24/11/2010 00:16
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ללא מילים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:53
 dany Posts: 19819
|
יעלי בוודאי את מכירה את המשפט הסקרנות שהרגה את.......... לא רוצה לומר את מחמת הרגישות לחיות נהדרות אלו........ אז גם אנחנו כמוהן סקרניות עד מאד........ edited by dany on 11/24/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יעלי כתב:
אולי זה הפתרון המושלם עבורנו. להתסכל על האוכל בטלביזיה, ולכתוב מרשמים, כל זמן שאנחנו לא אוכלים את זה בעצמנו...... חחחח רעיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:51
 יעלי Posts: 589
|
אולי זה הפתרון המושלם עבורנו. להתסכל על האוכל בטלביזיה, ולכתוב מרשמים, כל זמן שאנחנו לא אוכלים את זה בעצמנו......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקוש אכן בכל פינה ממתינים אוייבים מה לעשות אנחנו אכן נמשיך להיות בשליטה ולטפל בעצמנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 12:47
 רבקה Posts: 8411
|
נכון אנחנו יותר מדי מקדישות תשומת לב למאכלים שלא בבית ספרינו
אבל נכון אקורדיון אנחנו רק בני אדם וזה חלק מחיינו גם הדברים האסורים
ומה אנחנו יכולים לעשות לאן שלא פונים ולאיזה ערוץ שלא נזפזף
אוכל,אוכל ואוכל בואו ניקח מכל זה את המותר ונתענג והעיקר שנצליח במשימתינו ושאלה לי אליכן הפרסומת לא "מגרות" ולא כל דבר מותר לנו אז מה עושים ? טוב די העיקר שאנחנו כאן ביחד יודעים ויודעות כיצד להתנהג עם השליטה הרבה חיוכים ואהבה לכולכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:39
 dany Posts: 19819
|
כולן צודקות................
אני בעצמי ביקשתי לא לדבר יותר מדי על מאכלים שלא מתאימים לנו ונפלתי באותו המקום............... זהו לא עוד!!!!!!!!! יום נהדר עם גיבץ' ומרק ירקות טעים טעים................ הכנתי סלט כרוב מעולה........ נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 04:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בנות מה קרה?אנחנו רק בני אדם הכל נכון ואנחנו גדולות מהחיים יום יום שעה שעה אבל מותר גם קצת לדבר ,לא להלחץ כל כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 01:25
 tutit Posts: 2431
|
כן כל המסאטר שף הזה שיגע את כולם ולנו בכלל אסור לגעת בהרבה מהמרכיבים שם.אז הכי טוב מה שיש בפורום נכון לעכשיו.ודני'לה לגבי עוגת יומהולדת נשמע מעולה מה שאת מכינה, חברה שלי קיבלה השבוע עוגה שהבסיס שלה עשוי מכדורי שוקולד, מאמא שלה שהיא אלופה בעוגות,רק מהסיפורים על העוגה כל הבוקר הייתי בחוסר איזון .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 00:53
 אשירה Posts: 4292
|
אני מזדהה לגמרי עם קרולין, ראשית אני לא עוקבת בכלל אחרי תכניות אוכל, אני לא מבינה את הטרנד הזה, לא יודעת מה זה תורם, ומעבר לכך, טעים או לא טעים, איך נדע? נטעם את הטלביזיה? נדמיין? מצד אחד אנחנו עושים לעצמנו דמיון מודרך על אוכל אמיתי שזה פלסטיק, פימו וכו', ואחר כך משקיעים אנרגיה בתמונות מסך.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 20:40
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
טוב אמרתי שאבדוק אז שלי יותר מוצלחת כי אני עושה גם עם שמנת מתוקה והיא רק עם חלב ופודינג כל הטוויסט שלה הם המרשמלוס בתוך המילוי..........ואני ממיסה ממש שוקולד אמיתי ולא ממרח שוקולד...... אז אשפר את שלי עם המרשמלוס.........ומה שהיא פיזרה מלמעלה לא פירורי בסקויט אלא במבה מגוררת........ לא נראה לי בכלל. edited by dany on 11/22/2010 איכס נשמע לי ממש לא טעים.אפשר לוותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 20:29
 קרולין Posts: 6651
|
בנות יקרות! מה זה המתכונים האלה...?! פתחנו כאן מאסטר שףףףףף..... התוכנית הזאת ובכלל תוכניות הבישול שיש כל הזמן בטלוויזיה ...מגרות ו"קשות" לצפייה לנו השמנמודים....
המשך ערב מקסים ובשליטה לכולםםםםםםםםםםם
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 20:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
ממש מאכזב דניאלוש, גם אני חשבתי שמרוב שהם התענגו על העוגה שלה היא שווה משהו. אז מה זה אומר על השפיטה שלהם? מה זה אומר על המתכונים שהמועמדים מכינים, הם לא משהו?? אכזבה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 19:33
 dany Posts: 19819
|
ראיתי שכל כך התלהבו שטעמו ממנה שממש ליקקו את השפתיים אז חשבתי שמי יודע מה היא הכינה שם.......... ושמחתי לראות שהעוגה שלי בעצם יותר מעניינת וטובה......... רוצה לעשות ליום הולדת שנה של הנכדה הקטנה שלי עוד שבועיים......... אז אוסיף את הטוויסט של המרשמלוס........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 19:31
 EFF Posts: 6412
|
לא תגלו?? גם אני מכינה עוגת ביסקויטים לעיתים די קרובות ומשלבת בה גם יוגורט בופלו,גבינה לבנה של פעם ועוד כמה הפתעות לשפצור'- יוצאת לי נפלאה - הילדים ובני הבית משתגעים עליה - ואני לא טועמת יותר מפעם אחת בשבוע חתיכה לא גדולה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 18:57
 רעותה Posts: 869
|
יש את כל המתכונים שלה באתר של מאסטר שף. לגבי הבמבה - אכן לא משהו..... וגם בטח שלא בשבילנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 18:17
 נינוש Posts: 1442
|
הפתיתים עם העוף נראה פשוט וטעים טעים..........................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 17:21
 dany Posts: 19819
|
טוב אמרתי שאבדוק אז שלי יותר מוצלחת כי אני עושה גם עם שמנת מתוקה והיא רק עם חלב ופודינג כל הטוויסט שלה הם המרשמלוס בתוך המילוי..........ואני ממיסה ממש שוקולד אמיתי ולא ממרח שוקולד...... אז אשפר את שלי עם המרשמלוס.........ומה שהיא פיזרה מלמעלה לא פירורי בסקויט אלא במבה מגוררת........ לא נראה לי בכלל. edited by dany on 11/22/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|