וסבתא ).. פשוט אין מה להשוות...
ולכל מי שמרגישה את הכיס.. אז על אחת וכמה שהיא חייבת לעמוד ולבשל ולאלתר ולהמציא ולגלות בכיף והנאה איך כל שארית וירק מקובצ'ץ' במגירה יכולים להפוך למעדן דיאטטי ומפתיע..
וכמו שמירי אומרת - אם אני יכולה אז אתן בטח יכולות!!! כי עכשיו הסוטאז' כבר שעה על האש ואני לא מתעצלת וגם בתשע בערב עומדת לבשל כי מגיע לנו טעים!!! ומגיע לנו להנות מכל ביס!!! ומגיע לנו לא להרגיש אפילו לשניה מקופחים ומסכנים ומדוכאים!!! ושנינו כבר מעכשיו התלקקנו מעל הסיר מהריחות והניחוחות ורק מחכים למחר בצהריים שיגיע ונוכל לחמם ולהגיש (גיתי בבית ואני בעבודה).
אז שוב אני אומרת לכולם - אין שבוע שעובר בלי פשטידה מוכנה במקרר !!! אין לילה שאני נכנסת למיטה לפני שחתכתי סלט לטאפרוור לעבודה (או לפחות קופסה עם ירקות חתוכים בימים ממש עצלים)!!! ואין בוקר לא משנה כמה אני ממהרת שאני אצא בלי לזרוק לתיק יוגורט אקטיביה ותפוח (צנצנת עם קוואקר כבר יש קבוע בעבודה וגם קינמון)!!! כי אין לי דרך אחרת להצליח.. כי זה המעט שאני עושה כל שבוע כדי לשמור על המסגרת והשפיות גם בימים קשים ועייפים שהשגרה נמלאת בלת"מים.. אז יקרות ואהובות, תשקיעו בעצמכן, במשפחה ובבני הזוג ותעמדו עכשיו.. אפילו שהטלוויזיה קורצת יותר ושימו משהו על הגז.. בחייאת... בשביל עצמכן...
בכל אופן... הסתיימה מנת ההטפה היומית אז נותר לי לומר לכן רק לילה טוב ונתראה מחר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|