22/11/2010 07:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יעלוש שמחה לשמוע שעשית חיים ונהנת ושכעת את כבר חזרה בשגרה בהצלחה והמשך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 04:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: יעלי כתב: תודה אקו. את מוזמנת להכנס גם לפייסבוק שלי ולראות שם את התמונות ישירות. יש שם המון תמונות מהטיול שלנו לארגנטינה בפברואר האחרון. (טיול חיינו עד כה!). תודה אעשה זאת.האחייניות שלי טיילו 8 חודשים בדרום אמריקה וכל הזמן מדברות על ארגנטינה שאין דברים כאלה. מקווה לממש טיול כזה. כן מי שחוזר מתלהב מאוד,עדושה יבוא יום,רוצים עושים. גם משפחתו של בעלי מארגנטינה והלוואי ויצא לנו לבקר שם ... נראה ממש חלומי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 00:24
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
יעלי כתב: תודה אקו. את מוזמנת להכנס גם לפייסבוק שלי ולראות שם את התמונות ישירות. יש שם המון תמונות מהטיול שלנו לארגנטינה בפברואר האחרון. (טיול חיינו עד כה!). תודה אעשה זאת.האחייניות שלי טיילו 8 חודשים בדרום אמריקה וכל הזמן מדברות על ארגנטינה שאין דברים כאלה. מקווה לממש טיול כזה.
גם משפחתו של בעלי מארגנטינה והלוואי ויצא לנו לבקר שם ... נראה ממש חלומי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 20:33
 ענת Posts: 3849
|
יעלי שמחה שנהנית והעיקר בלי יסורי מצפון וכעת חזרה לשיגרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 14:02
 dany Posts: 19819
|
בטחון עצמי זה דבר כל כך חשוב ונפלא.......... אני רוכשת אותו לאט במשך השנים......... ונמצאת היום במאה דרגות יותר גבוה מאשר הייתי בצעירותי....... ייתכן שיום אחד יהיה לי מספיק בכדי להראות הכל גם יפה וגם פחות יפה ברבים.............. יעלי כתב:
דניל'ה את יודעת שהחוכמה היא לקבל את עצמנו בכל מצב בו אנו נמצאים. עליתי על במות בכל העולם במלוא שמנמדותי המתפרצת, כך הייתי באותו זמן וכך קבלתי את עצמי, ולכן גם לא היתה בכלל שאלה של להעלות תמונות שמנמדות לפייסבוק. התמונות יועדו לחברי ואוהבי, שכולם הכירו אותי כפי שהייתי, וקבלו ואהבו אותי גם כך... ועכשיו - אני באמת צריכה להעלות קצת תמונות בלוק החדש....... אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 13:06
 אשירה Posts: 4292
|
כל הכבוד, יעלי אומנם אני לא מחוברת לפייס, אבל גונבה שמועה לאוזני שעברת מהפך בנושא המשקל, יישר כוח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 12:57
|
יעלי כתב:
דניל'ה את יודעת שהחוכמה היא לקבל את עצמנו בכל מצב בו אנו נמצאים. עליתי על במות בכל העולם במלוא שמנמדותי המתפרצת, כך הייתי באותו זמן וכך קבלתי את עצמי, ולכן גם לא היתה בכלל שאלה של להעלות תמונות שמנמדות לפייסבוק. התמונות יועדו לחברי ואוהבי, שכולם הכירו אותי כפי שהייתי, וקבלו ואהבו אותי גם כך... ועכשיו - אני באמת צריכה להעלות קצת תמונות בלוק החדש....... אוהבת יישר כח יעלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 10:43
 יעלי Posts: 589
|
דניל'ה את יודעת שהחוכמה היא לקבל את עצמנו בכל מצב בו אנו נמצאים. עליתי על במות בכל העולם במלוא שמנמדותי המתפרצת, כך הייתי באותו זמן וכך קבלתי את עצמי, ולכן גם לא היתה בכלל שאלה של להעלות תמונות שמנמדות לפייסבוק. התמונות יועדו לחברי ואוהבי, שכולם הכירו אותי כפי שהייתי, וקבלו ואהבו אותי גם כך... ועכשיו - אני באמת צריכה להעלות קצת תמונות בלוק החדש....... אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב יעלי, שמחה לשמוע שנהנית, התפרקת, שינית אווירה ועכשיו חזרת לתלם. אין ספק שזה ירד עד השקילה ביום חמישי. שיהיה לך שבוע טוב!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 06:30
