17/11/2010 10:19
 לייסי Posts: 623
|
איזה יופי אסתי - כל משפט כל-כך נכון! תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 10:10
 רעותה Posts: 869
|
אסתי ,
מקסים , ממש עושה חשק לליטופים.
יום מקסים,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 09:44
 קרולין Posts: 6651
|
אסתי זה מ ק ס י ם! נשיקותתת ויום נהדר קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 09:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אסתי בא לי לחבק אותך כל כך נכון ומצחיק אותי כי אני גידלתי שניים זכר ונקבה שחיו יחדיו 19 שנה וכרגע רק היא כאמור קברה אותו.
ממש מתאר אותם וצריך ללמוד הרבה מהחיות בטבע ואחד הדברים הבסיסיים
לאכול,לטרוף כדי לחיות אנחנו בני האדם טורפים לשם טריפה הן בנושא האוכל והן אחד את השני.
נהדרררר יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 09:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
את תותחית אסתי!!! אהבתי את המשפטים אבלמשפט אחד הסב את תשומת ליבי. את יודעת כמה אנשים אני מכירה שמטפסים על עץ שהם לא יכולים לרדת ממנו. קצרה היריעה ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 08:56
 קרנושה Posts: 3420
|
מהממתתתתתתתתתת! Love you
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 08:54
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
דברים שכדאי ללמוד מחתול. (פסס... פסס..) כתבה נחמדה שקיבלתי במייל מחברה ================================== * כשמתחשק לך ליטוף, לך ותבקש זאת. * אכול לאט וכששבעת השאר את הנותר בצלחת. * למד אנשים ליהנות מכך שהם מפנקים אותך. * מצא זמן להשקיע בהיגיינה וטיפוח אישיים. * השחז את ציפורניך אבל דע מתי הזמן הנכון לשלוף אותן. * עשה אהבה בהתלהבות תוך התעלמות מה יגידו השכנים. * עשי כמיטב יכולתך למען גורייך אך בהזדמנות הראשונה שחררי אותם לעצמאות. * זכרי! לפעמים גורייך זקוקים ש"יתפסו אותם מהצוואר". * כשאתה כבר על העץ, הנח לכלבים לנבוח. * זכור! ללשון יש יותר משימוש אחד. * אמץ יציבה גאה וגמישה. * היה נאמן לצרכיך ומטרותיך. * כשיש לך מטרה, התביית עליה, הייה שקט, התאזר בסבלנות וזהה את הרגע הנכון להופכה לשלך. * הייה סקרן. * הבן כי, לפעמים שווה "ליילל". * אהוב את עצמך. * זכור, כי לפעמים צריך לקפוץ לגובה על מנת להשיג את מבוקשך. * טפס תמיד רק על עצים שתוכל לרדת מהם. * האמן ביכולתך "ליפול תמיד על שתי הרגליים".
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|