הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולן.. הנני כאן!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/11/2010 08:05

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל שרון חמודה כתבו הכל
העיקר שנהנת עשית חיים השתדלת כמה שניתן
וכעת את ממשיכה בקו הישר כמה שאפשר במסגרת הנסיבות
תבורכי על סיועך לסבך שיהיה הרבה בריאות
המשך שבוע טוב smile
edited by דובונית אכפת לי on 11/22/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2010 05:31

dany
dany
יום נפלא והמון שליטה
מכל הלב
דניsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2010 00:47

tutit
tutit
מיכלי יקרה אכן היית חסרה לנו.
כל הכבוד על הטיפול בסבא שלך -זו מתנה בפני עצמה.
כל כך כיף לקרוא את חוויותייך בירושליים
וכמו שכבר אמרתי ,את כותבת מדהים!
בטוחה שהחזרת את עצמך למסלול השמירה והשליטה שלנו.
נשיקות
והמשך שבוע מקסיםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 18:39

קרולין
קרולין
מיכל יקרה,
היית חסרה לנו.

כיף לשמוע ממך. זכות גדולה לטפל בסבא היקר שלך!

כיף שנהנת בירושלים עיר מדהימהההההה.

שבוע נפלא לך ולגיתי.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 13:48

dany
dany
מיכלי מתוקה
מצוות סבא כבר מוחלת לך על הכלללללללללל.
היית בילית נהנית......... זה לא קורה כל יום ולא כל שבוע..........
עכשיו את חוזרת למסלול ולשמירה קודם כל על עצמך ועל בוטניקו....... ואחר כך גם על הדיאטה
שיהיה לך שבוע נפלא
נשיקה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 09:06

שאפתנית
שאפתנית
מיכלי כייף לחזור ולקרוא את דבריך.
הבנתי שאת מבלה שבועיים ימים עם סבא, תהני מכל רגע עם כל הכרוך בכך. זו חוויה כייפית שלא כל אחד זוכה לה!!
שמרי על עצמך ועל הבוטן הקטן. נשמע שעשית חיים ונהנית עם החברה מהעבודה.
עכשיו את כאן איתנו, חזרת לשגרה לא תראי יותר עוגיות ומאפים מתרוצצים מסביב. לא יהיו הרבה פיתויים בסביבה.
המשך שבוע נהדר!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 08:37

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלי מה אומר לך אכן המתחם בממילא מדהים וגולת הכותרת הוא המלון בוטיק המדהים.
עם כל הפיתויים עמד בגבורה,ממש לא הסטרי.

מקווה שראיתם את החזיון האור קולי במגדל דוד,הוא חובה ואם לא עשו זאת.

אני מרגישה אותך מהכתוב נהנית מכל החוויה ושוב לטעמי היית גיבורה גם

בנושא האוכל.

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם והעיקר חשבי חיובי ואל תקשי על עצמך.

0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 08:32

לייסי
לייסי
תיקון - "ברחה" לי המילה - מהטיול
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 08:31

לייסי
לייסי
מיכל היקרה - טוב שחזרת אלינו!
יופי שנהנית המיוחד לירושלים וכל הכבוד על הטיפול בסבא - זו זכות ומצווה גדולה!!
שיהיה לך שבוע מקסים וקל. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2010 07:56

מיכל שרון
מיכל שרון
לקח לי קצת זמן להיכנס.. אבל הדאגה והאכפתיות ותשומת הלב שלכן לא נעלמו מעיני והלב פשוט מתחמם ואני ממש נרגשת לקרוא אתכן כאן.
כמו שכבר שמעתן מגיתי הייתי בחמשוש בירושלים מהעבודה ולכן לא עניתי לכן.. כל השבוע שלפני הייתי עסוקה ביותר ולא מצאתי שוב דקה פנויה להיכנס ולשתף ולספר ולהגיב...
איכשהו נראה שגם השבוע הזה הולך להיות קצת מטורף אבל עדיין יש תקווה...

אז מאיפה להתחיל?! (אזהרה - זה הולך להיות ארוך.. אני מרגישה!!)

