17/11/2010 07:24
 dany Posts: 19819
|
המשך עשייה מבורך והמון הצלחה חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 06:06
 ענת Posts: 3849
|
מצטמצמת על המקום זה מעולה העיקר את לא עונה התוצאות יגיעו עוד בהמשך,מציעה לך לעשות רישום מדוייק ולהביא למירי בחוג תהי גאה בעצמך למרות הכל על השליטה וזה הכי חשוב כי את לומדת אורך חיים ולא רק לרדת ולרדת,אל ייאוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 05:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר טוב למצטמצמת,מקווה שרוחך מרוממת כפי שהיתה ואת ממשיכה,במרץ כי השבוע הבא יביא את התשלום שלו את מצפה,את תראי ירידה רק בתנאי שתמשיכי כרגיל.
המון בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 00:22
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטמצמצ חמודה שמחתי לראותך לרגע קט אתמול נאמר לך כאן הכל ואת כל כך במודעות אז קטן עליך בנחישות והתמדה השמיים הם הגבול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 11:07
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, על ה מ ק ו ם זה נהדררררר. אל דאגה תמשיכי להתמיד בהתהליך ובשיטה של מירי שלנו, והירידות יבואו ובגדול.
הסבלנות משתלמת!
בהצלחההההה רבהההההה
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 11:01
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה.... כתב:
מצטמצמת יקרה, אנחנו באותה הסירה, אבל כמו שאמרתי לאקו
זה חושבים חיובי!
אנחנו פה, אנחנו לא עולים זה כבר משהו...
שבוע טוב....
וכמובן בהצלחה
מיצי ובלונדה יקרות גם אני שייכת לקבוצתכן בהישארות על המקום כמובן שהאופטימיות והחשיבה החיובית תוביל אותנו להצלחה אנחנו כמובן ממשיכות בשמירה ובשליטה ובטוחה שהתוצאות לא יאחרו לבוא שיהיה יום נפלא באנרגיות חיוביות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 05:07
 dany Posts: 19819
|
בנות נהדרות מיצי ובלונדה לא לעלות, להישאר במקום זו כבר נקודה חיובית ביותר!!!!!!!!!!!!!! להגיע לקבוצה ולא לוותר ולהמשיך לחשוב חיובי אתן ממש גדולות!!!!
מסכימה עם הבנות כאן שאולי כדאי לבדוק בצורת רישום מה בידיוק אוכלים כולל כמויות........ והאם בימים החמים הנוראיים הללו שותים מספיק מים..... כי הגוף נוטה לשמור על עצמו במשק הנוזלים ואם לא נותנים לו מספיק הוא פוחד שיהיה חסר ולא משחרר..... ואצלנו עם שחרור המים יש גם ירידה במשקל. אז על מנת לראות ירידה יפה כדאי להקפיד לשתות הרבה.......... ולראות אם לא אוכלים אמנם דיאטה אך אולי כמויות גדולות מידי......... יום נהדר המשך שליטה נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:58
|
נכון בלונדוש מתוקה את נראית שיגעון יפה וחתיכה!!! המשיכי ותראי גם את שבשבוע הבא תהיינה תוצאות,למרות
ששוב על המקום ולא לעלות מתנה.
ערב נהדר,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:54
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מצטמצמת יקרה, אנחנו באותה הסירה, אבל כמו שאמרתי לאקו
זה חושבים חיובי!
אנחנו פה, אנחנו לא עולים זה כבר משהו...
שבוע טוב....
וכמובן בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:52
|
מצטמצמת חמודה נתת את התשובות לעצמך. המשיכי בשליטה ותראי שגופך יפתיע לטובה.
רק שני דברים האחד לשתות יותר ואולי כדאי לך
לרשום במשך שבוע ימים בדיוק מה את אוכלת
אולי תגלי משהו שלא שמת לב.
על כל פנים את נראית נהדר חייכנית וכך תמשיכי,הרי במקום זה רווח נקי.
ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:51
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מצטמצמת יקרה, גם על המקום זה בסדר. אולי זה קצת מתסכל אבל הירידה תגיע בגדול אולי זה בגלל צבירת נוזלים או בגלל סיבה אחרת אני מציעה לך לרשום כל מה שאת אוכלת ולתת למירי לבדוק מאחלת לך המון סבלנות כי דיאטה היא דרך חיים לכל החיים רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:33
 1103 Posts: 5022
|
מצטמצמת יקרה את הרי יודעת שגופינו יודע מה טוב לו כנראה שכרגע הוא רוצה לנוח,לכן את עומדת על המקום וטוב שכך,אם תתמידי ותקפידי על אכילה נכונה,תשלטי באוכל ולא הוא בך,תופתעי שהירידה במשקל תגיע.כדאי לבדוק את הכמויות שאת אוכלת וכמובן לרשום במדיוק כל כל מה שבא לפיך, לפעמים אוכלים הרבה דייאטה וכתוצאה מכך הירידה נעצרת .כדאי לך גם להראות למירי את הרישום. המשיכי ואל תרפי שבוע נהדר בהצלחה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד על הרוח החיובית מצטמצמת. אני שמחה לשמוע שאת לא מרימה ידיים ולא נכנעת לגוף. אין ספק שעל המקום זה נהדר והרבה יותר טוב מעליה. תמשיכי להתמיד ולשמור בכל הכוח יום אחד הגוף שלך ישבר ויראה ירידה. בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 20:01
 מצטמצמת Posts: 135
|
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה בפעם השלישית (בשבוע השלישי) אני שוב ע-ל ה-מ-ק-ו-ם..... אני חייבת לציין שזה בחיים לא קרה לי. שלושה שבועות שאני ילדה טובה ונשארת על המקום. אני חושבת לעצמי למה זה קורה? כעקרון כרגע אני פחות ארבע קילו מהמשקל הכי גבוה שהייתי, שזה גם משהו חיובי. המשקל שאני נמצאת בו כרגע זה המשקל הנמוך ביותר שהייתי בשנים האחרונות. אז אני מקווה שהגוף שלי בוחן אותי ובודק אם אני מספיק רצינית ומספיק מתמידה בשביל לתת לו לרדת מהמשקל הזה  וכנראה שאחרי כל כך הרבה תנודות של קילו ירידה שתיים עלייה שתיים וחצי ירידה קילו וחצי עליה וכך הלאה.. הוא צריך את הזמן שלו. ואני סומכת עליו ועל עצמי שזה בסוף יגיע... אני ממש מרגישה את זה... אז ממשיכה בכל הכוח... העיקר האופטימיות... מקווה שלכולם הלך בסדר ומאחלת הצלחה לנשקלים בהמשך השבוע... המשך שבוע קל ובשליטה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|