17/11/2010 07:22
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 05:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
אפילה תודה על שכתבת ודני ואקו חמודות תודה על השיתוף ואכן חשוב תמיד להסתכל על החצי המלא ולשלוט על מה שאנו יכולים בהצלחה בהמשך ורק בשורות טובות נועה nh חזרי בשלום והשתדלי לא לפספס תהרצאה תודה ילדה מתוקה נשיבוקים.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2010 00:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפילה תודה על שכתבת ודני ואקו חמודות תודה על השיתוף ואכן חשוב תמיד להסתכל על החצי המלא ולשלוט על מה שאנו יכולים בהצלחה בהמשך ורק בשורות טובות נועה nh חזרי בשלום והשתדלי לא לפספס תהרצאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 18:34
|
זה בדיוק מה שאני מרגישה זכות גדולה מאוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 17:08
|
אכן יעקב הדוהר בדרכים ולקחת דוגמא מאנשים כאלו זוהי זכות גדולה אוהבת דני אקורדיאון כתב:
דנושה אפרופו יש לך ד"ש מסוקולוב עברתי שם הבוקר. אכן אני מצדיעהלאביךך בכל פעם שאני רואה אותו,הוא דוהר לו בין בתי הקפה ,ושרק יהיה בריא ויבדל לחיים ארוכים.
הוא מזכיר לי תמיד את אימי האופטימית ז"ל שכידוע לך היתה משותקת בחצי גוף מגיל צעיר ובסוף ימיה קטועת רגל
אבל מעולם לא ויתרה ,תמיד היה הכל נהדר היא זו שעודדה אותנו.
לא ויתרה על הנאות החיים כולל נסיעות לחו"ל טיפוח ולבוש אופנתי. תמיד שימשה לי מופת ומודל לחיקוי.
הנה את רואה גררת גם אותי לאבד שליטה על האצבעות.
נשיבוקים ורק שנמשיך לראות תמיד תמיד את חצי הכוס המלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 16:06
|
שאפתנית מתוקה בול קליעה,הרצון לחיות עולה על הכל חבל רק שלא אצל כולם. אבל לנו זו דרך מנחה וכולנו חייבים לאמץ את התורה הזו.
בסך הכל אנחנו על הרגליים מה לעשות רק קצת מלאות ובזה מטפלות ובראש מורם מודות ,יש לנו בעיה
מולה מתמודדות בגבורה ומוכיחות מידי יום שאפשר!!!!!
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 14:28
 קרנושה Posts: 3420
|
Like! Like
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 13:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו ודניאלוש אתן מרגשות. אני קוראת את דבריכן ומתחזקת בדרכי שלי. לומדת שאפוטימיות בכל גיל משנה את החיים. הצמא לחיות יותר חזק מכל מצב גופני. תבורכו בנות יקרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 13:06
|
דנושה אפרופו יש לך ד"ש מסוקולוב עברתי שם הבוקר. אכן אני מצדיעהלאביךך בכל פעם שאני רואה אותו,הוא דוהר לו בין בתי הקפה ,ושרק יהיה בריא ויבדל לחיים ארוכים.
הוא מזכיר לי תמיד את אימי האופטימית ז"ל שכידוע לך היתה משותקת בחצי גוף מגיל צעיר ובסוף ימיה קטועת רגל
אבל מעולם לא ויתרה ,תמיד היה הכל נהדר היא זו שעודדה אותנו.
לא ויתרה על הנאות החיים כולל נסיעות לחו"ל טיפוח ולבוש אופנתי. תמיד שימשה לי מופת ומודל לחיקוי.
הנה את רואה גררת גם אותי לאבד שליטה על האצבעות.
נשיבוקים ורק שנמשיך לראות תמיד תמיד את חצי הכוס המלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:59
|
נועהnh כתב:
אקורדיון יקרה, אני בחו"ל בעיניני עבודה וחוזרת רק היום אחה"צ. אם אוכל אגיע מחר בערב , ואם לא אז שבוע הבא. מה שלומך ? איך היה לך ? נועה. איזה כיף לך,היה לי נהדר ,ירדתי ק"ג אני הייתי בעננים ומירי הזהירה אותי מלרדת מה אומר לך כל פעם שהיא אומרת לי את זה אני מאושרת,חחחח שתהה לך טיסה נעימה חזרה,נתראה בשבוע הבא..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 12:30
|
תודה יקירותי על כל המילים החמות והטובות שלכן שרק מוכיחות לי שאני הולכת בדרך הנכונה. נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 09:52

אקורדיון יקרה, אני בחו"ל בעיניני עבודה וחוזרת רק היום אחה"צ. אם אוכל אגיע מחר בערב , ואם לא אז שבוע הבא. מה שלומך ? איך היה לך ? נועה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 08:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
היי אפי באמת גדול גם אני מאמינה בכוחה של מילה ובמחשבה ולכן צריך לחשוב חיובי יום נפלא סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 08:27
 מצטמצמת Posts: 135
|
כל כך נכון, אני כל כך מתחברת לזה ומאמינה בזה. אנשים לא מבינים כמה כוח יש למילים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 08:08
