20/11/2010 17:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן כך דובונית
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 16:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רבקוש גם אם לא קל ליישם העיקר שאנו יחד נשיבוקים והמשך שבת ושבוע טוב רבקה כתב:
חברות יקרות אני איתכן בכל מה שכתבתן מירי היקרה שלנו מדברת אלינו בגובה העיניים וכמו שדני'לה כתבה זו לא היתה הרצאה זו היתה שיחה מלב אל לב וידוי קטן לי אליכן אני יושבת בשורה הראשונה מול מירי שמקומי זה לא יוחלף כל עוד אני עם מירי ומירי איתי הבעת הפנים והאמיתיות נוגעת ונכנסת לפינה אצלי ששייכת אך ורק למירי ויש לי פינה חמה בלב מיוחדת בשבילה לא תמיד אני מצליחה ליישם את דבריה ובקשותיה אבל עושה מאמצים, משתדלת ועם התמיכה שלכן צועדת בגאון
וכמו לכולן כל הרצאה כאילו דיברה עלי
שולחת המון אהבה למירי היקרה ולכולכן מקסימות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 12:43
 רבקה Posts: 8411
|
חברות יקרות אני איתכן בכל מה שכתבתן מירי היקרה שלנו מדברת אלינו בגובה העיניים וכמו שדני'לה כתבה זו לא היתה הרצאה זו היתה שיחה מלב אל לב וידוי קטן לי אליכן אני יושבת בשורה הראשונה מול מירי שמקומי זה לא יוחלף כל עוד אני עם מירי ומירי איתי הבעת הפנים והאמיתיות נוגעת ונכנסת לפינה אצלי ששייכת אך ורק למירי ויש לי פינה חמה בלב מיוחדת בשבילה לא תמיד אני מצליחה ליישם את דבריה ובקשותיה אבל עושה מאמצים, משתדלת ועם התמיכה שלכן צועדת בגאון
וכמו לכולן כל הרצאה כאילו דיברה עלי
שולחת המון אהבה למירי היקרה ולכולכן מקסימות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 08:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בנות יקרות זאת אכן הרצאה שממנה רק אפשר להרים ראש ולצמוח בכל התחומים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 07:14
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי את מדברת ממש מהבטן הרכה שלנו ובאמת בהרצאה הזו היה צורך ממש לנפות בכדי למצוא מילה או משפט אחד שלא נוקב ולא צריך לקחת אותו הביתה ולחיים...... זו לא היתה הרצאה כי הרצאה זה משהו מאוד מחושב.... מתוכנן....... קר........ ואילו כאן זו היתה שיחה נפש של חברה אמיתית לחיים. חברה שאכפת לה מה קורה לחבריה........ שהיא דואגת להם כפי שהיא דואגת לעצמה..... דבר נדיר במחוזותינו. אשרינו שזכינו אשירה יקירתי מקווה שיעבור עליך שבוע קל ומלא הישגים כפי שהיה השבוע שעבר שבת שלום נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 01:51
 tutit Posts: 2431
|
מסכימה עם אשירהל'ה שטוב שאנחנו פה כדי ללמוד ממירי את הדברים האלו לחיים להפסיק להלקות את עצמינו,לקום ולהמשיך הלאה,לאהוב את האדם הכי חשוב בעולם את עצמינו ושוב תודה למירי האהובה והיקרה שהיא בחיים שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 00:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה תודה רבה. הזדמנות להודות לך על השיתוף ותרומתך לפורום. אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 00:20
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אנשים שמנים הם בדרך כלל אנשים רגישים, לא רוצים לפגוע בסביבה אז פוגעים בעצמם.
כואב אבל נכון ....
מזל שיש לנו מקום שזר לא יבין אותנו ונוכל לומר בו הכל אכן הרצאה חזקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 22:42
 אשירה Posts: 4292
|
מירי יקרה, נגעת בכולנו, הפעם המשפט שלך "גם אם תקחו משפט אחד מההרצאה, אתם מרוויחים" הוא לא רלוונטי להרצאה על אכילה ריגשית. כל מילה, כל משפט, כל דוגמה מדברת אל כולנו, מדברת בעצם אל כל אחד ואחד, בהבדל אחד קטן, שאצלנו זה נופל על האוכל, אצל אחרים זה נופל בצורה אחרת. אצלנו רואים את זה, כי השמן לא יכול להסתיר את עצמו, לאחרים יש להם את הפריבילגיה הזאת, להסתיר.
אנשים שמנים הם בדרך כלל אנשים רגישים, לא רוצים לפגוע בסביבה אז פוגעים בעצמם.
תודה שאת מלמדת אותנו איך להישאר גם רגישים וטובים וגם לא לפגוע בעצמנו.
אוהבת ומעריכה אותך מאוד,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|