23/11/2010 23:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
וואי אקו ממש נלחצתי שמחה לשמע שאת אחרי וחשה טוב יותר שימרי על עצמך והרבה הרבה בריאות ובאשר לקילו קטן עליך נישבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:12
 dany Posts: 19819
|
שמחה לשמוע על כך שבאמת לא שברת או נקעת כלום חס וחלילה.
ויכול להיות שאלו הנעליים או שהיתה איזו רטיבות על המדרכה........... העיר ומכשלותיה!!!!!! יום נהדר יקירתי וקפה טעים טעים נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 05:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אני היום קצת יותר טוב,אלה רק מכות יבשות ושריטות בכל מקום. כן אני כבר אחליף גם את הנעליים אולי בגללן עפתי.
באשר לקילו אני ממש מסכימה איתך מאוד הגיוני שאלה שינויים כלשהם
בגוף,אבל העיקר אני צועדת על המסלול ,מצב רוח טוב והתוצאות יגיעו גם הן.
יום מקסים.נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 05:35
|
בוקר טוב אהובה את בטוחה שלא צריך לצלם שוב דבר???????????? הקילו כמו שעלה כך ירד ואולי זה בכלל לא שייך להוריקן אלא כל מיני שינויים בגוף שלעיתים בכלל לא קשורים לאכילה........ העיקר מצב רוח טוב........ ותבדקי שכל עצמותיך במקומן........ והיום שימי לב היכן את מניחה את רגליך............ יום נהדר ונשיבוקים רבים דואגת דני אקורדיאון כתב:
אפילה זאת היתה מה זה התחבקות בעוצמה רבה.מה שפחדתי זה שהפרצוף הולך להתנשק עם הריצפה. האמת לא נעים וכן דני אני עכשיו מרגישה איך את אומרת גם חלקים בגוף שלא ידעתי שיש לי.
אבל הלכתי כמו גדולה ,צבעי טמבור ונגררתי כי קשה לי לקפל את הברך.
טוב ועכשיו ההוריקן עלה לי ק"ג למרות שחזרתי מיד לשפיות ועברו כמה ימים אבל הגוף זכר לי,אין
מה לעשות נחזיר את החוב בשבוע הבא.
רבקוש הביאה את התה החדש בטעם אמארטו שקדים ממש טעים.
היתה הרצאה הנותנת חמצן להמשיך בגאון.
שיהיה ערב מצויין ובשליטה.
והעיקר בנות יקרות תודה על הדאגה,אפילה מחר אקנה את המשחה,תודה.
חחחח רזונת רזונת אבל בום כבד מאוד,יעבור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 20:57
|
אפילה זאת היתה מה זה התחבקות בעוצמה רבה.מה שפחדתי זה שהפרצוף הולך להתנשק עם הריצפה. האמת לא נעים וכן דני אני עכשיו מרגישה איך את אומרת גם חלקים בגוף שלא ידעתי שיש לי.
אבל הלכתי כמו גדולה ,צבעי טמבור ונגררתי כי קשה לי לקפל את הברך.
טוב ועכשיו ההוריקן עלה לי ק"ג למרות שחזרתי מיד לשפיות ועברו כמה ימים אבל הגוף זכר לי,אין
מה לעשות נחזיר את החוב בשבוע הבא.
רבקוש הביאה את התה החדש בטעם אמארטו שקדים ממש טעים.
היתה הרצאה הנותנת חמצן להמשיך בגאון.
שיהיה ערב מצויין ובשליטה.
והעיקר בנות יקרות תודה על הדאגה,אפילה מחר אקנה את המשחה,תודה.
חחחח רזונת רזונת אבל בום כבד מאוד,יעבור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 19:38
 EFF Posts: 6412
|
עצה ממש מועילה - להחזיק בבית ולמרוח על כל מכה קרם TRAUMIL . לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו כש"התחבקתי" לי לפני כמה זמן סתם כך עם מדרכה ושרטתי כהוגן את הברכיים...
חוויות את אוספת לך - אקו הרזונת... כשקלים במשקל משתטחים בקלות..הא ? סת.....ם נשיקות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 17:13
|
זה העניין שבהתחלה מהמבוכה והבושה קמים מהר ... לא קרה כלום.. לא קרה כלום.. אבל לאחר מכן מתחילים להרגיש וגם לראות שקרה גם קרה...... אז בדקי היטב את איבריך וראי שכולם במקומם מונחים............ ואם כואב מאד אז קחי משהו להרגעה אל תסבלי. נשיקה לעידוד ואהבה דני אקורדיאון כתב:
דני האמת באותה שניה רק בדקתי שלא שברתי כלום ,אבל מדובר במכות יבשות וזה כואב את יודעת ככל שהשעות חולפות כואב יותר ובמקומות שונים.
אני צוחקת תמיד מתוך המבוכה איך קמתי כמו פנתר רק שלא יראו.
