17/11/2010 22:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סומסום יקירתי זה שומן. אפשר מידי פעם קצת אבל בזהירות. זה לא מחזיק פשטידה... ביצים עושות זאת מצוין. נשיקות שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 22:46
 1103 Posts: 5022
|
מצטמצמת יקרה בטעות עניתי על שאלתך לאקו ועימך הסליחה,
אך לעינינינו, שומשום לא בבית ספרינו. אומנם זה
בריא,אך ורק לרזים ולאנשים שלא נמצאים בקו הבריאות
חבל על הקלוריות.יש עוד מאכלים בריאים ומזינים כגון
פירות יבשים אך נמצאים מחוץ לתחום לגבינו.
תהני מהפשטידה שבודאי תהיה טעימה גם בלי
השומשום.
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 19:57
 מצטמצמת Posts: 135
|
תודה לכן על העזרה, אני אחשוב על זה עוד, בכל מקרה אם אני אוסף תכננתי לא להפריז ולפזר על כל הפטידה בערך שתי כפות של סומסום מלמעלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 19:39
 אשירה Posts: 4292
|
אוי אוי אוי כמה שגיאות, כמובן "קלוריות" ולא "קלויות", וכמובן "אם את יכולה" ולא "עם את יכולה"
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 19:37
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה, שומשום הוא בקטגוריה של שומן ולא של פחמימות. אקו הציעה לך לא לשים כי זה קלויות של שומן, אבל זה שומן בריא ועם את יכולה לזרות מעט מעל הפשטידה, לשיפור הטעם וזה לא פותח לך תיאבון לעוד, אז מבחינת החוקים של מירי זה מותר כי זה לא פחמימה.
בתיאבון,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 18:40
 1103 Posts: 5022
|
אקו שומשום הוא שומן כמו טחינה חלבה וכו"
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 17:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שומשום אל תשימי ,מה גם שהוא מאוד משמין בעיקרון,הרי עושים ממנו חלבה. אין לך בעיה הביצים יחזיקו את הפשטידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 17:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שומשום אל תשימי ,מה גם שהוא מאוד משמין בעיקרון,הרי עושים ממנו חלבה. אין לך בעיה הביצים יחזיקו את הפשטידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 17:25
 מצטמצמת Posts: 135
|
אני רוצה להכין פשטידת כרוב לערב... בלי פחממות.. וזה ממש טעים לפזר קצת סומסום מעליה השאלה אם סומסום זה פחממה?
ומה אני יכולה לשים בשביל שאני תעמוד כמו שצריך?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|