11/11/2010 21:53
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טוב החלטתי , אני אוכל סלט עם רצועות פסטרמה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 21:52
|
מצטמצמת כתב:
אני הכנתי לעצמי היום את הארוחת ערב של מירי... שזה הפלפל האדום.. כל כך פשוט וטעים... בחצי אחד שמתי קוטג' עם חצי ביצה קשה.. ובשני שמתי כף של סלט אבוקדו שהכנתי... ולקינוח אני הולכת לאכול עוד איזה שעה את היוגרט 1.5 אחוז עם סוכרה וטיפה תמצית וניל זה ממש טעים... נכון שזה בסדר?
זה מצוין בתאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 20:34
 מצטמצמת Posts: 135
|
אני הכנתי לעצמי היום את הארוחת ערב של מירי... שזה הפלפל האדום.. כל כך פשוט וטעים... בחצי אחד שמתי קוטג' עם חצי ביצה קשה.. ובשני שמתי כף של סלט אבוקדו שהכנתי... ולקינוח אני הולכת לאכול עוד איזה שעה את היוגרט 1.5 אחוז עם סוכרה וטיפה תמצית וניל זה ממש טעים... נכון שזה בסדר?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 20:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה את יכולה גם לעשות "כריך חסה", לגלגל בתוך החסה גבינה צפתית או בולגרית עם עגבניה ו-2 זיתים. בתאבון ומה שלא תבחרי לאכול העיקר שתשבעי !!! בלונדה.... כתב:
תודה שאפתנית, מרק ירוק אין סיכוי שאני אוכלת והבעיה היא שטונה חמה אכלתי בצהריים,
אז האופציה היחידה שנראה לי נשארה לי זה סלט עם רצועות פסטרמה או סלט עם בולגרית
כי פשטידה אכלתי אתמול....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 20:13
|
תודה שאפתנית, מרק ירוק אין סיכוי שאני אוכלת והבעיה היא שטונה חמה אכלתי בצהריים,
אז האופציה היחידה שנראה לי נשארה לי זה סלט עם רצועות פסטרמה או סלט עם בולגרית
כי פשטידה אכלתי אתמול....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 20:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה יקרה בדיוק ברגע זה הסתיים בישול המרק הירוק שלי ועכשיו אני לוגמת בהנאה מהספל. פתחתי מקרר הוצאתי: חסה, כרוב לבן, קישואים, בצל יבש, פטרוזליה, שמיר ועלי סלרי. הוספתי אבקת מרק בישלתי וריסקתי הכל ופשוט יצא מעדן. כמובן שאפשר להכין את תבשיל הטונה החמה שמירי המליצה בהרצאה משבוע שעבר. יש פשטדות, יש סלט עם טונה וביצה קשה, השבוע פרסתי עגבניות רכות בצלחת, מעל הוספתי טונה עם ביצה קשה חתוכה לקוביות ועל כל זה כף של טחינה גולמית יצא מעדן!! בתאבון, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 20:03
|
?????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|