20/11/2010 18:59
 dany Posts: 19819
|
אורלי, בהצלחה וללא מתח זה יקרה וזה יגיע אם את עושה את התכנית כפי שצריך, ואני מאמינה שאת עושה!!!!!!!!!!
נישקוקים דני
אקורדיאון כתב:
אורלי דריקס כתב: אני גם מתחייבת למרות שמשתגעת כבר לפני שבוע הורדתי קילו, השבוע עליתי חצי קילו ואני שומרת בטירוף כבר כמה שבועות מאז ההרצאה על להתחיל מחדש אורלי לא להשתגע,רק זה לא המשיכי במסלול והאמיני לי ההצלחה מובטחת עם זה שאנחנו פעם למעלה ופעם למטה,כידוע זה חלק בלתי נפרד מהתהליך. הצלחה רבהההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 18:58
|
תודה מתוקה לעיתים מאד מתחשק לומר דברים........ להעיר ולהאיר........ אך מוטב לספור עד 10 ולפעמים יותר בכדי לא ליצור מערבולות וסיבוכים......... בתקווה שכל אחד יוכל להגיע אל האושר הסיפוק והנחת שלו מתוך דרכו והבנתו שלו!!!!!!!!!!!! שיהיה לכן האמהות הצעירות גידול קל של הקטנים..........והרבה נחת ואושר. בהמון אהבה דני שאפתנית כתב:
איזה אמהות למופת יש לנו בפורום הזה. מחמם את הלב כל פעם מחדש להיתקל באמא שהיא 100% אמא, איכפתית, נותנת מעצמה, מקשיבה, נמצאת בשביל הילדים שלה (ובמקרה שלכן גם לנכדים שלכן). כל הכבוד !!! אוהבת אתכן בדיוק כך, כמו שאתן. חיזקו ותצליחו בכל!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 18:55
|
תודה יקירתי אכן שנמצאים על הסוס השמיים הם הגבול...... ותחושה של כוח והצלח ה........
מאחלת גם לך שבוע נפלא מלא הצלחות. באהבה דני
1103 כתב:
דני יקרה ה שאפו גדול על קילו וחצי פחות. כל- הכבוד,המשיכי בדרך זו. עלית על דרך המלך. הכל נמצא בידינו,אין דבר שיכול לנו, כאשר אנו נחושות להשיג את מטרותינו. מחזיקה לך אצבעות להמשך ירידה מוצלחת. נשיבוקים באהבה שבת נהדרת ומוארת נילי  
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 17:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד ליורדות בהצלהח בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 10:26
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה שאפו גדול על קילו וחצי פחות. כל- הכבוד,המשיכי בדרך זו.
עלית על דרך המלך. הכל נמצא בידינו,אין דבר שיכול לנו,
כאשר אנו נחושות להשיג את מטרותינו.
מחזיקה לך אצבעות להמשך ירידה מוצלחת.
נשיבוקים באהבה
שבת נהדרת ומוארת
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 09:34
 אשירה Posts: 4292
|
תודה על המחמאות, אני מקבלת את מחמאתך באופן אישי, לא צנוע אבל כך אני מרגישה, אוהבת, אשירה.
שאפתנית כתב:
איזה אמהות למופת יש לנו בפורום הזה. מחמם את הלב כל פעם מחדש להיתקל באמא שהיא 100% אמא, איכפתית, נותנת מעצמה, מקשיבה, נמצאת בשביל הילדים שלה (ובמקרה שלכן גם לנכדים שלכן). כל הכבוד !!! אוהבת אתכן בדיוק כך, כמו שאתן. חיזקו ותצליחו בכל!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 08:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 08:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אורלי דריקס כתב:
אני גם מתחייבת למרות שמשתגעת כבר לפני שבוע הורדתי קילו, השבוע עליתי חצי קילו ואני שומרת בטירוף כבר כמה שבועות מאז ההרצאה על להתחיל מחדש אורלי לא להשתגע,רק זה לא המשיכי במסלול והאמיני לי ההצלחה מובטחת עם זה שאנחנו פעם למעלה
ופעם למטה,כידוע זה חלק בלתי נפרד מהתהליך.
הצלחה רבהההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 08:41
|
אשירה כתב:
את אמא חכמה וסבתא נהדרת, וכמה טוב שיש לנו את הפורום!!!dany כתב: את יודעת שבן אדם חכם לא נכנס למקומות שהוא יודע שהם מלכודת.......... אז מזמן לא נופלת למלכודות הללו........ שירצו את עזרתי אני אגיש אותה עם כל הלב. ובינתיים אני "ל א מתנדבת לצנחנים" כי אקבל על האף ובגדולללללללללללללללל.(" אמא את שוב מטיפה, אמא בבקשה אל תתערבי", ועוד כהנה אמרות כנף,) יום יבוא יש תקוה נשיקה דני אכן כך.מזדהה אשירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 07:40
|
את אמא חכמה וסבתא נהדרת, וכמה טוב שיש לנו את הפורום!!!
dany כתב:
את יודעת שבן אדם חכם לא נכנס למקומות שהוא יודע שהם מלכודת.......... אז מזמן לא נופלת למלכודות הללו........ שירצו את עזרתי אני אגיש אותה עם כל הלב. ובינתיים אני "ל א מתנדבת לצנחנים" כי אקבל על האף ובגדולללללללללללללללל.(" אמא את שוב מטיפה, אמא בבקשה אל תתערבי", ועוד כהנה אמרות כנף,) יום יבוא יש תקוה נשיקה דני
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 07:30
|
את יודעת שבן אדם חכם לא נכנס למקומות שהוא יודע שהם מלכודת.......... אז מזמן לא נופלת למלכודות הללו........ שירצו את עזרתי אני אגיש אותה עם כל הלב. ובינתיים אני "ל א מתנדבת לצנחנים" כי אקבל על האף ובגדולללללללללללללללל.(" אמא את שוב מטיפה, אמא בבקשה אל תתערבי", ועוד כהנה אמרות כנף,) יום יבוא יש תקוה נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 07:19
|
יקרה, היא כנראה לא נמצאת עדיין במקום שהיא רוצה בכלל לראות, עדיין אני מאמינה שהעשייה שלך בשלב מסוים תחלחל גם אליה. חבל שבתך לא משתפת פעולה איתך בעניין זה, אבל אולי קשה לה להתמודד.
