01/12/2010 05:55
 dany Posts: 19819
|
אוהבים אותך בחזרה הדסי חג שמח hadasosh1 כתב:
אמנם באיחור אכשהו פספסתי את ההמשך של הפוסט הזה כל הכבוד SPUNKIL על השליטה ביומהולדת ואחכ אצל החברים אתה בהחלט יודע לאן אתה הולך כפי שכתבה דני... בהצלחה לכולנו........גם בחנוכה. תודה שאפתנית על הטיפ למחויבות כשמרגישים שקשה,זה אכן עוזר.... ובקרוב חג שמח...ואפשר להשאיר את השמן רק בסלט כמו שרבקהל'ה הציעה ואם מוכרחים מספיק ביס שניים מהסופגניה-כל השאר אותו טעם ככה אני חושבת אוהבת את כולכם פורום יקר ואת מירי המדהימה כמובן שנותנת לנו המון מוטיבציה לתהליך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 04:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
אמנם באיחור אכשהו פספסתי את ההמשך של הפוסט הזה כל הכבוד SPUNKIL על השליטה ביומהולדת ואחכ אצל החברים אתה בהחלט יודע לאן אתה הולך כפי שכתבה דני...  בהצלחה לכולנו........גם בחנוכה. תודה שאפתנית על הטיפ למחויבות כשמרגישים שקשה,זה אכן עוזר.... ובקרוב חג שמח...ואפשר להשאיר את השמן רק בסלט כמו שרבקהל'ה הציעה ואם מוכרחים מספיק ביס שניים מהסופגניה-כל השאר אותו טעם ככה אני חושבת  אוהבת את כולכם פורום יקר ואת מירי המדהימה כמובן שנותנת לנו המון מוטיבציה לתהליך. אמן שליטה גם בחנוכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 01:31
 tutit Posts: 2431
|
אמנם באיחור אכשהו פספסתי את ההמשך של הפוסט הזה כל הכבוד SPUNKIL על השליטה ביומהולדת ואחכ אצל החברים אתה בהחלט יודע לאן אתה הולך כפי שכתבה דני...
בהצלחה לכולנו........גם בחנוכה. תודה שאפתנית על הטיפ למחויבות כשמרגישים שקשה,זה אכן עוזר.... ובקרוב חג שמח...ואפשר להשאיר את השמן רק בסלט כמו שרבקהל'ה הציעה ואם מוכרחים מספיק ביס שניים מהסופגניה-כל השאר אותו טעם ככה אני חושבת אוהבת את כולכם פורום יקר ואת מירי המדהימה כמובן שנותנת לנו המון מוטיבציה לתהליך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 07:54
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לצולחי החגיגות יישר כוח ובבהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 19:18
|
עם כל הכייף של הירידה ולראות את המחוג יורד כלפי מטה......... הרבה יותר חשובה הדרך וההפנמה של התהליך בכדי שסוף כל סוף נהייה במקום הזה לתמיד!!!! אמן! נשיקות ערב נהדר ועוד מעט סוגרים עוד יום של הצלחה אוהבת דני שאפתנית כתב:
כמו שכתבת אשירה ככל שעוברים הימים בשמירה זה באמת נעשה פחות קשה, זה הופך לשגרה מבורכת. תמשיכי בדרכך כי גם ירידה צנועה שווה פי מיליארד הרבה יותר מעליה צנועה או לא צנועה. כשחזרתי מהסיור של היומיים נשקלתי באותו שבוע וירדתי קילו. השבוע עם כל השמירה גם אני ירדתי בצורה צנועה - רק 300 גרם - אבל בשבילי זה המון. זה נתן לי מוטיבציה להמשיך ולראות ספרות אחרות על המשקל. אנחנו כאן ביחד ולא משנה כמה זמן יקח העיקר לעבור כל יום בפני עצמו ולנצח !!! נשיבוקים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: ההתחייבות בפורום אכן עוזרת. זה כלי חזק, למרות שאנו לא נפגשות אנחנו חיות את הפורום הזה בראש כאילו שהבנות נוכחות פיזית לידינו. זה מה שהחזיק אותי בשבוע שעבר שנסעתי מהעבודה ליומיים. התחייבתי לאשירה לשמור וכך היה. אני קוראת לכל הבנות היקרות כשקשה לכן תתחייבו בפורום. זה בהחלט עוזר!! שאפתנית יקרה מאוד, מחמם לי את הלב שאת מזכירה אותי כגורם מדרבן. גם אני שואבת המון כוח ממך ומהפורום, בשבוע שעבר הייתי ממש בסדר למרות שעל המאזניים התוצאה הייתה צנועה ביותר. אני ממשיכה להתחייב ולהקפיד. אני מרגישה שככל שעוברים יותר ימים בהקפדה, זה נעשה קצת פחות קשה. זה לא אומר שלא תהיינה נפילות אבל העיקר מה שקורה רוב הזמן, אימון ואימוץ של אורח חיים. אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 19:17
