12/11/2010 08:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית כל הכבוד על ארגון טיול שכזה יישר כוח ובראבו ענקי על השליטה שכלל אינה מובנת מאליה יישר כוח גם על כך והמון המון בהצלחה בהמשך  ותמשיכי להנות תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 05:02
 dany Posts: 19819
|
יקירתי כולם כבר לקחו לי את המחמאות אז.............. כל הכבוד, כפיים ................. ושנמצאים בתקופה טובה אז אין עלינו.............. מאחלת לך להמשיך כך............. שישבת נהדר והמון הצלחה נישוקוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 04:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתניתי יישר כח התחייבת וקיימת וממשיכהאת סוף השבוע ללא חובות.
דווקא נשמע סיור,טיול מהנה וזה העיקר ועוד שליטה באוכך
מה צריך יותר מזה????
בוקר נהדר ושבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 02:57
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד שאפתנית על השליטה באוכל בטיול, על זה שהקפדת "בלי פמימות מ5" בהצלחה בשקילה ,תעדכני אם יבוא לך את לא חייבת נשיקות סופשבוע מהנה עם ילדייך תשלימי את הערב שלא היית איתם . באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 00:42
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
שלום דני ואקו היקרות, אכן סוף סוף חזרתי. לפני כשעה נכנסתי הביתה פרקתי את התיק, התרעננתי, פתחתי את המקרר הוצאתי את הירקות שהיו לי וחתכתי מהר, הכנסתי לסיר שעכשיו מתבשל על אש קטנה וכשיהיה מוכן כמובן שאשתה ממנו. הסיור היה מדהים אך מעייף כי אני ארגנתי אותו ולכן כל הזמן הייתי עסוקה. עם האוכל בבית המלון לא היתה שום בעיה, כפי שהתחייבתי לאשירה לא אכלתי מתוקים, לא אכלתי פחמימות אחרי השעה חמש ושום דבר לא גירה אותי במיוחד. אני שמחה לבשר שהכל עבר כרגיל ומעולה מבחינת האוכל ואני מקווה שמחר השקילה תהיה משמחת.
שאפתנית גאה בך מאוד יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 21:26
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית יקירה, ברוכה השבה אלינו, כל הכבוד על העמידה בהבטחות, בכלל נראה לי שאת בתקופה טובה, יש לך שליטה באוכל והוא לא שולט בך, איזה יופי!!! דרך אגב, מרכז ג'ו אלון נמצא בקיבוץ להב שבו ביליתי כמה משנותי הזכורות לי כאחת התקופות המאושרות ביותר בחיי.
שיהיה לך סוף שבוע נפלא,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 19:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
פעם בשנה אנחנו יוצאים מטעם מקום העבודה לסיור לימודי של יומיים ומבקרים בארגונים שעיסוקם דומה לעיסוקנו. השהות בחוץ מחייבת לינה בבית מלון. הפעם הסיור נערך באזור קרית גת. ביקרנו במפעל אינטל, בקיבוץ נגבה, במרכז ג'ו אלון למורשת הבדואים וגם בבתי הזיקוק באשדוד. יומים גדושים בהם צריך לדאוג שכולם יתיצבו בזמן ויהיו מרוצים. זהו, נגמר עד שנה הבאה. עד אז אחשוב על רעיונות חדשים למקומות שאפשר לבקר בהם. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 19:35
 יעלי Posts: 589
|
איפה היית, ומה עשית?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 19:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום דני ואקו היקרות, אכן סוף סוף חזרתי. לפני כשעה נכנסתי הביתה פרקתי את התיק, התרעננתי, פתחתי את המקרר הוצאתי את הירקות שהיו לי וחתכתי מהר, הכנסתי לסיר שעכשיו מתבשל על אש קטנה וכשיהיה מוכן כמובן שאשתה ממנו. הסיור היה מדהים אך מעייף כי אני ארגנתי אותו ולכן כל הזמן הייתי עסוקה. עם האוכל בבית המלון לא היתה שום בעיה, כפי שהתחייבתי לאשירה לא אכלתי מתוקים, לא אכלתי פחמימות אחרי השעה חמש ושום דבר לא גירה אותי במיוחד. אני שמחה לבשר שהכל עבר כרגיל ומעולה מבחינת האוכל ואני מקווה שמחר השקילה תהיה משמחת.
שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 17:27
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
מתגעגעת דני גם אני.
|
0