12/11/2010 08:42
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד הדב את אלופה!!!!המשיכי כך !!!וסוף שבוע נפלא תהני ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 08:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אלופה יקרתי כל הכבוד זה קרה לי גם לפעמים בהתחלה שבאתי להכניס ואמרתי רגע משהו כאן לא בסדר וזה היה מוצא עצמו בפח כל הכבוד יישר כוח והמשיכי כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 05:39
 dany Posts: 19819
|
הדס מתוקה שאנחנו בהיכון אז כל תרגיל עובד יהיה לך סופ"ש מעולה כי את ממש עכשיו על הקשקש!!!!!!!!!! מאחלת לך המון הצלחה והמון כייף בבילוי עם משפחה......... הנאה גדולה מהמפגש באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 04:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הדסי את בשליטה טוטאלית להכניס לפה ולהוציא כי לא מתאים???? יישר כח!!!!נשיבוקים.
מאחלת לך סוף שבוע מקסים ומהנה וכרגיל המשך שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 02:49
 tutit Posts: 2431
|
אנחנו נשן בצפון בשבת חתן תאחלו לי בהצלחה מול כל הפיתויים ויהיו המון!!! נהנתי מאוד מההרצאה של מירי השבוע,והיא נותנת לי כח להמשיך בשמירה ובאיפוק ולחשוב לפני שאני מכניסה שטויות לפה. קרה לי השבוע שהכנסתי מהרגל משהו לפה ומיד הוצאתי,תעשו את זה,תוך כדי לעיסה אם זה לא נראה לכם לעיניין וקשור לתפריט להוציא בנייר בצורה אלגנטית(אם אתם בחוץ)ואם בבית אז פשוט להעיף לפח...למוח לוקח זמן להתרגל לא להכניס מיד לפה! ותחשבו על זה. חוץ מזה אם אין לכם כח להכין משהו מסובך לערב וכבר אכלתם טונה או קוטג תמיד אפשר לקחת קופסת פטריות חתוכות (60 קל' בערך לקופ')עם ביצה לערבב ולהכין מזה חביתה יוצא מעולה(מי שאוהב בצל כדאי,תבלינים תזרמו) נשיקות לכל החברות שלי בכל המשמרות נשיקות למירי על ההרצאות המדהימות שנותנות לי השראה ומוטיבציה שממש לא היתה לי אחרי הלידה. רק שהשבת תעבור בשליטה לכולנו. חבל להרוס!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|