20/11/2010 18:25
 dany Posts: 19819
|
יהי זכרן ברוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 08:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן להנות מסבתות זוהי זכות גדולה,כפי שכתבתי נשים יקרות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2010 08:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
ולמרות הכל אנחנו אוהבים אותן!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: נראה לי שלכולנו יש סבתא שאוהבת להאכיל. זכורים לי הימים שהייתי עומדת ואופה עם סבתא שלי וכל מה שהיה יוצא מהתנור אני הייתי טועמת ומאשרת. גם בגלל זה ברבות הימים הגעתי למירי אבל לפחות פגשתי אתכן!!! חחח בסוף זה בזכות הסבתות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 16:32
|
אוי דני חלושס חמאה מלוחה עם לחם,לשונות חתול. כן כן אלה הסבתות שחשבו כמה הן טובות ודואגות אך עשו די נזק בנושא הזה.
נשים יקרות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 16:19
|
אני גדלתי אצל סבתא...... שעוד הגיעה מהמחנות........ בשנות החמישים הרבה אוכל לא היה כמו היום....... אבל היתה חמאה אמריקאית מלוחה בתלושים של הצנע נו זה עם לחם......... מי צריך יותר בשביל לפוצץ את תאי השומן...........והיות והיא היתה צריכה לפצות אותי על כך שאני מסכנה כי לא גדלה אצל ההורים שלי שהתגרשו. כן כבר אז לפני מליון שנה אנשים התגרשו.........אז הייתי הולכת לישון עם שקית סוכריות לישון או נבך........ עם שוקולד לשונות חתול שהיה מביא לי דוד זקן כפיצוי... איזה יופי של התפתחות.......... מעבר לכך שכבר הייתי שמנמודה מטבעי....... אקורדיאון כתב:
אכן אבל את יודעת גם התקופה היתה אחרת למרות שיש כאלה גם היום. הסבתות שלי חשבו שלעשות דיאטה מדובר בהרעבה,הילדה רעבה.....
ןהאמיני לי אני תמיד טוענת שבגללן אני שמנה.או יותר נכון ראש של שמנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 14:10
|
שאפתנית כתב:
נראה לי שלכולנו יש סבתא שאוהבת להאכיל. זכורים לי הימים שהייתי עומדת ואופה עם סבתא שלי וכל מה שהיה יוצא מהתנור אני הייתי טועמת ומאשרת. גם בגלל זה ברבות הימים הגעתי למירי אבל לפחות פגשתי אתכן!!! חחח בסוף זה בזכות הסבתות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 13:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
נראה לי שלכולנו יש סבתא שאוהבת להאכיל. זכורים לי הימים שהייתי עומדת ואופה עם סבתא שלי וכל מה שהיה יוצא מהתנור אני הייתי טועמת ומאשרת. גם בגלל זה ברבות הימים הגעתי למירי אבל לפחות פגשתי אתכן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 12:59
|
אורלי דריקס כתב:
האמת אני כל הזמן מזועזעת, אני רואה בנות הולכות עם טייצים וחולצות קטן והכל נשפך להן, בנות 15, ממש מפחיד כל נושא ההשמנה אצל ילדים אורלי יקירתי אני רואה מבוגרות כאלה וזה ממש דוחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 12:58
|
אכן אבל את יודעת גם התקופה היתה אחרת למרות שיש כאלה גם היום. הסבתות שלי חשבו שלעשות דיאטה מדובר בהרעבה,הילדה רעבה.....
ןהאמיני לי אני תמיד טוענת שבגללן אני שמנה.או יותר נכון ראש של שמנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 12:29
|
כפי שכבר סיפרת אמא שלך היתה אישה נדירה. וסבתות שמקלקלות זה ממש לא מקובל עלי........
quote=אקורדיאון]נכון ונכון ההורים חייבים לשים גבולות. בילדותי לא היו מכניסים הביתה מתוקים למרות שאחותי היתה מקל שקיבל זריקות
כבד.אימי תמיד אמרה טלי עם הבעיה ודריה אם תרצה תאכל את השטויות בחוץ.
הבעיה שלי היו אופציות לעקוף אותה עם שתי סבתות שניצלתי מאוד לטובתי ואני
זוכרת שאימי ממש כעסה עליהן על המשפט הדבילי אבל היא ילדה,היא רוצה,מבקשת וכו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 12:28
|
נילי מתוקה שלי ברור שהבעיה מתחילה עם ההורים....... כרגע יש לה בעיה של תחבורה כי הם גרים בישוב קהילתי קטן מחוץ לעיר...... לכן אני מאמינה שהיא תעשה רשיון היא תוכל להיות יותר עצמאית ובכייף אני אעשה לה מנוי...... אם הייתי יודעת שהיא תתמיד הייתי עושה לה מנוי למירי...... אבל היא לא לידי כך זה קשה......... ושיחה עם ביתי................ טוב לא מתאים לנושא יש התנגדויות קשות מאד וחבל על מערכת היחסים שלנו......... תודה על העצות שבאות ממש מכל הלב אני חשה בכך. מקווה שימים יבואו ודברים ישתנו. שבת שלום נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 11:33
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה אני מבינה לליבך מי כמוך מודעת למלחמה במשקל עודף.אני מתפלאת על הוריה שממלאים את הבית בממתקים ובפיתויים.אני מבינה שאינך רוצה להיתערב אך מה שאת שכן,את יכולה לעשות מנוי לשומרי משקל כמתנת יום הולדת או מתנת חג או כדמי חנוכה.
