הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי אני אוהבת אותך מאוד מאוד!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/11/2010 08:50

מיכל שרון
מיכל שרון
שאפתנית המקסימה... אני רק מבקשת לקבל הודעה מראש אם את מגיעה לקבוצות כן?
שאני אוכל גם לתאם הגעה איתך וניפגש פנים אל פנים....
עד אז שיהיה אחלה שבוע יקרה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2010 18:34

dany
dany
לבריאות מתוקה ושבוע נהדרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2010 16:59

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני אהבתי את מה שרשמת תרגול וחשיבה נכונה מסייעת מאוד תודה לך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 16:42

אקורדיאון
אקורדיאון
זה אכן כך תמיד לחשוב שעומד מולנו רק בן אדם כמוני כמוך
היה לי פעם עובד איד קשה יום,היה פועל ויום אחד משהו הלין עליו

סליחה על הביטוי משחרר גזים ובאמת שזו לא

בדיחה.הוא נקרא לנונונו למנהל ואז ענה לו.

מה שמבדיל ביננו זו הדרגה לא יותר כולך אדם כמוני וגם משחרר

בדיוק כמוני.חחחחח
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 16:08

dany
dany
זה היה דווקא ממרצה לתקשורת........ אך אני מאמינה שהם מחלקים סודות משותפים חחחחחחחחחחחחחחחח
hadasosh1 כתב:
dany כתב:
יש עוד תרגיל לאנשים שיש להם פחד מקהל........ ידוע מאד ובוודאי כבר שמעת עליו......... אבל אחזור.
נניח שאת נפגשת עם מלכת אנגליה.............. את ממש עושה בתחתונים מרוב פחד נכון?????????
ובכן תדמי אותה ערומה.............. כל ההוד והדר נעלמים כהרףעין והיא כאחת האדם............
כך לגבי איזה רופא מפורסם שצריך להיפגש איתו, או איזה פרופוסר רם ונעלה......... כל אישיות.
מתחת לבגדים יש אדם כמוני וכמוך........... אולי שמנמן, אולי עם צמיגים, אולי עם כרס לא יפה.......... סליחה עם ישבן נופל........ ועוד כהנה וכהנה תיאורים פלסטיים שמובילים את דמיונך הפרוע............ ובסופו של עניין את מבינה כי אין מה לפחד...... גם אם הוד רוממותו שלפניך ממש ממש אישיות נכבדה.......... בסופו של דבר כולנו באים מעפר ואל עפר נשוב ושכל הגדולים ונכבדים יבינו זאת אולי העולם יתנהל אחרת.
סתם לא קשור ממש לעיניינו אבל נזכרתי בדוגמא הזו ...........
נשיקות
דני

יפה דני'לה
מעניין האם כך מטפלים פסיכולוגים באנשים שיש להם פחד קהל?
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 16:06

tutit
tutit
dany כתב:
יש עוד תרגיל לאנשים שיש להם פחד מקהל........ ידוע מאד ובוודאי כבר שמעת עליו......... אבל אחזור.
נניח שאת נפגשת עם מלכת אנגליה.............. את ממש עושה בתחתונים מרוב פחד נכון?????????
ובכן תדמי אותה ערומה.............. כל ההוד והדר נעלמים כהרףעין והיא כאחת האדם............
כך לגבי איזה רופא מפורסם שצריך להיפגש איתו, או איזה פרופוסר רם ונעלה......... כל אישיות.
מתחת לבגדים יש אדם כמוני וכמוך........... אולי שמנמן, אולי עם צמיגים, אולי עם כרס לא יפה.......... סליחה עם ישבן נופל........ ועוד כהנה וכהנה תיאורים פלסטיים שמובילים את דמיונך הפרוע............ ובסופו של עניין את מבינה כי אין מה לפחד...... גם אם הוד רוממותו שלפניך ממש ממש אישיות נכבדה.......... בסופו של דבר כולנו באים מעפר ואל עפר נשוב ושכל הגדולים ונכבדים יבינו זאת אולי העולם יתנהל אחרת.
נשיקות
דני

יפה דני'לה
מעניין האם כך מטפלים פסיכולוגים באנשים שיש להם פחד קהל?
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 16:04

dany
dany
כפי שכבר אמרתי זו לא היתה הרצאה אלא שיחה מלב אל לב עם המון אהבה .....
כי רק שאוהבים כל כך אפשר לפתוח ולשתף בצורה כל כך גלויה ואינטימית.
מירי כנראה יודעת שיושבים אנשים רגישים עם לבבות חמים אצלה בחוגים שמסוגלים להפנים את הצער ולקום ממנו אל הטוב.
שבת נהדרת לך קרולין
ורק בשורות טובות.
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 16:01

קרולין
קרולין
אכן כן...הרצאה מצויינת שנגעה בכולנו....
אין על מירי שלנו.