אל דאגה כמה ימים זה יעבור יכול היה להיות יותר גרוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 16:16
|
רבקה כתב:
רבקה כתב: יפתי את בסדר? את כבר כל כך רזה שאת עפה עם הרוח עוד מעט תצטרכי לשים אבנים בכיסים מחכה לראותך הערב במייטבך חחחחח מבטיחה להופיע במלוא הדרי,חחחחח הכל בסדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 16:15
|
דני האמת באותה שניה רק בדקתי שלא שברתי כלום ,אבל מדובר במכות יבשות וזה כואב את יודעת ככל שהשעות חולפות כואב יותר ובמקומות שונים.
אני צוחקת תמיד מתוך המבוכה איך קמתי כמו פנתר רק שלא יראו.
אל דאגה כמה ימים זה יעבור יכול היה להיות יותר גרוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 14:16
|
אוי את ממש הדאגת אותי מקווה שאת ממש בסדר ולא משחקת אותה.......... זה לא צחוק ליפול. שמרי על עצמך יקירתי....... אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 12:28
 רבקה Posts: 8411
|
רבקה כתב:
יפתי את בסדר?
את כבר כל כך רזה שאת עפה עם הרוח עוד מעט תצטרכי לשים אבנים בכיסים מחכה לראותך הערב במייטבך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 12:19
|
תודה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 11:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
יופי, שמחה לשמוע שאת מרגישה מצויין ושכמובן שתית קפה נוסף. כל שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה בשקילה הערב ותהני מהמפגש וההרצאה. שאפתנית אקורדיאון כתב:
חחחח מה חשבת שויתרתי בדיוק עברה לידי צעירונת במהלך ריצת בוקר כמעט עפתי עליה והיא כל כך נבהלה,עצרה ושאלה אם הכל בסדר ואני כמו טיל קמתי אמרתי הכל בסדר ונכנסתי לקפה,הכאבים אלה מכות יבשות ושיפשופים
אבל שטויות יעבור ,כבר יצאתי לגן העיר חזרתי ופיציתי את עצמי בקפה נוסף מה שאני לא נוהגת לעשות ביום של שקילה ,אבל עד הערב
נותיר אותו בשרותים.
תודה על ההתעניינות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 11:18
 רבקה Posts: 8411
|
יפתי את בסדר?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 11:10
|
חחחח מה חשבת שויתרתי בדיוק עברה לידי צעירונת במהלך ריצת בוקר כמעט עפתי עליה והיא כל כך נבהלה,עצרה ושאלה אם הכל בסדר ואני כמו טיל קמתי אמרתי הכל בסדר ונכנסתי לקפה,הכאבים אלה מכות יבשות ושיפשופים
אבל שטויות יעבור ,כבר יצאתי לגן העיר חזרתי ופיציתי את עצמי בקפה נוסף מה שאני לא נוהגת לעשות ביום של שקילה ,אבל עד הערב
נותיר אותו בשרותים.
תודה על ההתעניינות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 10:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אני מקווה שאת מרגישה טוב ולא כואב לך כלום. נכון זה לא נעים למעוד ברחוב כי מרגישים פדיחה אבל זה ממש מתגמד לעומת הכאב שחשים ולכן אני מעודדת אותך אל תרגישי במבוכה, כולנו בני אדם וזה יכול לקרות לנו בדיוק כמו שזה קורה לילדים העיקר שנעמדת על הרגלים ושוב בתקווה שלא כואב לך כלום. קנית בסוף קפה? אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: המשך בוקר נפלא ומוצלח לכולן אומנם לא גשם אך מוקדם בבקרים ממש קריר יום נהדר  אכן כך תענוג ,למעט שהבוקר ירדתי לקנות כהרגלי קפה ומעדתי לא באוכל,ממש,איזו מבוכה כולי על הריצפה ,קמתי בשניה כי זה כל כך מביך אבל אני חבולה בידיים רגליים. אבל כרגיל נחום תקום העיקר שאני על הרגליים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 10:37
|
דובונית אכפת לי כתב:
המשך בוקר נפלא ומוצלח לכולן אומנם לא גשם אך מוקדם בבקרים ממש קריר יום נהדר  אכן כך תענוג ,למעט שהבוקר ירדתי לקנות כהרגלי קפה ומעדתי לא באוכל,ממש,איזו מבוכה כולי על הריצפה ,קמתי בשניה כי זה כל כך מביך אבל אני חבולה בידיים רגליים.
אבל כרגיל נחום תקום העיקר שאני על הרגליים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 08:16
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
המשך בוקר נפלא ומוצלח לכולן אומנם לא גשם אך מוקדם בבקרים ממש קריר יום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 06:39
|
dany כתב:
העולם ממש משתנה מול עינינו................ והמדבר עולה צפונה........ ובמקום לעבוד במלוא המרץ על התפלה והספקה של מים למדינה............. מתעסקים בכל מיני שטויות והורסים כל חלקה טובה..........חבל!!!!!!!!! יכולים לתאר לעצמם את מפת א"י בלי כנרת  מפחיד ממש כך מדברים ומדברים וכלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:53
|
כן ענתי את צודקת בוקר אור ונהיה אופטימים וחיוביים נישקוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|