15/11/2010 12:13
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מסכימה עם כל מילה, נחושה חבל לקלקל....
תיהיה פה אל תעזבי אותנו ותראי שתחזרי שוב לתהליך...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 11:51
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי , ואני הרי לקחתי דוגמא ממך ומסתבר שאת צריכה לקחת דוגמא ממני לא , לא ניתן לך לעשות לעצמך את זה ולקלקל את כל מה שהישגת בבקשה חיזרי לעצמך לשליטה והבנה בנושא ספציפי זה ואם הבנתי נכון ,את לא כאן סימן שאת לא בתהליך דברי עם עצמך - לא חבל כיום קילו מ חר יותר אז.........דווקא כשעסוקים אין זמן לאכול זהו חוזרים למסלול, מה את אומרת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 11:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
ממתינות לך עד שתתפני ואז נשמח לשמוע ולהתעדכן. בנתיים מאחלת לך המשך יום מוצלח ונעים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 11:36
 קרנושה Posts: 3420
|
נשיבוקים ממני שנכנסת בין לבין...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2010 11:32
 נחושה Posts: 6982
|
היי חברים יקרים, מתגעגעתתתתתתתת, שאין לתאר. היו לי שבועיים מאוד עמוסים שתי אזכרות, המון סידורים, יציאות עם החברה+יציאות לקפה ומחוייבויות שונות. בקיצור, היום יש לי אחרה"צ חופשי ואז מבטיחה להתחבר לכם לוריד... עדכון מהיר, אני ממש לא בתהליך, עליתי קילו נוסף ומלבד ההתרוצצויות וההליכה 40 דקות כל בוקר , אני ממש צריכה להתחיל שוב מחדש. היום אחרה"צ אני אכנס להרצאות שפיספסתי ואשוב לרישום בדף של מירי. חלק מהעניין הוא ארוחת צהריים במסעדות ואז כמובן מתפספסות הכמויות והרכב המנה שברור שהוא שמן יותר ומתובל יותר מהרגיל. ריגשתם אותי מאוד בכך ששאלתם עליי והתעניינתם בשלומי ואני כמובן מעריכה ואוהבת אתכם מאוד. אז זהו בקטנה... כאמור אשוב אחרה"צ להתעדכן אחורה...ובכלל לתת ולקבל מכל הלב נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|