19/11/2010 08:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כנאמר הנפילןת הן חלק מהתהליך שהוא הרי דרך חיים. אבל אנחנו נחום תקום וממשיכים הלאה.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 06:01
 ענת Posts: 3849
|
hadasosh1 כתב:
אהבתי מאוד את דברי דובונית ממש ככה ענתי אני סומכת עלייך בעיניים עצומות שאת כבר בשלב של השליטה והחוזק זה מאוד מוכר מה שאת ואשירה כתבתן גם לי תמיד בדיאטות זה היה כך,אחרי שקילה אוכלים יומיים שלושה ואז אטרף של לחץ מהשקילה הבאה קיזוזים מטורפים ולא תמיד מצליח אז נכשלים. אבל עכשיו אנחנו מסגננים לעצמינו צורת אכילה נכונה ובריאה לכל החיים והרי זה לא הגיוני שכל החיים 100% יעברו בלי קמצוץ של נפילות מאחלת לכולנו מינימום של נפילות ומקסימום של שליטה ושנהנה מהדרך כולנו יחד פה למטרה הנעלה הזאת והזדמנות זו תודה ענקית למורתנו לדרך מירוש,אין עלייך בעולם!!!   באהבה הדס
אמן ואמן אהבתי את דברייך אמת ויציב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 06:00
|
דובונית אכפת לי כתב:
נאמר הכל אז תהיי חזקה ובהצלחה ובתום שקילה פנקי עצמך במחמאה זה לא עולה קלוריות וזה עושה טוב בנשמה גם אם היית על המקום או עלית חזקי את עצמך שאת עושה ובסוף תצליחי סומכת עליך edited by דובונית אכפת לי on 11/19/2010
מקבלת דובונית יקרה את דברייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 01:30
 tutit Posts: 2431
|
אהבתי מאוד את דברי דובונית ממש ככה ענתי אני סומכת עלייך בעיניים עצומות שאת כבר בשלב של השליטה והחוזק זה מאוד מוכר מה שאת ואשירה כתבתן גם לי תמיד בדיאטות זה היה כך,אחרי שקילה אוכלים יומיים שלושה ואז אטרף של לחץ מהשקילה הבאה קיזוזים מטורפים ולא תמיד מצליח אז נכשלים. אבל עכשיו אנחנו מסגננים לעצמינו צורת אכילה נכונה ובריאה לכל החיים והרי זה לא הגיוני שכל החיים 100% יעברו בלי קמצוץ של נפילות מאחלת לכולנו מינימום של נפילות ומקסימום של שליטה ושנהנה מהדרך כולנו יחד פה למטרה הנעלה הזאת והזדמנות זו תודה ענקית למורתנו לדרך מירוש,אין עלייך בעולם!!! באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 00:25
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז תהיי חזקה ובהצלחה ובתום שקילה פנקי עצמך במחמאה זה לא עולה קלוריות וזה עושה טוב בנשמה  גם אם היית על המקום או עלית חזקי את עצמך שאת עושה ובסוף תצליחי סומכת עליך edited by דובונית אכפת לי on 11/19/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 23:08
|
אשירה כתב:
ענת כתב: היתה לי נפילונת קטנה כמו שבוע שעבר אמנם ירדתי כי מיד חזרתי לתלם, פשוט יום אחרי השקילה,אני מרגישה שבוע חדש...מקום לקלוריות חדשות....סתם תחושה.....למרות הנפילה היתה ממש קטנטונת ורוצה להמשיך בחוזק.... האם התחושה הזאת מוכרת?אני לא רוצה לוותר לשום פחמימה מיותרת..... ענתי יקרה, את שואלת אם זאת תחושה מוכרת, זאת התחושה שהייתה הכי מוכרת לי !!! שנים, כשהייתי בכל מיני מסגרות, השבוע נחלק לשניים, אחרי השקילה פריקת עול מוחלטת, ומאמצע השבוע מאמצי קיזוז קשים. זאת הייתה אחת הסיבות שבאיזשהו שלב הרמתי ידיים בכלל. "למזלי" כי אוי לאותו מזל, חטפתי את הבום בצורה לא כל כך נחמדה והבנתי שדי לפינוק ולתרוצים, ומאז לאט לאט המעידות נעשו קצרות יותר בזמן. אז את מבינה שאת לא לבד במערכה הזאת. השאיפה שלנו היא כל הזמן לצמצם את זמני הנפילות ולהאריך את התקופות הטובות, בכל אופן למרות הנפילונת שלך את עדיין מחוננת בעיני. אוהבת,
הי אשירה תודה על מילותייך המדרבנות ומחזקות ועל האמון להצלחה בי חיבוק ענק ואוהב ובהצלחה גם לך יקירה יחד נצליח לנצח את השומן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 22:56
 אשירה Posts: 4292
|
ענת כתב:
היתה לי נפילונת קטנה כמו שבוע שעבר אמנם ירדתי כי מיד חזרתי לתלם, פשוט יום אחרי השקילה,אני מרגישה שבוע חדש...מקום לקלוריות חדשות....סתם תחושה.....למרות הנפילה היתה ממש קטנטונת ורוצה להמשיך בחוזק.... האם התחושה הזאת מוכרת?אני לא רוצה לוותר לשום פחמימה מיותרת.....
ענתי יקרה, את שואלת אם זאת תחושה מוכרת, זאת התחושה שהייתה הכי מוכרת לי !!! שנים, כשהייתי בכל מיני מסגרות, השבוע נחלק לשניים, אחרי השקילה פריקת עול מוחלטת, ומאמצע השבוע מאמצי קיזוז קשים. זאת הייתה אחת הסיבות שבאיזשהו שלב הרמתי ידיים בכלל.