דבר נוסף,את יכולה לשוחח עם ביתך ב4 עיניים ולנסות לשכנע אותה לא להכניס את כל
ה"אויבים" הביתה ולהסביר לה שכל המשפחה חייבת לעזור לנכדתך ולידיהם האחרים
לתת כסף לקנות ולאכול מחוץ לבית את מה שירצו.
השאלה הגדולה היא עד כמה נכדתך רוצה לרזות ולדעת שזה פרויקט לכל החיים.
שבת שלום ומבורך
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 09:43
|
נכון ונכון ההורים חייבים לשים גבולות. בילדותי לא היו מכניסים הביתה מתוקים למרות שאחותי היתה מקל שקיבל זריקות
כבד.אימי תמיד אמרה טלי עם הבעיה ודריה אם תרצה תאכל את השטויות בחוץ.
הבעיה שלי היו אופציות לעקוף אותה עם שתי סבתות שניצלתי מאוד לטובתי ואני
זוכרת שאימי ממש כעסה עליהן על המשפט הדבילי אבל היא ילדה,היא רוצה,מבקשת וכו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 09:34
|
איך אני יכולה לדרוש ממנה אופי חזק שגם אני פוחדת בבית הזה? ואני רק באה לביקור מידי פעם היא חיה שם...........
כמובן שביתי אומרת שהילדה דורשת לקנות את כל הדברים........ אז מה??? אם היא תבקש שיקנו לה יגואר יקנו?????? הורים הם הורים וצריכים להפעיל סמכות הורית אך כנראה אין לה כוח להתמודד עם הילדה אז היא נכנעת בקיצור סיפור התרנגולת והביצה
=אקורדיאון]dany כתב:
דרך אגב שאני כותבת על הבית של הממתקים זה הבית שלה!!!!!!!!!!!!!!! אז איך אפשר לשמור?????????? צריך אופי מאד חזק וכנראה אין לה.  נכון לזה בדיוק הכוונה בבריטניה כוללים את ההורים כמתעללים. edited by dany on 11/19/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 09:24
|
dany כתב:
דרך אגב שאני כותבת על הבית של הממתקים זה הבית שלה!!!!!!!!!!!!!!! אז איך אפשר לשמור?????????? צריך אופי מאד חזק וכנראה אין לה.  נכון לזה בדיוק הכוונה בבריטניה כוללים את ההורים כמתעללים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 09:04
|
דרך אגב שאני כותבת על הבית של הממתקים זה הבית שלה!!!!!!!!!!!!!!! אז איך אפשר לשמור?????????? צריך אופי מאד חזק וכנראה אין לה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 09:02
|
אני מסכימה עם נילי כי האשמה היא בהורים וזו הזנחה ממש פושעת........ לדאבוני יש לי נכדה כזו........ יפהפיה, עוד מעט בת 17 ובגיל בת מצווה היתה עדיין ממש בסדר........ לא רזונת אבל ממש בסדר והיא בפחות מחמש שנים........ גיל ההתבגרות גם הורמונים וגם מתחים.......... יש לה לפחות 20 קילו מיותרים הלב שלי נשבר.......... לא יכולה לעשות כלום...... לפעמים אנחנו מדברות על זה. ואז היא כמובן מאשימה את אמא שלי(ביתי) שהיא לא שולחת אותה לקבוצה......... אני לא נכנסת ביניהן ...... יש מקומות שאסור להיכנס כי תצא פצוע חזק!!!!!!!!!! מקווה שהיא תגיע לגיל שבו היא תהייה ניידת לבדה....... עוד מעט........ והיא מרוויחה כסף בבייביסיטר יהיה לה את השכל לעשות עם זה משהו........ מקווה לפני הצבא. אגב היא ילדה מקובלת, פעילה, צופים, מקהלה, רכיבה על סוסים,טניס, תלמידה טובה.............אבל ברור שיש כאן בעיה כי אחרת היא לא היתה אוכלת ......... הרבה מעבר לצורך. עצוב לי. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 08:20
|
אני פשוט נבהלתי למה מגיעים בעולמנו . אומר לך שבאמת אני מרחמת מאוד על ילדים שמנים.
אני רואה אותם מידי שבוע כי החוג שלי מתקיים אחריהם,יש בינהם כאלה
בונבונים ולראות את ההתמדה וההתמודדות תמיד חושבת מי אנחנו
הבוגרים שנקטר.
אם הם יכולים כולנו יכולים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 01:47
 tutit Posts: 2431
|
וואו אקול'ה מפחיד ביותר איזה מסכנים הילדים האלה,
כואב לחשוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2010 00:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כואב הלב שלא מבינים שבעיית ההשמנה זה מחלה שצריכה להיות מטופלת בתמיכת כל המשפחה והלוואי ובלונדה יקרה זה שהוריה הילדה התעוררו כי היא פשוט מסכנה רק בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|