16/11/2010 21:15
 אשירה Posts: 4292
|
איזה כיף, קיבלתי מכל בני המשפחה מחמאות רבות על תבשיל הטונה, ממש התלהבות סוחפת, כולם מחפשים וזה נגמר. זהו עוד שלב במעבר המשפחתי לתכנית מירי בלקין!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 18:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחחח אני רואה שאת בכלל לא הפוכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 16:50
 dany Posts: 19819
|
לא יקירתי זה נובמבר מחופש לאוגוסט ועולה על המקור
אקורדיאון כתב:
מה זה קיץ,אוגוסט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 16:49
 dany Posts: 19819
|
הולכת לנסות את הטונה היום בערב פעם ראשונה מקווה שיהיה לי טעים ...... כי את פשטידת הטונה ממש לא אהבתי אבל החתולים כן!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מה זה קיץ,אוגוסט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:37
 רבקה Posts: 8411
|
ולכל הבנות אוכלות הטונה שיהיה לכן רק טעים טעים איך מירי אומרת - לא טעים לא אוכלים - גיוון האוכל זה סוד ההצלחה יום נפלא לכולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:35
 רבקה Posts: 8411
|
אבי חביבתי שמחה לשמוע שאת במוטיבציה מגוונת ודואגת לשליטה באוכל תסכימי איתי שזאת דרך להצלחה בטוחה מחכים לביקורך תביאי איתך רק בגדי קיץ ח ח ח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 09:26
 קרנושה Posts: 3420
|
הייייי גמני אכלתי אתמול בערב טונה, בשמן זית, עם בצל ופטריות הקפצתי את הכל! הוספתי חלבון של ביצה, עגבניות שרי, קוטג' ואכלתי טעיםםםםםםםםם וחמיםםםםםםםםםם והיה לי כייף בלב. לקינוח אכלתי יוגורט אקטיביה והחיים יפים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
אבי יקרה אני מבינה שאת מתגעגעת לחום אבל תאמיני לי שבארצנו הקטנטונת זה כבר לא פיקניק ואנחנו בצרות אם גשם לא יתחיל לרדת פה. אם את יכולה לסדר לנו כמה עננים זה יהיה מצויין!!! באשר לטונה, אני שמחה שהטעם מוצא חן בעיניך למרות שאת לא חסידה של טונה. אצלי בבית הטונה נחטפת. הילדים, בעלי ואני פשוט מתים על טונה אם זה בסלט חם או כריך לילדים לארוחת עשר. אז כמו שמירי כתבה לך קפצי לביקור (ואל תשכחי על הדרך להביא כמה עננים במתנה). המשך יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 05:34
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 05:28
 dany Posts: 19819
|
וואו בנות הטונה מתענגת מהמחמאות שהיא מקבלת כל הכבוד על היוזמה והשינויים שאתן עושות, כך אפשר להתמיד ולהגיע להצלחה ולשינויים. יום נהדר ואבי אני מקווה שאולי היום יהיה לך חמים יותר ומקצת מהקור האנגלי יגיע עד אלינו...............
המון המון הצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 23:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה שמחה לשמע שאת נהנית מהמתכון. מתי את מגיעה אלינו לביקור? מתגעגעת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 23:20
 אשירה Posts: 4292
|
אבי יקרה, לאחר שקראתי את הפוסט שלך הבנתי שזה מה שאני הולכת לאכול הערב. לא התעצלתי חתכתי 2 בצלים במעט שמן זית במחבת, הוספתי פטריות ואחר כך 2 קופסאות טונה במים סחוטה היטב, כי כשאני מכינה זו כבר ארוחת ערב לכל המשפחה, בסוף שמתי 2 כפות טחינה גולמית, זה מעבה את התבשיל ואז הוא לא יוצא מימי, ולסיום חופן זרעוני קימל לשיפור הטעם, כי אני אינני משתמשת לא באבקות מרק וגם נמנעת ממלח.
יצא מעדן, חתכתי 2 פלפלים, אחד אדום אחד צהוב, מלאתי בתבשיל, נהנתי והתענגתי על כל ביס וביס.
לסיום תה מחליטת עלים טריים והחיים יפים!!!
מומלץ בחום,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 21:47
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה, אכן כן...אצלנו ממש ק י ץ....
כיף לשמוע ממך תמשיכי לעדכן...
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 21:25

Posts:
|
חתכתי ליד זה עגבניות, היה מעולה ומשביע
שמעתי שאצלכם קיץ , כולי קנאה 28 מעלות - הלוואי עלי 15 מעלות בלי רוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 21:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כן זה טעים מאוד בפלפל אדום או מעל סלט. ואנחנו באמצע הקיץ,לא רואים חורף ואפילו לא סתוו באופק.
כל הכבוד על השליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 21:15

Posts:
|
היום הכנתי את המתכון של הטונה עם הפטריות......כמו שכמה מכם יודעים אני לא חובבת טונה ובכלל צמחונית אבל מכיוון שמוצרי החלב כאן לא עושים לי טוב אני נאלצת לאכול תחליפים - לפני חודש בערך התחלתי לאכול טונה (מכופסא - יש כן משומרת בשמן אבל סחוטה מראש!!) אני עדיין לא אוהבת טונה אבל המתכון החם עם הפטריות והרבה בצל ושום מרכך את הטעם - פשוט מעדן במיוחד ב- 8 מעלות....קררררררררררר כאן וזה אפילו לא חורף (השמועות אומרות שהחורף שיבוא עלינו לטובה יהיה הגרוע באירופה מזה 100 שנה..ממש מעודד, בשנה שעברה היה כאן שלג, מה כבר יכול להיות יותר מזה??) בכל אופן - המתכון מומלץ גם למי שלא אוהב טונה
אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|