הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחר חוגגת שבועים בלי פחממות לאחר השעה חמש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/11/2010 05:42

dany
dany
אשירה אהובה את כל כך צודקת הבנין הזה הוא גופנו הבית הזה הכי חשוב שיש לנו ....... את ביתנו מאבן אנחנו מטפחים, מסדרים, משקיעים בקירות וברהיטים, מכניסים עוד ועוד אביזרים ואלמנטים ליופי ולהקלה על החיים........ ודווקא בגוף הזה, הבית שאמיתי שבו נפשנו נמצאת אנחנו מזניחים בצורה כל כך פושעת ואכזרית.......
אז נאמר לא עוד!!!!!!!!!!!!! נטפח אותו, נשקיע בו, נאהב אותו, נעשה ממנו יצירת מופת....... וכפי שאנחנו לא משאירים זבל בבית אלא משליכים אותו שלא יסריח לנו כך עם גופנו לא נכניס לו זבל אלא רק דברים טובים מזינים .

המון הצלחה ובאמת הלכת עם הרעיון צעד אחד חשוב קדימה אהבתי עד מאד..........תודה!!!!!!
שלך דני
אשירה כתב:
dany כתב:
התהליך הוא איטי ונבנה כמו בית טוב על בסיס רחב ויסודות חזקים........ צריך אמונה, סבלנות, אורך רוח, והמון הבנה........ שיש מכשולים, שיש גלים פעם למעלה ופעם למטה...... אך עם אבני יסוד טובות...... נגיע רחוק.
והנה אני שולחת לך שקים של עידוד.......... כל אחד יכול כי כולנו כאן בני אדם עם חולשות והרי הוכחה שאנחנו מצליחים.......
הדוגמא הטובה ביותר ומודל החיקוי היא מירי.......... אם היא יכולה כולנו יכולים!!!!!!!!!!!!!!
ערב נהדר
חיבוק
דני

אהבתי את הדימוי. בית עם יסודות חזקים דבר לא ימוטט אותו, לא רעידות אדמה ולא שטפונות וטלטלות.
ואנחנו, כל שאיפתנו היא לחוזק, לחוסן וליציבות, ואבני היסוד של גופנו הם כל מה שאנו מכניסים לתוכו.
גופנו הוא הבית הראשוני והחשוב של כל אחד מאיתנו, והוא קובע איך נראים ואיך מתנהלים חיינו.
והבית הזה תלוי במה שנכנס לתוכו!!!!.............

דני, את אומנם דיברת על התהליך, ואני, לקחתי את הדימוי למימד נוסף,
בסופו של דבר שתינו מתכוונות לאותו הדבר.

Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 23:40

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה חלק בלתי נפרד מהתהליך הןא השקילה והרי אם את נכנסת למשטר של דיאטה זה רק
יכול לחזק ולעודד להיווכח שהשיטה עובדת ואת מצטמצמת.

מאיתנו תקבלי את כל התמיכה שבעולם.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 23:25

miribelkin
miribelkin
Administrator
גוד יקרה את חייבת להישקל. סוד ההצלחה בהרזיה זה התמדה
ומאד חשוב להקפיד על מעמד השקילה.
צלצלי לי ונדבר... 0505308185 לילה טוב מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 21:49

קרולין
קרולין
אחלה!
השיטה עובדת ובגדול!

בהצלחההההה רבההההה בהמשך

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 21:17

אשירה
אשירה
dany כתב:
התהליך הוא איטי ונבנה כמו בית טוב על בסיס רחב ויסודות חזקים........ צריך אמונה, סבלנות, אורך רוח, והמון הבנה........ שיש מכשולים, שיש גלים פעם למעלה ופעם למטה...... אך עם אבני יסוד טובות...... נגיע רחוק.
והנה אני שולחת לך שקים של עידוד.......... כל אחד יכול כי כולנו כאן בני אדם עם חולשות והרי הוכחה שאנחנו מצליחים.......
הדוגמא הטובה ביותר ומודל החיקוי היא מירי.......... אם היא יכולה כולנו יכולים!!!!!!!!!!!!!!
ערב נהדר
חיבוק
דני

אהבתי את הדימוי. בית עם יסודות חזקים דבר לא ימוטט אותו, לא רעידות אדמה ולא שטפונות וטלטלות.
ואנחנו, כל שאיפתנו היא לחוזק, לחוסן וליציבות, ואבני היסוד של גופנו הם כל מה שאנו מכניסים לתוכו.
גופנו הוא הבית הראשוני והחשוב של כל אחד מאיתנו, והוא קובע איך נראים ואיך מתנהלים חיינו.
והבית הזה תלוי במה שנכנס לתוכו!!!!.............

דני, את אומנם דיברת על התהליך, ואני, לקחתי את הדימוי למימד נוסף,
בסופו של דבר שתינו מתכוונות לאותו הדבר.

Kissing

--
אשירה
+1 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 21:04

אקורדיאון
אקורדיאון
אני כבר כל כך התרגלתי לשקשוקה בלי לחם,סלטים בלי לחם,כאמור הכל בראש,
עניין של החלטה ואפילו נהנים וטעים לנו.

כל הכבוד מתמידים ויורדים.

בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 20:00

שאפתנית
שאפתנית
היי ג'ודי,
אני בטוחה שאם תשקלי תחכה לך הפתעה נעימה ויפה על המשקל. שבועיים בלי פחמימות אחרי חמש בטוח שיש ירידה יפה. אל תחששי, תישקלי ותראי שזה יתן לך כוח להמשיך.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 19:11

dany
dany
ערב נהדר
חיבוק
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 18:40

jude
jude
תודה דני על המילים היפות, אני צריכה להפנים שנכנסתי לתהליך מסויים, מאמינה שיבוא בינתיים צמאה לעידוד....תודהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 18:35

dany
dany
היי ג'וד
אין מה לפחד מהשקילה........תחשבי שזה רק הבונוס..... התהליך שאת עושה הבראה, בשינוי הרגלים, קניית הרגלים חדשים ודרך חדשה, זה בעצם התהליך האמיתי...... ושעושים נכון, המשקל אין לו מנוס, הוא יורד.
המון הצלחה וערב מקסים
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 18:26

jude
jude
תודה על העידוד
שנה בלי פחממות???
יש תוצאות?
ערב טוב,
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 18:09

דרך המלך
דרך המלך
כל ההתחלות קשות אבל מתרגלים אני כבר שנה בלי פחמימות אחרי 5 למעט ארועים חריגים פה ושם..
תמשיכי להתמיד ותראי שתצליחי
כולנו באותה הסירה
בהצלחה
סיגלwink
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 17:50

רעותה
רעותה
אל תפחדי להישקל אף פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יותר מפחיד לא לעשות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד על ההתמדה.

בטוחה שיגיעו בשורות טובות והמון הצלחה והתמדה להמשך.

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2010 17:12

jude
jude
ביום יומיים הראשונים היה קשה, מה שקשוקה בלי לחם??? לאחר מכן מתרגלים,הפכתי להיות יצירתית בארוחות הערב, אין לי מושג לגבי הירידה במשקל, אני מפחדת להישקל....
המשך יום טוב smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחר חוגגת שבועים בלי פחממות לאחר השעה חמש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!