שבת שלום ומבורך לכולםםם.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 16:01

dany
dany
תרגיל שלמדתי לפני הרבה מאד שנים.......... לא שכל כך הצלחתי ליישם אותו אבל אוהבת להעביר אותו הלאה אולי מישהו כן יצליח.
ב"ה עם החוזק שקיבלתי במשך השנים כבר אין לי צורך בתרגילים ........ מאמינה כי אני מספיק שווה!!!!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
dany כתב:
אהבת????????????????

רבקה כתב:
דוגמה נפלאה שכל אחת ואחד צריך להפנים זאת.
נשיבוקים

מאוד.
אף פעם לא חשבתי להפשיט אותם ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 15:57

רבקה
רבקה
dany כתב:
אהבת????????????????

רבקה כתב:
נשיבוקים

מאוד.
אף פעם לא חשבתי להפשיט אותם ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 15:55

dany
dany
אהבת????????????????

רבקה כתב:
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 15:52

רבקה
רבקה
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 15:48

dany
dany
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 13:20

שאפתנית
שאפתנית
תודה דניאלוש,
אכן כל יום לומדים משהו חדש. לקחתי ממירי את התרגול לגמד אנשים שצועקים או שסתם לא נעים לשמוע אותם ולהיות בסביבתם. אני אתרגל את זה כשיהיה קשה בעבודה. ובאשר לאוכל, נכון אף אחד לא דוחף לנו בכוח לפה זה רק אנחנו ואני באמת עברתי תקופה שאוכל היה מנחם אותי, זה היה לפני כמה שנים, במקום להתייצב מול הדבר העדפתי לבלוס אבל זהו, זה מאחורי ואין יותר דברים כאלה בבית ספרנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 08:01

אקורדיאון
אקורדיאון
דנוש שאפו.מזדהה עם כל מילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 07:25

dany
dany
שאפתנית אהובה
הפחד מהפחד הוא הדבר הכי משתק בעולם........למעשה שאנחנו מגמדים את המפלצות כפי שמירי הידגימה כל כך יפה בהקטנה של אדם שלילי לידך.... כל מפלצת שקיימת במוחנו קודח ניתנת להקטנה הגמדה ולהסוף סילוק לחלוטין מחיינו.
רק בידינו הכוח לרפא את עצמנו....... הריפוי מתחיל באדם עצמו שבכלל מוכן לעשות את הצעד הראשון........ איך מירי אומרת אף אחד לא מכריח אותנו....... אףאחד לא דוחף לנו......... אנחנו לבד מקלקלים לעצמנו......
זה תהליך לא פשוט ולא קצר....... אך כדאי להתחיל היום עכשיו ולא לחכות שהמפלצות יגדלו ויגדלו עד שבאמת יהיו כל כך גדולות שיהיה כמעט בלתי אפשרי למגרן.
אני גם מאמינה גדולה בפתיחות ומאמינה שסודות מובילים לשקרים ולאסונות........ אם אתה לא איזה קרימינל חס וחלילה אז איזה סוד גדולכבר יש שצריך כל כך לבזבז עליו אנרגיות וחיים שלמים בכדי להסתירו...... ובסוף שהוא מתגלה...... כולם מסביב אומרים מה זה היה כל הסוד??????????
עוד מפלצת שגדלה מעבר לפרופורציות ואוכלת כל חלקה טובה.
מאחלת לך שכאן בתהליך הזה תוכלי להתגבר על הפחדים הנורמליים כאמא, כרעייה, כאדם. ויבוא רק טוב ושמחה.
נשיקות דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 07:12

שאפתנית
שאפתנית
תודה מירי וגם לכן בנות יקרות, אכן הדברים נאמרו מתוך הלב, הרגשות צפו ועלו ואיתן ההזדהות.
כמו שמירי אמרה לא ניתן לפחד, לכאב ולכעס להרוס לנו. נמשיך בראש מורם מה שלא יהיה אנחנו בשליטה בכל הקשור לאוכל.
שבת שלום. שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 00:40

miribelkin
miribelkin
Administrator
שאפתנית יקרה תודה על הדברים המרגשים שכתבת לי.
את יודעת כמו שכולם יודעים ששיתוף ואמת הן שתי מילים
חשובות בחיי. ואם זה עוזר אז בכלל זה נפלא.
אכן ההרצאה השבוע ריגשה ודיברה ללב כולם.
אין אחד שלא הזדהה לפחות עם חלק מהתחושות.
ולא ניתן ללחץ פחד כאב וכעס לקלקל לנו את המוטיבציה.
אנחנו שולטים באוכל ולא הוא בנו.
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2010 00:22

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ריגשת אותי אכן מדהים הפתיחות של מירי רק טוב ובהצלחה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2010 23:04

אשירה
אשירה
שאפתנית יקרה,
אכן זו גדולתה של מירי, היא אמיתית ופתוחה, ולכן היא מאפשרת לנו להבין שאנחנו בסדר, שמותר לנו להרגיש לחץ, שמותר לפחד, שמותר לכעוס ולהיות עצוב,
ואנו לא צריכים להעניש את עצמנו בגלל כל אלה ולאכול את עצמנו לדעת.

אוהבת מאוד,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי אני אוהבת אותך מאוד מאוד!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!