 dany כתב:
כולנו בתיאורה מקבלות 100+ ביישום קצת פחות אך לכן אנחנו כאן בכדי לחזק ולהתחזק........... ומודל חיקוי........ נראה לי שהיא בכלל לא רואה אותי כך, חושבת שאני מוקצנת ומגזימה!!!!!!!!!! הלוואי יום אחד............ שבת נפלאה דני אשירה כתב: dany כתב: בוקר טוב שבת שלום כבר מתחילה להפעיל את הדימיון המודרך.........כי מתחילים עם קידוש אצל חמי............ ורק אחר כך עוברים לבת............... היום נהדר ללא נפילות והמון הצלחה נשיקות דני דני יקרה, את חזקה עכשיו ושום עמי ותמי לא יפילו אותך. הדמיון שלנו הוא חסר גבולות, לפחות בו אף אחד לא יכול לשלוט מלבדנו, אז בכל פעם שאת רואה ממתקים תדמייני שהם מכילים כל מיני דברים שהעט לא סובלת אחרת הייתי מפרטת לך אותם כאן............ יש לך פה גם הזדמנות להוות דוגמה ומודל חיקוי לנכדתך האהובה, את יודעת שעשייה שווה יותר מאלף מילים!!! (איך אני טובה בלתת עצות, אהההה................  ) אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 07:09
|
כולנו בתיאורה מקבלות 100+ ביישום קצת פחות אך לכן אנחנו כאן בכדי לחזק ולהתחזק........... ומודל חיקוי........ נראה לי שהיא בכלל לא רואה אותי כך, חושבת שאני מוקצנת ומגזימה!!!!!!!!!! הלוואי יום אחד............ שבת נפלאה דני אשירה כתב:
dany כתב: בוקר טוב שבת שלום כבר מתחילה להפעיל את הדימיון המודרך.........כי מתחילים עם קידוש אצל חמי............ ורק אחר כך עוברים לבת............... היום נהדר ללא נפילות והמון הצלחה נשיקות דני דני יקרה, את חזקה עכשיו ושום עמי ותמי לא יפילו אותך. הדמיון שלנו הוא חסר גבולות, לפחות בו אף אחד לא יכול לשלוט מלבדנו, אז בכל פעם שאת רואה ממתקים תדמייני שהם מכילים כל מיני דברים שהעט לא סובלת אחרת הייתי מפרטת לך אותם כאן............ יש לך פה גם הזדמנות להוות דוגמה ומודל חיקוי לנכדתך האהובה, את יודעת שעשייה שווה יותר מאלף מילים!!! (איך אני טובה בלתת עצות, אהההה................  ) אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 06:47
|
dany כתב:
בוקר טוב שבת שלום כבר מתחילה להפעיל את הדימיון המודרך.........כי מתחילים עם קידוש אצל חמי............ ורק אחר כך עוברים לבת............... היום נהדר ללא נפילות והמון הצלחה נשיקות דני
דני יקרה, את חזקה עכשיו ושום עמי ותמי לא יפילו אותך. הדמיון שלנו הוא חסר גבולות, לפחות בו אף אחד לא יכול לשלוט מלבדנו, אז בכל פעם שאת רואה ממתקים תדמייני שהם מכילים כל מיני דברים שהעט לא סובלת אחרת הייתי מפרטת לך אותם כאן............
יש לך פה גם הזדמנות להוות דוגמה ומודל חיקוי לנכדתך האהובה, את יודעת שעשייה שווה יותר מאלף מילים!!!
(איך אני טובה בלתת עצות, אהההה................ )
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 06:05
|
דני בהצלחההההה ,את חזקה ומחוזקת המשיכי. תהני מכל היום המקסים והמשפחתי .
שומרת עלייך מכאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 05:19
|
בוקר טוב שבת שלום כבר מתחילה להפעיל את הדימיון המודרך.........כי מתחילים עם קידוש אצל חמי............ ורק אחר כך עוברים לבת............... היום נהדר ללא נפילות והמון הצלחה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 00:11
 tutit Posts: 2431
|
דניל'ה אלופה כל הכבוד על הירידה הנהדרת , תמשיכי להתמיד בשיטה (בלי פחמימות מ5) ולהחזיר את כל החובות שיהיה לך קל מול האוכל בשבת והמתוקים תחשבי שזה מפלסטיק כמו שאמרתם את ודובונית זה מאוד עוזר! אוהבת סופשבוע מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 15:51
|
תודה תודה כל ברכה רק יכולה לעזור נשיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 15:49
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה ברכתי אותך על הירידה בפוסט אחר ועוד ברכה אף פעם לא תזיק היא גם יכולה לתפוס את הקילו וחצי הבאים שמונה ימים בלי פחמימות מחמש עשו את שלהם פשוט מצדיעה לך המשך קל ושבת מופלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 15:42
|
תודה מתוקה יש עוד חובות להחזיר כמו שכותבת אשירה........... לא טוב היות האדם חייב...... שנגמור עם החובות אשמח להניח על ראשי כתר............. לפני כן אני צנועה צנועה.......... כי אני יודעת מה קורה שעולה הגאוה לראש............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|