17/11/2010 06:01
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד בלונדה גאה תמשיכי באנרגיה חיובית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 04:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
אקו השילוב נשמע מנצח. לא חשבתי על זה אף פעם אבל אל דאגה, אני לא מתכוונת ליישם. בתאבון והנאה!!!! שאפתנית אקורדיאון כתב: dany כתב: מ-4 בבוקר זה מה שאת אוכלת?????????? זה לא כל כך בסדר......... או שאני טועה  לא בדרך כלל לא אבל חזרתי כבר לשעות הצהריים כך שיצא לדלג על ארוחה ואפילו פינקתי את עצמי עם שוקולד עלית 92 קלוריות וארטיק שוקולד ללא סוכר של נסטל,אני אוכלת את זה יחד ומשדרגת את הארטיק ל"מגנום".הזוי מה? אכן אם זה מוקש אין צורך ליישם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 00:51
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה הפצצה נהננו מאוד לראותך אתמול את נראת קורנת 5555 כל הכבוד על החשיבה הגישה החיובית בהמון המון בהצלחה בהמשך ואבי יישר כוח על המקום זה נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 21:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אכן שאפתנית את צודקת, השילוב של אקו נשמע יאמי יאמי, אולי אם ניהיה מחוננות כמוה נוכל לאכול את זה????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 20:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו השילוב נשמע מנצח. לא חשבתי על זה אף פעם אבל אל דאגה, אני לא מתכוונת ליישם. בתאבון והנאה!!!! שאפתנית אקורדיאון כתב:
dany כתב: מ-4 בבוקר זה מה שאת אוכלת?????????? זה לא כל כך בסדר......... או שאני טועה  לא בדרך כלל לא אבל חזרתי כבר לשעות הצהריים כך שיצא לדלג על ארוחה ואפילו פינקתי את עצמי עם שוקולד עלית 92 קלוריות וארטיק שוקולד ללא סוכר של נסטל,אני אוכלת את זה יחד ומשדרגת את הארטיק ל"מגנום".הזוי מה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 18:39
|
dany כתב:
מ-4 בבוקר זה מה שאת אוכלת?????????? זה לא כל כך בסדר......... או שאני טועה  לא בדרך כלל לא אבל חזרתי כבר לשעות הצהריים כך שיצא לדלג על ארוחה ואפילו פינקתי את עצמי עם שוקולד עלית 92 קלוריות וארטיק שוקולד ללא סוכר של נסטל,אני אוכלת את זה יחד ומשדרגת את הארטיק ל"מגנום".הזוי מה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 16:47
 dany Posts: 19819
|
מ-4 בבוקר זה מה שאת אוכלת?????????? זה לא כל כך בסדר......... או שאני טועה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:36
|
dany כתב:
לא הבנת יקירתי לא הקניות אלא המזג אוויר הפחיד אותי 
אוי כמה צדקת איזה יום ממש קיץ חזרתי עכשיו כולי מים לא יאומן שאנחנו במחצית נובמבר.
אבל היה כיף ורק עכשיו הגעתי לאכול את ארוחת הבוקר שלא מוותרת תפוח אגב יוגורט וגרנולה
וכנראה זאת תהיה ארוחת בוהוריים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:32
|
לא הבנת יקירתי לא הקניות אלא המזג אוויר הפחיד אותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 10:03
|
הקניות לא צריכות להפחיד כל כך אם יוצאים מהבית נחושים, יודעים מה צריך לקנות ולא נופלים לפיתויים מיותרים. זה אפשרי, זה רק בראש שלנו!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 09:39
|
יוצאת לקניות די מפחיד למען האמת אקורדיאון כתב:
טוב יקירי אחרי שהגחתי לסיבוב שני,שאבתי כוחות לצאת בתחושת שליטה, יוצאת למשימות החוץ. אחזור מאוחר יותר.
שימרו על הגחלת,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 09:31
|
טוב יקירי אחרי שהגחתי לסיבוב שני,שאבתי כוחות לצאת בתחושת שליטה, יוצאת למשימות החוץ. אחזור מאוחר יותר.
שימרו על הגחלת,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 09:26
|
מצטמצמת כתב:
כמו שאמרת אנחנו באמת באותה הסירה, אבל אסור להרפות, וצריך להמשיך, אל תשכחי ששבוע שעבר ירדת ירדיה מעולה והשבוע הגוף קצת נח. שיהיה לנו שבוע מעולה. ותכתבי הרבה... כמו שאת יודעת זה אחד הדברים הכי חשובים שמכניס ושומר על השליטה.
