14/11/2010 17:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין כמו מחמאות ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 17:12
 dany Posts: 19819
|
רצוי מעבר לכך שעוברים לאוכל בריא ונכון גם ללמוד לצמצם כמויות כדי לצמצמם את נפח הקיבה........... היא לא צריכה להיות יותר גדולה מאגרוף קמוץ!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 15:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
גם לא בריא ברמות.... וגם הדיאט לכשעצמו גורם עם המתיקות שלו לרמיה לגוף ומבקש מתוק למרות שכאילו אנחנו לא אוכלים מתוק אמיתי. ובכן יש כבר מחקרים שמוכיחים שמרוב מוצרי דיאט דווקא עולים במשקל!!!!!!!!! jude כתב: הי אין ספק שלקבל מחמאות זה כיף אדיר ומדרבן להמשיך הלאה ולהגיע ליד הנחשק למה אתן כל כך נגד דיאט קולה? יום טוב ושבוע נפלא... נכון האימרה הידועה הרבה דיאטה משמין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 12:52
|
גם לא בריא ברמות.... וגם הדיאט לכשעצמו גורם עם המתיקות שלו לרמיה לגוף ומבקש מתוק למרות שכאילו אנחנו לא אוכלים מתוק אמיתי. ובכן יש כבר מחקרים שמוכיחים שמרוב מוצרי דיאט דווקא עולים במשקל!!!!!!!!! jude כתב:
הי אין ספק שלקבל מחמאות זה כיף אדיר ומדרבן להמשיך הלאה ולהגיע ליד הנחשק למה אתן כל כך נגד דיאט קולה? יום טוב ושבוע נפלא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 12:08
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד לך! זה כמו שאני לא ממש מעזה לעבור על יד גלידריות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 11:58
 Bמאיה Posts: 118
|
בנות מקסימות מהממממממות אין לי מילים לתאר את ההרגשה שנכנסתי לפורום וקיבלתי כול כך הרבה תגובות מפרגנות המון תודה אתן משהו מיוחד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 11:55
|
אכן הפעם זה יהיה אחרת!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
זה קורה לרובנו, גם לי זה קרה ולכן אני נמצאת כאן בסיבוב נוסף להורדת כל "המחמאות" שטיפסו על גופי בשנית. הפעם לא ניתן להן להרוס לנו את הפיגורה. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: איזה כייף לקבל מילה טובה ומחמאה ממישהו שמכיר אותך ולא ראה מזמן. זה קרה לי ביום חמישי בלילה כשעברתי מול המספרה והספר לא ראה אותי כבר מספר חודשים ושאל מה קרה הצטמצמת אמרתי לו תודה על המחמאה, זו הייתה הכוונה. תמשיכי ככה הוא אמר לי ואני הבטחתי שאני ממשיכה וממשיכה... נכון זה תענוג לקבל מחמאות ואני לפעמים פוחדת מהאופוריה הזאת ,לא אחת מרוב מחמאות התחלתי ללכת על הקצה וחירבשתי הכל .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 11:53
|
מכירה את המקום הזה לדאבוני הרב......... החלטנו הפעם לא נופלים לשום בור ........ הולכים בדרך לגמרי אחרת שם אין בורות!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: איזה כייף לקבל מילה טובה ומחמאה ממישהו שמכיר אותך ולא ראה מזמן. זה קרה לי ביום חמישי בלילה כשעברתי מול המספרה והספר לא ראה אותי כבר מספר חודשים ושאל מה קרה הצטמצמת אמרתי לו תודה על המחמאה, זו הייתה הכוונה. תמשיכי ככה הוא אמר לי ואני הבטחתי שאני ממשיכה וממשיכה... נכון זה תענוג לקבל מחמאות ואני לפעמים פוחדת מהאופוריה הזאת ,לא אחת מרוב מחמאות התחלתי ללכת על הקצה וחירבשתי הכל . edited by dany on 11/14/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 11:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה יקרתי, אהבתי את מוששג המחמאוטיטיס שאצלי אני מודה הבאני עד הלום בשנית. אבל זה בסדר, אני לומדת להתמודד איתו והפעם לתמיד ולטוב. עם תמיכה כמו שלך ברור שננצח, אין סיכוי להתדרדרות או נפילה למחמאוטיטיס. אוהבת, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 10:37
 רייצ'ל Posts: 1323
|
לקבל מחמאות על ירידה במשקל זה כמו עוד חידוש ותמיד טוב לחדש כי זה עושה לנו מצב רוח טוב שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 10:20
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
זה קורה לרובנו, גם לי זה קרה ולכן אני נמצאת כאן בסיבוב נוסף להורדת כל "המחמאות" שטיפסו על גופי בשנית. הפעם לא ניתן להן להרוס לנו את הפיגורה. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: איזה כייף לקבל מילה טובה ומחמאה ממישהו שמכיר אותך ולא ראה מזמן. זה קרה לי ביום חמישי בלילה כשעברתי מול המספרה והספר לא ראה אותי כבר מספר חודשים ושאל מה קרה הצטמצמת אמרתי לו תודה על המחמאה, זו הייתה הכוונה. תמשיכי ככה הוא אמר לי ואני הבטחתי שאני ממשיכה וממשיכה... נכון זה תענוג לקבל מחמאות ואני לפעמים פוחדת מהאופוריה הזאת ,לא אחת מרוב מחמאות התחלתי ללכת על הקצה וחירבשתי הכל .
