22/11/2010 16:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
אני בטוחה שהוא ימשיך לבשל ולהתקדם כי יש לו את זה!!!!!!!! כן הוא יצירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 13:54
 dany Posts: 19819
|
אני בטוחה שהוא ימשיך לבשל ולהתקדם כי יש לו את זה!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 06:36
|
dany כתב:
אמרתי שהבחור מאד יצירתי אבל היצירתיות באמת עברה את הטעם הטוב......... רק לליידי גאגא מותר לעשות מצגות עם דם נוטף......... זה לא היה רק המצגת אלא גם המנה שלא נראתה לא טוב כמו בשר לא מסודר ולא נעים למראה...... כמו שדה קרב בקיצור העירו לו הערות די קשות......... אקורדיאון כתב: כי הוא הגיש את המנה ע"ג עיתון כשהתמונה היתה של בחורה במלוא הדרה ואייל אמר לו שזה מדמה לאכילת בשרה שלה והוא מאוד נפגע וכעס על עצמו שלא לקח כן אבל הוא בכה רק בגלל הדימוי של אדון אייל זאת בחשבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 06:00
|
אמרתי שהבחור מאד יצירתי אבל היצירתיות באמת עברה את הטעם הטוב......... רק לליידי גאגא מותר לעשות מצגות עם דם נוטף......... זה לא היה רק המצגת אלא גם המנה שלא נראתה לא טוב כמו בשר לא מסודר ולא נעים למראה...... כמו שדה קרב בקיצור העירו לו הערות די קשות......... אקורדיאון כתב:
כי הוא הגיש את המנה ע"ג עיתון כשהתמונה היתה של בחורה במלוא הדרה ואייל אמר לו שזה מדמה לאכילת בשרה שלה והוא מאוד נפגע וכעס על עצמו שלא לקח
זאת בחשבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:58
|
ברור יקירתי שזה לא בשבילנו גם העוגה שאני עושה בלי כל התוספות היא ממש לא בשבילנו............ אבל ליום הולדת לקטנה סבתא תכין לא לסבתא!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: האמת היא שבהתחלה ראיתי שאינה שמה מרשמלו בתוך העוגה אמרתי לעצמי מה הקשר ******, בטח זה יצא מגעיל אבל אחרי שהם טעמו והתלקקו על העוגה שבאמת לא נראתה יציבה כמו עוגת בסקויטים שאני מכירה אמרתי ואללה סטרטאפ, עוגת ביסקויטים עם מרשמלו. במידה ואת מכינה את העוגה דניאלוש תדווחי אם אהבו אותה. שאפתנית זה לא רק מרשמלו גם רוטב וביסקויטים מפוררים בקיצור לא בשבילנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 04:52
|
כי הוא הגיש את המנה ע"ג עיתון כשהתמונה היתה של בחורה במלוא הדרה ואייל אמר לו שזה מדמה לאכילת בשרה שלה והוא מאוד נפגע וכעס על עצמו שלא לקח
זאת בחשבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 00:55
 tutit Posts: 2431
|
אני פספסתי את הקטע של איציק עם הבשר למה הוא בכה? מישהי ראתה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:15
|
שאפתנית כתב:
האמת היא שבהתחלה ראיתי שאינה שמה מרשמלו בתוך העוגה אמרתי לעצמי מה הקשר ******, בטח זה יצא מגעיל אבל אחרי שהם טעמו והתלקקו על העוגה שבאמת לא נראתה יציבה כמו עוגת בסקויטים שאני מכירה אמרתי ואללה סטרטאפ, עוגת ביסקויטים עם מרשמלו. במידה ואת מכינה את העוגה דניאלוש תדווחי אם אהבו אותה. שאפתנית זה לא רק מרשמלו גם רוטב וביסקויטים מפוררים בקיצור לא בשבילנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
האמת היא שבהתחלה ראיתי שאינה שמה מרשמלו בתוך העוגה אמרתי לעצמי מה הקשר ******, בטח זה יצא מגעיל אבל אחרי שהם טעמו והתלקקו על העוגה שבאמת לא נראתה יציבה כמו עוגת בסקויטים שאני מכירה אמרתי ואללה סטרטאפ, עוגת ביסקויטים עם מרשמלו. במידה ואת מכינה את העוגה דניאלוש תדווחי אם אהבו אותה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:08
|
דנילה העוגה שלה משום מה הזכירה את הבית של עמי ותמי כפי שאת אומרת. פצצת קלוריות.אבל נשמע טעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 07:07
|
dany כתב:
אתמול הוא כבר ממש עלה לי על העצבים.............. די.......... עם הדרמטיות הזו....... וסמדי הכניסה לו בהפוכה כל הכבוד לה היא ממש מלכה!!!!!!! חחחחח כן היא לימדה אותו אתמול לקח .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 06:51
|
ממש היה מהפך כי חשבתי בטוח שאיציק עולה לגמר והוא אתמול ממש התפרק........ חבל הוא מאד יצירתי. כנראה שבאמת המתח שם מאד חזק. גם אינה שהיא פיבוריטית טובה אתמול התקשתה....... הולכת לראות איך עשתה את עוגת הביסקוויטים כי זה משהו שאני עושה המון וראיתי את המוצר המוגמר והוא לא דומה לשלי.......... עוד שבועיים יום הולדת לנכדה הקטנה-שנה......רוצה לעשות את זה ככה עם המרשמלו........... שאפתנית כתב:
גם אני ראיתי את הפרק של אתמול ושמחתי לראות שסמדי בומבה עלתה לחצי גמר. יהיה מעניין ביום חמישי, נראה מי ישרוד עד לגמר. כשאני מסתכלת עליהם אני רואה כמה קשה שם, ללקק דבש הם לא מלקקים, איזו הקרבה ומסירות. רואים שהם אוהבים את הבישול ודבקים במטרה לנצח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני ראיתי את הפרק של אתמול ושמחתי לראות שסמדי בומבה עלתה לחצי גמר. יהיה מעניין ביום חמישי, נראה מי ישרוד עד לגמר. כשאני מסתכלת עליהם אני רואה כמה קשה שם, ללקק דבש הם לא מלקקים, איזו הקרבה ומסירות. רואים שהם אוהבים את הבישול ודבקים במטרה לנצח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 06:45
|
אתמול הוא כבר ממש עלה לי על העצבים.............. די.......... עם הדרמטיות הזו....... וסמדי הכניסה לו בהפוכה כל הכבוד לה היא ממש מלכה!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 04:31
|
hadasosh1 כתב:
נכון מאוד,ורק שכחתי להוסיף שיש לו קול ממש מפחיד ממש לסרט אימה.ועכשיו עושים בישראל פעם ראשונה סרט אימה אז הוא יכול להכנס לתפקיד בקלות נראה לי.  חחח אני כתבתי קול של חדר מיטות,לא אוהבת אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 23:25
|
נכון מאוד,ורק שכחתי להוסיף שיש לו קול ממש מפחיד ממש לסרט אימה.ועכשיו עושים בישראל פעם ראשונה סרט אימה אז הוא יכול להכנס לתפקיד בקלות נראה לי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 20:22
|
דני נכון ונכון ושוב נכון!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 19:13
|
היי מתוקה קודם כל מקווה שהיה כייף אצל ההורים ושעבר בשליטה........ אני מאד מבינה את כל הבעיות של העולם התעשייתי שאנחנו חיים בו.......... זהו עולמנו ונראה לי שכבר אין דרך לתקן אותו......... אלא אם יקרה משהו מאד מאד דרמטי........ עדיף לא לחשוב על כך והאם את חושבת שהוא במסעדה שלו משתמש בחומרים אחרים....... מה הוא מגדל את הפרה או את התרנגולת?????? לא נראה לי..... אז מה כל הדיבורים הללו........... הדסי את צעירונת אך אני עדיין זוכרת(אוי זה נשמע רע...........)את הטעם של הפירות והירקות שהייתי ילדה ממש אין להשוות לטעמים של היום ...... פעם אמרנו שבארץ הכל טעים ובארה"ב הכל פלסטיק........ היום הגענו לכך שגם פה הטעמים הם ממש של פלסטיק.......... אך כפי שאמרתי ממש אין לי תקווה שדברים יכולים להתנהל אחרת....... לא נחזור לכפרים קטנים ולמשקים קטנים שמגדלים כל אחד את חלקתו הקטנה ליד מעין מפכפך........ בו שטים להם ברווזים.......... איזו פסטורליה.......... אצלנו כבר אין מים אז על מה אנחנו מדברים........ אז איל שני נחמד לתוכנית טלביזיה ....... קוריוז......... השף המשורר והפילוסוף........ המציאות שונה . בקיצור שיהיה לנו שבוע נהדר עם מה שאפשר לעשות ובכייף המון הצלחה נשיקות דני hadasosh1 כתב:
הי דניל'ה ממש לא פגעת נשמע שהמסעדה ממש פלצנית, פשוט יש לו גישה נכונה בקטע הבריאותי שהיום הכל הפך תעשייתי והכל מלא ריסוס והדברה ומגיע אלינו לצלחת בסופו של דבר הפתרונות שהוא מציע גם לא ריאליים אך יש פה בהחלט בעיה.העופות מוזרקים ואוכלים אוכל מרוסס עומדים שעות בלי לזוז כי הן סגורות בתא קטנטן להטלה,כל הלילה האור נשאר כדי שיטילו אז גם לא נחות ,לא מסתובבות חופשי כמו פעם אז כל הגוף חולה,מנוון,והכל מגיע אלינו בסוף-ואז לא לכל אחד יש כסף לקנות עוף אורגני ביצים אורגניות,וזאת הבעיה וארחיב כשאחזור
הולכים להורים נשיקות והמשך שבת קסומה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 17:28
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמעתי עליו וכל אחד ושיקוליו מקווה שעבר בסדר אצל ההורים ולך דני היה בסדר בחגיגה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 15:34
|
הי דניל'ה ממש לא פגעת נשמע שהמסעדה ממש פלצנית, פשוט יש לו גישה נכונה בקטע הבריאותי שהיום הכל הפך תעשייתי והכל מלא ריסוס והדברה ומגיע אלינו לצלחת בסופו של דבר הפתרונות שהוא מציע גם לא ריאליים אך יש פה בהחלט בעיה.העופות מוזרקים ואוכלים אוכל מרוסס עומדים שעות בלי לזוז כי הן סגורות בתא קטנטן להטלה,כל הלילה האור נשאר כדי שיטילו אז גם לא נחות ,לא מסתובבות חופשי כמו פעם אז כל הגוף חולה,מנוון,והכל מגיע אלינו בסוף-ואז לא לכל אחד יש כסף לקנות עוף אורגני ביצים אורגניות,וזאת הבעיה וארחיב כשאחזור
הולכים להורים נשיקות והמשך שבת קסומה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|