22/11/2010 08:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד דני ובלונדה למרות שזה לא קל אך נהנת ושמחה שיזרת לשגרה ולא משנה מה יראה המשקל העיקר זה ההתמדה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
תודה תודה אכן נכנסתי למוטיבציה.......... וממשיכה רוצה לראות גם השבוע ירידה דיברנו על החזרת חובות אז זהו נמאס לי להיות חייבת!!!!!!!!! יום נהדר והצלחה לנשקלים חיבוק דני ובהצלחה לך כל הכבוד על ההתמדה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:23
 dany Posts: 19819
|
תודה תודה אכן נכנסתי למוטיבציה.......... וממשיכה רוצה לראות גם השבוע ירידה דיברנו על החזרת חובות אז זהו נמאס לי להיות חייבת!!!!!!!!! יום נהדר והצלחה לנשקלים חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 20:05
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
עבר בשלום וללא נפילות............. גם לא נדרש פיצוי עבור הויתורים אחר הצהריים. כך שכבר עוד מעט לילה נסיים עם התה והפלפל והקוטג' ועוד יום עבר לו בשלוםםםםםםםםםםםם חיבוקים דני ענת כתב: dany כתב: מיצי יקרה מתחייבת בפניך כפי שכבר התחייבתי בפוסטים אחרים.............. מחר שבת חוגגים לבעלי יום הולדת 62 אצל ביתי עם כל המשפחה........... מתחייבת לא ליפול (כי יהיה על מה) יש לי את האוכל שלי......... ורוצה להמשיך עם המומנטום שהתחלתי לפני 8 ימים............... של שפיות אמיתית. שבת שלום נשיקות דני מזל טוב לבעלך היקר ליום הולדתו בריאות נחת ואושר סומכת עלייך שתעמדי במילתך אנא עדכונים
איך ידעתי דני'לה שאחרי ירידה של קילו וחצי לא תקלקלי ותמשיכי הלאה בשוונג אני פשוט מצדיעה לך על השליטה הנפלאה שהצלחת לעבור את השמחה בכיף ובלי "חטאים" יישר כוחך וממשיכים לספור את ימי הבלי פחמימות מחמש נ ה ד ר ת חיבוקיקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 18:01
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
מסכימה איתך בלונדה שברגע שחורגים מהמסגרת החזרה אליה היא ממש כמו להתחיל מחדש עם כל היסורים....... אך חושבת שהרבה יותר לחזור למסלול על אף הנפילה מאשר לומר זה אבוד ולשבור את הכלים לגמרי. אז כמו שכבר אמרו לך כאן מה שהיה היה.......... מנגבים הפירורים וממשיכים הלאה.......... ומשננים כמו ילדים טובים מסביב יהום הסער ואני קוצצת סלט........ אגב אצלי אחת הנפילות האחרונות הגדולות התחילה עם נשנוש של פופקורן......... לא ניגשת אליו יותר........למדתי את הלקח!!!!!!!!!!! שבוע נהדר ומאחלת לך למרות הכל לראות מחר תוצאה טובה.......... נשיקות דני
תודה דניל'ה,
אכן הפופקורן של יום חמישי כנראה פתח את הלוע....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 13:53
|
מסכימה איתך בלונדה שברגע שחורגים מהמסגרת החזרה אליה היא ממש כמו להתחיל מחדש עם כל היסורים....... אך חושבת שהרבה יותר לחזור למסלול על אף הנפילה מאשר לומר זה אבוד ולשבור את הכלים לגמרי. אז כמו שכבר אמרו לך כאן מה שהיה היה.......... מנגבים הפירורים וממשיכים הלאה.......... ומשננים כמו ילדים טובים מסביב יהום הסער ואני קוצצת סלט........ אגב אצלי אחת הנפילות האחרונות הגדולות התחילה עם נשנוש של פופקורן......... לא ניגשת אליו יותר........למדתי את הלקח!!!!!!!!!!! שבוע נהדר ומאחלת לך למרות הכל לראות מחר תוצאה טובה.......... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 13:18
|
בלונדה.... כתב:
החיוך עליי כבר מהבוקר, אין מה לעשות אנחנו לא מושלמים אחרת לא היינו פה.
אכלתי ...נתמודד
נשיקות!!!!!!!!!!!!!!!! אכן כך והלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 13:17
|
החיוך עליי כבר מהבוקר, אין מה לעשות אנחנו לא מושלמים אחרת לא היינו פה.