|
היי יעלי גם אני כתבתי לך ועדיין לא ראיתי את הפוסט הזה אז נהדר שעשית חיים ..ניקית ראש......... ואפשר היום לחזור לתכנית לא קרה דבר!!!!!! הרבה יותר חשוב שהנפש מתמלאת באנרגיות להמשך......... שיהיה לך שבוע נפלא אוהבת דני ובאמת כפי שאקו כותבת השינוי הוא מדהים..........אני לפייס לא העזתי להעלות תמונות שמנמודות אז גם על כך כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!! נשיקות יעלי כתב:
הי לכולם. חזרתי!! תודה על האיחולים, באמת היה כייף לא נורמאלי. נזרקנו ל-3 ימים במדבר. טיילנו וג'בלענו בנחל עשוש (מעלה עשוש) - למי שמכיר, מעלה ורדית המטורף, נחל פארן. נהיגות די מטורפות בשטח, כמו שאנחנו אוהבים. והתפרקות כללית עם החברים. כן - בעיניין ההתפרקות - אז גם התפרקות בשטח הדיאטה..... הפעם עשיתי חופש עד הסוף מהכל! בקיצור מהיום בערב כבר הכל בשליטה. מה שעלה מאד מהר, מקווה שגם ירד מאד מהר. מזל שיש לי זמן עד השקילה ביום חמישי. אבל - הפעם בלי שום נקיפות מצפון. היה שווה כל רגע! אז שבוע נפלא לכולם. אוהבת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 20:32
|
יעלי כתב:
תודה אקו. את מוזמנת להכנס גם לפייסבוק שלי ולראות שם את התמונות ישירות. יש שם המון תמונות מהטיול שלנו לארגנטינה בפברואר האחרון. (טיול חיינו עד כה!). תודה אעשה זאת.האחייניות שלי טיילו 8 חודשים בדרום אמריקה וכל הזמן מדברות על ארגנטינה שאין דברים כאלה. מקווה לממש טיול כזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 20:13
|
תודה אקו. את מוזמנת להכנס גם לפייסבוק שלי ולראות שם את התמונות ישירות. יש שם המון תמונות מהטיול שלנו לארגנטינה בפברואר האחרון. (טיול חיינו עד כה!).
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 20:03
|
יעלי כל הכבוד קודם שאלתי עכשיו קיבלתי מענה ,מיצית עד תם בהנאה מכל הבחינות והנה יום חדש חוזרת למסגרת ללא יסורי מצפון ,כל הכבוד.
בהצלחה!!!!
אגב אגלה לך סוד ראיתי תמונות שלך בפייס של דני מדהים ועכשיו אני יכולה לאמר לך
רזית מאוד מאז.כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 19:53
|
הי לכולם. חזרתי!! תודה על האיחולים, באמת היה כייף לא נורמאלי. נזרקנו ל-3 ימים במדבר. טיילנו וג'בלענו בנחל עשוש (מעלה עשוש) - למי שמכיר, מעלה ורדית המטורף, נחל פארן. נהיגות די מטורפות בשטח, כמו שאנחנו אוהבים. והתפרקות כללית עם החברים. כן - בעיניין ההתפרקות - אז גם התפרקות בשטח הדיאטה..... הפעם עשיתי חופש עד הסוף מהכל! בקיצור מהיום בערב כבר הכל בשליטה. מה שעלה מאד מהר, מקווה שגם ירד מאד מהר. מזל שיש לי זמן עד השקילה ביום חמישי. אבל - הפעם בלי שום נקיפות מצפון. היה שווה כל רגע! אז שבוע נפלא לכולם. אוהבת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 08:32
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תהני... סופ"ש נעים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 08:30
|
יעלי תהני מכל רגע. סוף שבוע נהדר לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 00:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תעשי חיים אחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 16:18
|
יעלי תהני מהסופ"ש ותרגעי......... שמרי על הבריאות המון המון כייף ונשתמע בתחילת השבוע נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 14:21
 רבקה Posts: 8411
|
יעלי תהני שמרי על עצמך וכמובן על עינייך, לא להשתולל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 13:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
תעשי חיים יעלי, טיול ג'יפים זה כייף גדול וניקוי ראש מעולה!!! כשתחזרי תספרי חוויות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|