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי זה כל כך נכון משפטים מהחיים צריך רק לשים לב וליישם את הדברים אהבתי את המשפטים רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 07:44
|
נועהnh כתב:
דני היקרה, דברייך מאד כנים ואמיתיים , אין צורך בהתנצלות , מה שיוצא מליבו של אחר ניכנס לליבו של השני!! כול הכבוד על השינוי שעשית , זה צעד מאד אמיץ. שיהיה כול הכבוד!!!! נועלה לא ראיתי אותך אתמול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 07:44
|
dany כתב:
הכי כואב שאלו אנשים שקרובים קרובים אליך והם לא מוכנים לשנות את הטון ואת המהלכים והולכים מה שנאמר עם הראש בקיר............ חבל!!!!!!!!! אתמול הנושא היה חלק מההרצאה של מירי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 07:41

דני היקרה, דברייך מאד כנים ואמיתיים , אין צורך בהתנצלות , מה שיוצא מליבו של אחר ניכנס לליבו של השני!! כול הכבוד על השינוי שעשית , זה צעד מאד אמיץ. שיהיה כול הכבוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 07:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
דבריך מרגשים. כל שנותר לי זה באמת לאחל לך חיים נעימים, שמחה שאת כבר לא רואה הכל בעיניים פסימיות וזה מה שחשוב, אנחנו בני אדם ויש אפשרות לשנות דברים במידה ובוחרים בכך. שמחה שאת איתנו בפורום המדהים הזה. חיבוקים חמים, שאפתנית dany כתב:
מסכימה איתך יקירתי....... אך את יודעת כמו כל אחד שראה את ה"אור" מיד הוא הופך למסיונר.............. דימויים מעולם הדתי הם הכי חזקים להבנה!!!!!! ולעיתים את מדברת ממש אל הקיר וזה מתסכל איך הם לא מבינים שאם הגישה השלילית הם מקלקלים רק לעצמם........ לא מבינים שטוב מביא טוב ורע מביא רע....... שמדברים כל היום על כואב מחלות ומסכנות......... את נגררת עוד יותר לאותו מקום אפל. אבא שלי שאגב גם אקו וגם מירי מכירות כי הוא מוכר באיזור סוקולוב ירמיהו באזל........ הוא נכה על כסא גלגלים קטוע רגל.....חי לבד יוצא כל יום עם הקלנועית שלו לסיבוב בעיר........ לא מוותר לא בחורף ולא בקיץ....... תמיד האמרה שלו "שלא יהיה גרוע יותר וניפגש בשמחות" והוא איש ממש לא בריא........תמיד אופטימי ורואה את חצי הכוס המלאה.............לעומתו יש לי אנשים קרובים שהרבה הרבה יותר בריאים ממנו ומה זה מקטרים.................... חבל"ז מאד מתסכל. גם אני הייתי טיפוס מאד פסימי ותמיד ראיתי רק את העתיד ואת השחור ולא חייתי בכלל את ההווה......... ועשיתי מהפך בחיי ושיניתי את הגישה........ ומאז חיי הרבה יותר יפים ונעימים. למרות שיש קשיים והרי אין דבר כזה ללא קשיים, אך אפשר להתמודד איתם יותר בקלות שאתה אופטימי ומאמין שהכל בסופו של עניין לטובה וזה רק עוד לימוד בחיים. סליחה על ההשתפכות על הבוקר לא שלטתי על האצבעות חחחחחחחחחחחחחחחחח יום נפלא יקירתי מלא קסם ואור ורק טוב והצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2010 06:59
|
מסכימה איתך יקירתי....... אך את יודעת כמו כל אחד שראה את ה"אור" מיד הוא הופך למסיונר.............. דימויים מעולם הדתי הם הכי חזקים להבנה!!!!!! ולעיתים את מדברת ממש אל הקיר וזה מתסכל איך הם לא מבינים שאם הגישה השלילית הם מקלקלים רק לעצמם........ לא מבינים שטוב מביא טוב ורע מביא רע....... שמדברים כל היום על כואב מחלות ומסכנות......... את נגררת עוד יותר לאותו מקום אפל. אבא שלי שאגב גם אקו וגם מירי מכירות כי הוא מוכר באיזור סוקולוב ירמיהו באזל........ הוא נכה על כסא גלגלים קטוע רגל.....חי לבד יוצא כל יום עם הקלנועית שלו לסיבוב בעיר........ לא מוותר לא בחורף ולא בקיץ....... תמיד האמרה שלו "שלא יהיה גרוע יותר וניפגש בשמחות" והוא איש ממש לא בריא........תמיד אופטימי ורואה את חצי הכוס המלאה.............לעומתו יש לי אנשים קרובים שהרבה הרבה יותר בריאים ממנו ומה זה מקטרים.................... חבל"ז מאד מתסכל. גם אני הייתי טיפוס מאד פסימי ותמיד ראיתי רק את העתיד ואת השחור ולא חייתי בכלל את ההווה......... ועשיתי מהפך בחיי ושיניתי את הגישה........ ומאז חיי הרבה יותר יפים ונעימים. למרות שיש קשיים והרי אין דבר כזה ללא קשיים, אך אפשר להתמודד איתם יותר בקלות שאתה אופטימי ומאמין שהכל בסופו של עניין לטובה וזה רק עוד לימוד בחיים. סליחה על ההשתפכות על הבוקר לא שלטתי על האצבעות חחחחחחחחחחחחחחחחח יום נפלא יקירתי מלא קסם ואור ורק טוב והצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|