שאפתנית יקרה,
נגנבתי מהקטע של הסיבוב הנוסף להורדת המחמאות.
ועכשיו ברצינות, אמנם אני עוד לא שם, במקום של המחמאות,
אבל אקו, אין ספק שאנחנו פה לנצח, גם אחרי הירידה, כדי לקבע את המצב ולא ללקות במחמאוטיטיס.........
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 10:18
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
נהדרת תמשיכי כך פרנסה זה בידי שמיים יכנסו אחרים לפרנס אותו ואת תכנסי תגידי שלום וביי חחחחחחחחחח  edited by אסתי ברוך on 11/14/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 10:04
 1103 Posts: 5022
|
מייקי יקרה כל הכבוד לבחור החמוד,איזה פירגון, ה עסק ירוויח מקונים אחרים ואילו את תמשיכי לרזות ולקבל מחמאות. וכמו שאקו כתבה,תמשיכי לקנות אצלו מים מינרלים. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 09:38
 קרולין Posts: 6651
|
מייקי יקרה, ריזה כיף לקבל מחמאות זה אושר גדול!
תמשיכי להתמיד ולהצליח.
שבוע נהדררררר שיהיה לך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 09:08
 jude Posts: 29
|
הי אני יודעת שא בריא, האם משפיע על תהליך ההרזיה? כי ממני זה תחליף טוב לנישנושים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 08:48
|
jude כתב:
הי אין ספק שלקבל מחמאות זה כיף אדיר ומדרבן להמשיך הלאה ולהגיע ליד הנחשק למה אתן כל כך נגד דיאט קולה? יום טוב ושבוע נפלא... ממש לא נגד אבל ממש לא בריא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 08:42
 jude Posts: 29
|
הי אין ספק שלקבל מחמאות זה כיף אדיר ומדרבן להמשיך הלאה ולהגיע ליד הנחשק למה אתן כל כך נגד דיאט קולה? יום טוב ושבוע נפלא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 08:00
|
זה קורה לרובנו, גם לי זה קרה ולכן אני נמצאת כאן בסיבוב נוסף להורדת כל "המחמאות" שטיפסו על גופי בשנית. הפעם לא ניתן להן להרוס לנו את הפיגורה. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: איזה כייף לקבל מילה טובה ומחמאה ממישהו שמכיר אותך ולא ראה מזמן. זה קרה לי ביום חמישי בלילה כשעברתי מול המספרה והספר לא ראה אותי כבר מספר חודשים ושאל מה קרה הצטמצמת אמרתי לו תודה על המחמאה, זו הייתה הכוונה. תמשיכי ככה הוא אמר לי ואני הבטחתי שאני ממשיכה וממשיכה... נכון זה תענוג לקבל מחמאות ואני לפעמים פוחדת מהאופוריה הזאת ,לא אחת מרוב מחמאות התחלתי ללכת על הקצה וחירבשתי הכל .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 07:43
|
שאפתנית כתב:
איזה כייף לקבל מילה טובה ומחמאה ממישהו שמכיר אותך ולא ראה מזמן. זה קרה לי ביום חמישי בלילה כשעברתי מול המספרה והספר לא ראה אותי כבר מספר חודשים ושאל מה קרה הצטמצמת אמרתי לו תודה על המחמאה, זו הייתה הכוונה. תמשיכי ככה הוא אמר לי ואני הבטחתי שאני ממשיכה וממשיכה... נכון זה תענוג לקבל מחמאות ואני לפעמים פוחדת מהאופוריה הזאת ,לא אחת מרוב מחמאות התחלתי ללכת על הקצה וחירבשתי הכל .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2010 06:56
|
איזה כייף לקבל מילה טובה ומחמאה ממישהו שמכיר אותך ולא ראה מזמן. זה קרה לי ביום חמישי בלילה כשעברתי מול המספרה והספר לא ראה אותי כבר מספר חודשים ושאל מה קרה הצטמצמת אמרתי לו תודה על המחמאה, זו הייתה הכוונה. תמשיכי ככה הוא אמר לי ואני הבטחתי שאני ממשיכה וממשיכה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|