נתחיל מזה שכל השבוע שעבר סבא שלי היה אצלי.. יש לו פריצת דיסק והבאתי אותו לכירופרקט מדהים שבזמנו עזר מאוד לסבתא שלי עם אותה הבעיה.. מכיוון שסבא מגיע מהקיבוץ והטיפולים הם יומיומיים (לפחות בהתחלה) הוא היה צריך להישאר אצלי כל השבוע שעבר וכך גם השבוע.. אז ככה שיצא שאת הזמן הפנוי שלי בבית הקדשתי לו ולא לפורום וזה חלק מהסיבות שלא הייתי נוכחת כל כך.
חוץ מזה השהות שלו אצלי העלתה עוד כמה סוגיות.. בכל זאת סבא שלי הוא גבר רזה בן 80 עם הרגלים מאוד מסויימים והוא מאוד מורגל במאכלים מסויימים וזהו!!! וככה יצא שבשבוע שעבר נכנסו אליי הביתה שניצלים (אני לא זוכרת מתי זה קרה מאז שאני וגיתי גרים יחד) ונכנסה אליי גבינת שמנת נפוליאון וכמובן.. האוייבת המרה ביותר שלי - החמאה!!!
ובכן מול השניצלים והנפוליאון עמדתי בגבורה.. אבל שני ערבים בשבוע שעבר נפלתי על החמאה (את 2 הפרוסות שמותר לי בערב שמרתי בשבילה ומרחתי בנדיבות שאין דברים כאלה)... פחות ממוצלח ורצוי.. אני יודעת...

על הדרך.. עוד הספקנו השבוע ללכת אני וסבא לסרט - פרח המדבר - מומלץ ביותר!!!

ומה עוד? ירושלים!!! אז נסענו מהעבודה ליומיים של גיבוש, התארחנו במלון ממילא המפואר (זה מלון בוטיק ולפי גיתי הוא היחיד בארץ שנכנס לרשימת 100 מלונות הבוטיק הטובים בעולם) ודחפו לנו כמה שיותר אטרקציות ביומיים - מנהרת הזמן, סיור ברובע היהודי, עיר דוד, מנהרות הכותל, נסיעה על סאגווי בטיילת החדשה.. מה לא?
אז התחלנו ביום חמישי בתשע בבוקר במלון.. הייתי בטוחה ששם גם נאכל ארוחת בוקר אבל לא... לקחו אותנו לרולדין בשדרות ממילא (שדרות מדהימות שלא מביישות שדרות אירופאיות אחרות שביקרתי בהן) ושם פשוט העמיסו את כולנו במאפים וקפה..
האמת? הפקקים בדרך היו נוראיים.. הרעב שלי טיפס לגבהים ואפילו הסנדביץ' שאכלתי בדרך לא עזר.. כי הבוטן היקר שלי דורש ארוחת בוקר אמיתית, לא ליד ולא בכאילו ולא כמעט.. אז האמת? איך שהתיישבתי דפקתי שלושה ביסים חסרי מחשבה מגבינית חמימה וטעימה ואז עצרתי.. הוצאתי את המים מהתיק.. לקחתי כמה לגימות גדולות, ביקשתי תה עם נענע וניסיתי כל הזמן להשתלט על המנמודה שבי שגם הקוראסון חלבה ושוקולד קרץ לה... בסוף גם מזה לקחתי 3 ביסים ואז הגיע התה... העברתי אותו לכוס טייק אווי ויצאתי החוצה לטייל בשדרה.. אין ספק שזו היתה מכה קלורית על הבוקר אבל יכל להיות הרבה יותר גרוע!!!

עד שתיים בצהריים חרשנו את הרובע היהודי - מדרגות ומדרגות ועליות וירידות והליכות מרובות ואני בלב כבר לגמרי התקזזתי עם רולדין..
אז בצהריים הביאו אותנו לאיזה בייגל-בר ששם כולנו קיבלנו שתיה קרה ובייגלה חלבי סטייל טל-בייגלס.. אני קצת התעצבנתי ששוב דוחפים לנו פחמימות אבל מסביב היו רק שווארמיות וזו לא היתה אופציה חלופית מלבבת בהרבה.. אז לקחתי שוב מים ובייגלה עם גבינה וירקות והבטחתי לעצמי שבזה נגמרו הפחמימות היומיות! אז הבטחתי...