אכלתי ...נתמודד
נשיקות!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 12:59
|
בלונדה.... כתב:
אקוש חחח הצחקת אותי עכשיו כן נראה לי שאני די שקופה כמו כל השמנים , רובנו ברגע שנעלמים מפה אנחנו באוכל.ץ בואי נאמר שאני קונה בכיף ובשמחה את התוצאה של שבוע שעבר... אני אמכור לך מחר,הכל בסדר חיוך גדול והלאה.נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 10:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה חמודה, כנראה שאין לנו ברירה וככה אנו בנויים. יש תקופות של הצלחה ופריחה ויש תקופות של נפילה. אני בטוחה שההרגשה האישית שלך לא טובה אבל זה עבר ונגמר ואת כבר התחלת דרך חדשה, חזרת לשמירה ליוגורט והתפוח. אל תסתכלי לאחור את שהיה לא ניתן להשיב, תתמקדי בהווה, במה שאת יכולה לעשות ולשנות ותראי שהתחושות הרעות יעברו וככל שתתמידי עם התכנית התחושות הטובות יתעצמו. בהצלחה, אנחנו כאן איתך תמיד!! בלונדה.... כתב:
שאפתנית יקרה, אכן הפירורים נוגבו אבל הטעם שנשארררר... זה הכי גרוע לא? כל פעם שיש נפילה כזאת זה כמו להתחיל דיאטה מחדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 10:26
|
אקוש חחח הצחקת אותי עכשיו כן נראה לי שאני די שקופה כמו כל השמנים , רובנו ברגע שנעלמים מפה אנחנו באוכל.ץ בואי נאמר שאני קונה בכיף ובשמחה את התוצאה של שבוע שעבר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 10:23
|
שאפתנית יקרה, אכן הפירורים נוגבו אבל הטעם שנשארררר... זה הכי גרוע לא? כל פעם שיש נפילה כזאת זה כמו להתחיל דיאטה מחדש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 09:02
|
בלונדוש את כל כך שקופה נעלמת ואני כבר יודעת שאת עסוקה באוכל. בסוף יהיה מצחיק שתרדי מחר.חחחח
מתוקה היום יום חדש מספיק לך לנשנש.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 08:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה יקרה, השתוללת בסוף השבוע אבל אני רואה שהבוקר כבר חזרת לשגרה. ניגבת פרורים, זקפת קומה ויאללה שבוע חדש בפתח לתקן ולהתקדם. בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 08:55
|
אני לא ראיתי את ההודעת התחייבות , אתן יודעות למה ? כי הייתי עסוקה באוכל, כשאני לא פה איתכם ולא מתחייבת אני באוכל. זה התחיל כבר ביום חמישי בערב כשבעלי אכל בכיף שלו פופקורן ואני ככה נשנשתי ממנו, זה עבר ליום שישי שאכלתי ממש לא מסודר וככה מצאתי את עצמי רעבה כל הזמן ומנשנשת וזה המשיך ליום שבת שבילינו כל היום ביחד , זה התחיל בבוקר בלחמנייה רגילה עם חביתה(אתם יודעים כמה זמן לא אכלתי לחמנייה??) וזה המשיך לקלמנטינה ובצהריים סושי ושלא נדבר על זה שאכלתי עוגת גבינה גם בשישי וגם בשבת אחרי שעה 17 בקיצור סופ"ש קשה ביותר מבחינת האוכל. עכשיו התחיל שבוע חדש עם היוגורט הקוואקר והתפוח כבר מוכן לארוחת הבוקר הטונה לצהריים ומה שאני מאוד מקווה שהגוף יזכור שהייתי ילדה טובה בשבוע שעבר ובכל זאת עמדתי על המקום.. שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 08:54
|
מיכל שרון כתב:
נו מתחייבות מחוננות שלנו? אז איך עבר הסופ"ש? אני מבינה שלדני הוא עבר בקלילות ומה עם כל היתר? מחכה לשמוע ולהתעדכן...  אכן הנה לך עוד מתחייבת שעברה בשלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 08:45
 מיכל שרון Posts: 1318
|
נו מתחייבות מחוננות שלנו? אז איך עבר הסופ"ש? אני מבינה שלדני הוא עבר בקלילות ומה עם כל היתר? מחכה לשמוע ולהתעדכן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 18:52
|
עכשיו ממשיכים בהתחייבות לעוד שבוע של שמירה ללא סייגים. המון המון הצלחההההההההההההההההההה שלכם דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 18:50
|
עבר בשלום וללא נפילות............. גם לא נדרש פיצוי עבור הויתורים אחר הצהריים. כך שכבר עוד מעט לילה נסיים עם התה והפלפל והקוטג' ועוד יום עבר לו בשלוםםםםםםםםםםםם
חיבוקים דני ענת כתב:
dany כתב: מיצי יקרה מתחייבת בפניך כפי שכבר התחייבתי בפוסטים אחרים.............. מחר שבת חוגגים לבעלי יום הולדת 62 אצל ביתי עם כל המשפחה........... מתחייבת לא ליפול (כי יהיה על מה) יש לי את האוכל שלי......... ורוצה להמשיך עם המומנטום שהתחלתי לפני 8 ימים............... של שפיות אמיתית. שבת שלום נשיקות דני מזל טוב לבעלך היקר ליום הולדתו בריאות נחת ואושר סומכת עלייך שתעמדי במילתך אנא עדכונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 17:22
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מקווה שעבר בשלום וגם אם היה לא קל פותחים דף חדש בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|