|
אשירה יקרה שאת כותבת כי כבר יותר קל לך זה ממש מחמם לי את הלב.......... ברור שתבוא הירידה הגדולה אין ספק בכך....... המשיכי יקירתי בדרך הטובה ערב מקסים חיבוק דני אשירה כתב:
שאפתנית כתב: ההתחייבות בפורום אכן עוזרת. זה כלי חזק, למרות שאנו לא נפגשות אנחנו חיות את הפורום הזה בראש כאילו שהבנות נוכחות פיזית לידינו. זה מה שהחזיק אותי בשבוע שעבר שנסעתי מהעבודה ליומיים. התחייבתי לאשירה לשמור וכך היה. אני קוראת לכל הבנות היקרות כשקשה לכן תתחייבו בפורום. זה בהחלט עוזר!! שאפתנית יקרה מאוד, מחמם לי את הלב שאת מזכירה אותי כגורם מדרבן. גם אני שואבת המון כוח ממך ומהפורום, בשבוע שעבר הייתי ממש בסדר למרות שעל המאזניים התוצאה הייתה צנועה ביותר. אני ממשיכה להתחייב ולהקפיד. אני מרגישה שככל שעוברים יותר ימים בהקפדה, זה נעשה קצת פחות קשה. זה לא אומר שלא תהיינה נפילות אבל העיקר מה שקורה רוב הזמן, אימון ואימוץ של אורח חיים. אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 19:15
|
כל הכבוד לך על השמירה מאחלת לך המשך שבוע נפלא וכנראה אתה יודע לאן אתה הולך!!!!!!!!!!! דני spunkil כתב:
רק שתדעו שהיה מעולה ולא נגעתי בכלום!! רק איזה סלט כרוב שלא יעלבו הפורום סופר עוזר.. תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 18:42
 קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד על השליטה! זה אושר גדול! בהצלחה רבה בהמשך התהליךךךך
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 16:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמו שכתבת אשירה ככל שעוברים הימים בשמירה זה באמת נעשה פחות קשה, זה הופך לשגרה מבורכת. תמשיכי בדרכך כי גם ירידה צנועה שווה פי מיליארד הרבה יותר מעליה צנועה או לא צנועה. כשחזרתי מהסיור של היומיים נשקלתי באותו שבוע וירדתי קילו. השבוע עם כל השמירה גם אני ירדתי בצורה צנועה - רק 300 גרם - אבל בשבילי זה המון. זה נתן לי מוטיבציה להמשיך ולראות ספרות אחרות על המשקל. אנחנו כאן ביחד ולא משנה כמה זמן יקח העיקר לעבור כל יום בפני עצמו ולנצח !!! נשיבוקים, שאפתנית אשירה כתב:
שאפתנית כתב: ההתחייבות בפורום אכן עוזרת. זה כלי חזק, למרות שאנו לא נפגשות אנחנו חיות את הפורום הזה בראש כאילו שהבנות נוכחות פיזית לידינו. זה מה שהחזיק אותי בשבוע שעבר שנסעתי מהעבודה ליומיים. התחייבתי לאשירה לשמור וכך היה. אני קוראת לכל הבנות היקרות כשקשה לכן תתחייבו בפורום. זה בהחלט עוזר!! שאפתנית יקרה מאוד, מחמם לי את הלב שאת מזכירה אותי כגורם מדרבן. גם אני שואבת המון כוח ממך ומהפורום, בשבוע שעבר הייתי ממש בסדר למרות שעל המאזניים התוצאה הייתה צנועה ביותר. אני ממשיכה להתחייב ולהקפיד. אני מרגישה שככל שעוברים יותר ימים בהקפדה, זה נעשה קצת פחות קשה. זה לא אומר שלא תהיינה נפילות אבל העיקר מה שקורה רוב הזמן, אימון ואימוץ של אורח חיים. אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 15:41
 רבקה Posts: 8411
|
אין כמוך וזאת הצלחה להגיע למטרה גאה בך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 15:37
|
spunkil כתב:
רק שתדעו שהיה מעולה ולא נגעתי בכלום!! רק איזה סלט כרוב שלא יעלבו הפורום סופר עוזר..  תודה כל הכבוד אלוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 15:05
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
ההתחייבות בפורום אכן עוזרת. זה כלי חזק, למרות שאנו לא נפגשות אנחנו חיות את הפורום הזה בראש כאילו שהבנות נוכחות פיזית לידינו. זה מה שהחזיק אותי בשבוע שעבר שנסעתי מהעבודה ליומיים. התחייבתי לאשירה לשמור וכך היה. אני קוראת לכל הבנות היקרות כשקשה לכן תתחייבו בפורום. זה בהחלט עוזר!!