חזרנו אחה"צ למלון למנוחה עד ארוחת ערב.. החדרים פשוט מדהימים, המקלחת לבדה שווה כמה שזה לא עולה ללילה, עשיתי אמבטיה מפנקת וכבר התכוננתי נפשית לארוחת הערב במלון.. הזכרתי לעצי כל הזמן שיש בשר (שכבר ממש השתוקקתי אליו) ויש ירקות ויש סלטים ומי צריך פחמימות בכלל?
ובכן - בארוחת ערב אכלתי קציצות בשר ברוטב, פרגיות, אנטיפסטי, 2 גורי תפו"א אפויים וסלטים. בסה"כ - הייתי גיבורה.
ואז חבר'ה הביאו לשולחן דוגמיות מהקינוחים... מזל שזכרתי שהכל פרווה, אז רק טעמתי 2 ביסונים ובזה זה נגמר!
בלילה יצאנו למנהרות הכותל - היה סיור מדהים ומרתק וממנו הכי נהניתי בכל היומיים האלה.. מי שיכול להגיע - מומלץ ביותר!!!

למחרת בבוקר קמנו לארוחת בוקר מדהימה ועשירה ומפנקת מאין כמוה.. למזלי הגעתי לחדר האוכל מוקדם ומה עשיתי דבר ראשון כמו חניכה מצטיינת? הלכתי לכל אורך הבופה וסרקתי אותו ממושכות.. עושה חשבונות עם עצמי - שווה לי? לא שווה לי?
בסוף החלטתי לוותר על הביצים, לקחתי מיני קוראסון ממולא בגבינות ועגבניות שנראה מבטיח, לקחתי סלטים למכביר (בעיקר זה שהיה מלא פלפלים), קוטג' 5% (שוב התאפקתי מול גבינות השמנת), התעלמתי מכל הלחמים האפויים במקום שנראו והריחו כמו הארץ המובטחת ולקינוח לקחתי קערה קטנה עם יוגורט דל שומן, כף גרנולה וכף פירות חתוכים (תפוח, שזיף ומלון).
התיישבתי לשולחן, הזמנתי תה צמחים, שתיתי כוס מים (התעלמתי מכל המיצים הסחוטים טרי טרי) ורק אז התנפלתי... הקוראסון מייד התגלה כאכזבה ולכן מייד אחרי ביס הוא הורחק מהצלחת ובמקומו לקחתי פרוסה של לחם צימוקים (שנקרא - עין תחת עין) שכמובן לא נאכל ללא מנה יפה של חמאה (כבר זיהינו את נקודת התורפה הזו כן?).
הכל היה מדהים וטעים... לא התפתיתי לעוגות ולמאפים ולמאפינס שקרצו, לא לפירות ולקורנפלקסים שגם הם אהובים עלי מאוד, לא לקישים ולא לבורקסונים הגורירים שהריחו למרחקים ובסה"כ הרגשתי שוב שהייתי ממש גיבורה שכובשת את ייצרה.. כי הרי ארוחת הבוקר נמשכת שעתיים ופעם הייתי ממשיכה לשבת ולדחוף ולבלוס מכל הבא ליד.. לא נותנת לשום מאכל להרגיש מקופח.

המשך היום היה נפלא, חזרתי הביתה אבל רצוצה וגמורה.. שוב שכחתי שבוטניקו הקטן דורש יותר מנוחה ופחות מאמץ.. אז השבת עברה פחות או יותר בסימן מנוחה ושינה ולכן שוב - לא הייתי כאן כי הייתי במיטה.

יקרות ואהובות.. לכל מי ששרדה את הפוסט עד כאן.. שיהיה לכן שבוע נפלא, בהצלחה לכולן בשקילות ואני מקווה מאוד בקרוב בקרוב למצוא את הזמן להשלים קריאות ולהתחיל להגיב לכן קצת יותר.

אוהבת המון ומתגעגעת יותר, מיכל.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולן.. הנני כאן!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!