אכן זה שומר עלינו... הכתיבה והעדכונים פה מדהימים , משתדלת לפחות 3 פעמים ביום להיכנס להתעדכן ולכתוב ועכשיו כשאני יכולה לעשות את זה גם דרך הפלאפון אז בכלל אין לי תירוצים לא להיות פה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 09:24
|
מצטמצמת כתב:
כמו שאמרת אנחנו באמת באותה הסירה, אבל אסור להרפות, וצריך להמשיך, אל תשכחי ששבוע שעבר ירדת ירדיה מעולה והשבוע הגוף קצת נח. שיהיה לנו שבוע מעולה. ותכתבי הרבה... כמו שאת יודעת זה אחד הדברים הכי חשובים שמכניס ושומר על השליטה. אכן כך ועשי זאת גם את.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 08:33
 מצטמצמת Posts: 135
|
כמו שאמרת אנחנו באמת באותה הסירה, אבל אסור להרפות, וצריך להמשיך, אל תשכחי ששבוע שעבר ירדת ירדיה מעולה והשבוע הגוף קצת נח. שיהיה לנו שבוע מעולה. ותכתבי הרבה... כמו שאת יודעת זה אחד הדברים הכי חשובים שמכניס ושומר על השליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 08:04
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ההתמדה והרצון משתלמים בסוף כל הכבוד בלונדה על התובנות המשיכי לעדכן ושיהיה בהצלחה בהמשך התהליך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 07:57
|
dany כתב:
תמיד כאן לרשותך אקו אהובה.........  תודה רבה מעריכה את זה מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 06:37
|
בוקר טוב בלונדה ואבי תמשיכו לשמור על חשיבה חיובית ואמביציה להמשך הדרך. על המקום זו בהחלט תוצאה יפה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 06:25
|
וזה היופי שבעניין ללמוד להיות מרוצה גם בדרך אחרת!!!!!!!!!! שאתה מרוצה אתה כבר בדרך להצלחה...... מירמור מביא אותנו רק לנפילות!!!!!!!!!! יום נהדרררררררררררררררר בלונדה.... כתב:
dany כתב: זוהי באמת התובנה החשובה ביותר. הלימוד בשינוי ההרגלים, ההתמדה, ההבנה כי זוהי דרך חיים ולא מבצע של זבנג וגמרנו........ ואם זוהי דרך חיים אז בעצם לאן רצים........... כל הכבוד לך בלונדה אהובה שאת מפנימה ולא לוחצת!!!!!!!!!! המשקל ירד!!!! כי אין לו ברירה אחרת בסופו של יום הוא ישחרר!!!!!! אך את בינתיים במקום אחר לחלוטין, רכשת ביטחון עצמי, רכשת הבנה אחרת ואת על מסלול נהדר להצלחה. יום נהדר, המשך שבוע נפלא, המון הצלחה. אוהבת דני תודה דני. אני יכולה לומר לך למדתי המון אני שמונה שנים אצל מירי ועדיין יש לי ללמוד המון,אם פעם כל שקילה הייתי בבאסה רצינית הם לא הייתי יורדת היום אני הרבה יותר מודעת לגוף שלי, למדתי המון על עצמי לא רק מבחינת דיאטה...וזה הכי כיףף יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 06:23
|
dany כתב:
זוהי באמת התובנה החשובה ביותר. הלימוד בשינוי ההרגלים, ההתמדה, ההבנה כי זוהי דרך חיים ולא מבצע של זבנג וגמרנו........ ואם זוהי דרך חיים אז בעצם לאן רצים........... כל הכבוד לך בלונדה אהובה שאת מפנימה ולא לוחצת!!!!!!!!!! המשקל ירד!!!! כי אין לו ברירה אחרת בסופו של יום הוא ישחרר!!!!!! אך את בינתיים במקום אחר לחלוטין, רכשת ביטחון עצמי, רכשת הבנה אחרת ואת על מסלול נהדר להצלחה. יום נהדר, המשך שבוע נפלא, המון הצלחה. אוהבת דני
תודה דני. אני יכולה לומר לך למדתי המון אני שמונה שנים אצל מירי ועדיין יש לי ללמוד המון,אם פעם כל שקילה הייתי בבאסה רצינית הם לא הייתי יורדת היום אני הרבה יותר מודעת לגוף שלי, למדתי המון על עצמי לא רק מבחינת דיאטה...וזה הכי כיףף יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|