"למזלי" כי אוי לאותו מזל, חטפתי את הבום בצורה לא כל כך נחמדה והבנתי שדי לפינוק ולתרוצים, ומאז לאט לאט המעידות נעשו קצרות יותר בזמן.
אז את מבינה שאת לא לבד במערכה הזאת.
השאיפה שלנו היא כל הזמן לצמצם את זמני הנפילות ולהאריך את התקופות הטובות,
בכל אופן למרות הנפילונת שלך את עדיין מחוננת בעיני.
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 20:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה, אדווח מחר על התוצאות. ענת כתב:
שאפתנית כתב: אין בעד מה!!! את כבר אלופה, יודעת בדיוק מה לעשות ולכן זה טבעי ואפילו מתבקש לסטות מידי פעם מהדרך. מה שחשוב שאת יודעת לחזור מהר לדרך. המשך הצלחה, שאפתנית תודה על מילותייך ובהצלחה מחר בשקילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 19:51
 1103 Posts: 5022
|
ענתי לפעתים התחושה חזקה יותר מהמציאות מהיא "נפילונת" קטנטונת לעומת שליטה וירידה?
עצם העובדה שאת מודעת ל"נפילונת",הכל נמצא בשליטתך סומכת עליך.
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 19:43
|
שאפתנית כתב:
אין בעד מה!!! את כבר אלופה, יודעת בדיוק מה לעשות ולכן זה טבעי ואפילו מתבקש לסטות מידי פעם מהדרך. מה שחשוב שאת יודעת לחזור מהר לדרך. המשך הצלחה, שאפתנית
תודה על מילותייך ובהצלחה מחר בשקילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 19:43
|
אין בעד מה!!! את כבר אלופה, יודעת בדיוק מה לעשות ולכן זה טבעי ואפילו מתבקש לסטות מידי פעם מהדרך. מה שחשוב שאת יודעת לחזור מהר לדרך. המשך הצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 19:40
|
שאפתנית כתב:
ענתי נפילונת קטנטונת אחרי שקילה זה משהו שקורה לרבות מאיתנו ולעיתים תכופות. בגלל השמחה מהירידה, התחושה שיש עוד שבוע שלם לפני לעשייה, התחושה שהשמיים הם הגבול ואני יכולה לרשום עוד ועוד סיבות. אני מכירה את זה מקרוב כי לעיתים זה קורה גם לי. יש פעמים שאחרי ירידה אני מאוד מחוזקת ומחליטה שחבל להרוס ויש פעמים שאני מרגישה שמגיעה לי "חגיגה קטנה" לרגל ההצלחה. זה בסדר מתוקה, את בן אדם וזה לגיטימי ביותר הכי חשוב זה שלא הרשית לעצמך לחגוג בלי גבולות. זו בסך הכל נפילה קטנה ועכשיו את ממשיכה בדרך. זה נורמלי ואנושי ביותר!!!
תודה על העידוד מקסימה שלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 19:39
|
רבקה כתב:
ענתי, את כבר אחרי הנפילה נכון? את יודעת יפה לקום והפעם את עושה זאת בגבורה סופ"ש קליל ושליט
תודה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 19:39
|
בלונדה.... כתב:
ענתי התחושה הזאת מוכרת כאילו תמיד אחרי שקילה יש מן הפוגה
לפני שמתחילים עוד שבוע...
כאילו יש מחדש קלוריות אבל היום אני בסדר לא מוותרת כמובן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 17:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ענתי התחושה הזאת מוכרת כאילו תמיד אחרי שקילה יש מן הפוגה
לפני שמתחילים עוד שבוע...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 14:18
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי, את כבר אחרי הנפילה נכון? את יודעת יפה לקום והפעם את עושה זאת בגבורה סופ"ש קליל ושליט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 13:02
 dany Posts: 19819
|
מוכר מאד וכנראה מאד אנושי............. אם הצלחתי אז מגיע לי........(גם אם נכשלתי מגיע לי כי אני מסכנה ) העיקר שמיד התאוששת כי באמת חבל לקלקל איך אמרת עברת כבר מחצית הדרך....... המשך יום נפלא המון אהבה דני ענת כתב:
היתה לי נפילונת קטנה כמו שבוע שעבר אמנם ירדתי כי מיד חזרתי לתלם, פשוט יום אחרי השקילה,אני מרגישה שבוע חדש...מקום לקלוריות חדשות....סתם תחושה.....למרות הנפילה היתה ממש קטנטונת ורוצה להמשיך בחוזק.... האם התחושה הזאת מוכרת?אני לא רוצה לוותר לשום פחמימה מיותרת.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 11:48
 אורלי דריקס Posts: 195
|
יש גם ימים כאלה שיש נפילות קטנות אבל טוב שעצרת בזמן ואכן חבל סתם לקחת פחמימה מיותרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 11:00
|
ענתי נפילונת קטנטונת אחרי שקילה זה משהו שקורה לרבות מאיתנו ולעיתים תכופות. בגלל השמחה מהירידה, התחושה שיש עוד שבוע שלם לפני לעשייה, התחושה שהשמיים הם הגבול ואני יכולה לרשום עוד ועוד סיבות. אני מכירה את זה מקרוב כי לעיתים זה קורה גם לי. יש פעמים שאחרי ירידה אני מאוד מחוזקת ומחליטה שחבל להרוס ויש פעמים שאני מרגישה שמגיעה לי "חגיגה קטנה" לרגל ההצלחה. זה בסדר מתוקה, את בן אדם וזה לגיטימי ביותר הכי חשוב זה שלא הרשית לעצמך לחגוג בלי גבולות. זו בסך הכל נפילה קטנה ועכשיו את ממשיכה בדרך. זה נורמלי ואנושי ביותר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2010 10:39
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|