שאפתנית יקרה מאוד, מחמם לי את הלב שאת מזכירה אותי כגורם מדרבן. גם אני שואבת המון כוח ממך ומהפורום, בשבוע שעבר הייתי ממש בסדר למרות שעל המאזניים התוצאה הייתה צנועה ביותר. אני ממשיכה להתחייב ולהקפיד. אני מרגישה שככל שעוברים יותר ימים בהקפדה, זה נעשה קצת פחות קשה. זה לא אומר שלא תהיינה נפילות אבל העיקר מה שקורה רוב הזמן, אימון ואימוץ של אורח חיים.
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 14:22
 spunkil Posts: 111
|
רק שתדעו שהיה מעולה ולא נגעתי בכלום!! רק איזה סלט כרוב שלא יעלבו הפורום סופר עוזר..  תודה
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 14:18
|
ההתחייבות בפורום אכן עוזרת. זה כלי חזק, למרות שאנו לא נפגשות אנחנו חיות את הפורום הזה בראש כאילו שהבנות נוכחות פיזית לידינו. זה מה שהחזיק אותי בשבוע שעבר שנסעתי מהעבודה ליומיים. התחייבתי לאשירה לשמור וכך היה. אני קוראת לכל הבנות היקרות כשקשה לכן תתחייבו בפורום. זה בהחלט עוזר!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 13:42
|
תודה מתוקה אכן יש לי ממש הסכם ג'נטלמני עם הבנות בפורום ואני כבר יום 11 בשמירה נהדרת.......... ןגם אקו הנהדרת ממש יושבת לי (באישורי כמובן) על הכתפיים ומציצה לי כל הזמן לצלחת חחחחחחחחחחחחחחח יום נהדר לך ונחמד לראות אותך כאן.......... נשיבוקים דני מיכל שרון כתב:
דני כל הכבוד לך!!! את אלופה... אני מבינה מהקצת שכבר קראתי שאת על גל חיובי בשבוע האחרון.. אז רק אאחל לך שתמשיכי ככה כל יום ביומו... שיהיה לך אחלה שבוע.. נשיקות. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 08:52
|
מיכל שרון כתב:
דני כל הכבוד לך!!! את אלופה... אני מבינה מהקצת שכבר קראתי שאת על גל חיובי בשבוע האחרון.. אז רק אאחל לך שתמשיכי ככה כל יום ביומו... שיהיה לך אחלה שבוע.. נשיקות.  חחחחח מיכלי אני ישובה לה כל הזמן על הכתפיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 08:47
 מיכל שרון Posts: 1318
|
דני כל הכבוד לך!!! את אלופה... אני מבינה מהקצת שכבר קראתי שאת על גל חיובי בשבוע האחרון.. אז רק אאחל לך שתמשיכי ככה כל יום ביומו...
שיהיה לך אחלה שבוע.. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:27
|
שוב תודות איך אני יכולה לאכזב אתכן יקירותי............. זהו נוטשת עמדה יש עוד מה לעשות הבוקר להת' יותר מאוחר נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:25
|
דניאלוש כל הכבוד, אמרתי לך שאת מלכה!!! ידעתי שתעמדי בגבורה מול כל הפיתויים ואף אחד מהם לא יכניע אותך. זהו זה מאחוריך ושבוע חדש בפתח. המשך עשייה ואהבה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:03
|
דנילה שבוע חדש את מחוזקת מכל צדדייך. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|