10/11/2010 18:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קרנושה ממש ריגשת שתמיד תשאפי גבוה ותגשימי את כל שבדרך ועוד הרבה יותר כל הכבוד על החצי ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 09:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרן יקירה כולנו א כאחד,התחושות צפות אצל כולם ולכן אנחנו אצל מירי ובפורום וכמובן הנצחון בפתח!!! שוב אאחל לך הצלחה רבה ,החלטת תחילת הנצחון.
אוהבת אותך למרות שרק מהכתיבה.נשיקות וחיבוק גדול ומחזק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 09:39
 רייצ'ל Posts: 1323
|
קרן יקרה, הזדהתי עם כל מילה שלך גם לי לאחרונה אני מרגישה צעד קדימה וצעד אחורה ובכל זאת ממשיכה להגיע אני בטוחה שהירידה תגיע ומשתדלת מאד להתמיד יחד כולנו נצליח אין לי ספק רק סבלנות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 09:33
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, את מ ר ג ש ת עד דמעות.
איתך לאורך כל הדרךךךךךךךךך
שיהיה לך יום מקסים כמוך.
נשיקות חמותתתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 09:06
 קרנושה Posts: 3420
|
בוקר טוב לכל המגה צוות האליפות של הפורום! תודה רבהההההההההה על כל מילותייכן החמות, ריגשתן אותי עד דמעות... ואני פשוט מאושרת שאני חלק מכן..אין לי מילים! אוהבת, אוהבת, מחבקת מחבקת ושולחת צרורות של נשיקות חמות. הלילה החלטתי שאני יוצאת למאבק הזה ומנצחת, ביקשתי, אני מבקשת ומאחלת לכולנו רק טוב! יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 05:25
 dany Posts: 19819
|
קרן יפהפיה שלי איזה מילים איזה יופי, בשבילי את כבר עכשיו מלכת היופי. בחירות קשות אך כל כך טובות את עושה שאין מצב דברים לא ישתנו בשבילך. וחצי הקילו הוא הדובדבן שבקצפת סליחה על הדימוי זה רק למען הציור לא למען הפה המשיכי כך יקירתי ואת בדרך הנכונה להצלחה ולהגשמת כל המשאלות. נשיבוקים חזקים חזקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 04:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרן יקירה ,איך אומר השיר לפעמים חלומות מתגשמים ואת תיגרמי להם להתגשם. הנחישות ההתמדה והפנמת הדברים שנאמרים בכל שבוע ע"י מירי מחזירים אותנו
לשפיות,ולו לוקחים משפט אחד שעושה לנו את זה הרווחנו.
המתכון המנצח לא להרים ידיים,להמשיך יום אחר יום והק"ג פחות או יותר לא מה
שהופך את הקערה על פיה.
את מקסימה ומרגשת ואמיתית ,מאחלת לך הצלחה ואכן שכל חלומותייך יתגשמו!!
יום מקסים,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 04:14
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה כמה את מרגשת!!!!כל הכבוד על החצי קילו!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 01:43
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה יפה מבפנים(רואים בכתיבה) ומבחוץ(רואים בתמונה) ריגשת אותי ,אהבתי מה שכתבת מאחלת לך ים הצלחה כל הכבוד על החצי קילו כנראה שבימים שלפני הפרוסה עם החומוס שמרת והגוף זכר לך את זה חיבוק הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 23:09
 EFF Posts: 6412
|
קרן, כמה שאת מרגשת..דברייך יצאו מלב אחד ונכנסו בודאי להרבה לבבות כאן..♥♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 22:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרן יקרה תודה רבה את מרגשת והתכוונתי לכל מילה. גם מים באבן עושים חור... אני בטוחה שאת בקיץ הקרוב מגשימה את כל החלומות ואני איתך.נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 22:36
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
במילה אחת מהממתתתתתתתתתתתתתתת   edited by אסתי ברוך on 11/9/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 22:34
|
וסליחה על האורך..כשהלב מרגיש, אז היד כותבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 22:28
|
הגיע. ואני? בטוחה במיליון אחוז שעליתי במשקל, היה לי שבוע לא קל ובשבוע שעבר עליתי קילו שירד שבוע קודם לכן, שעלה שבוע קודם לכן, ואני מרגישה שאני רוקדת ברייקדאנס-צעד קדימה ושניים אחורה..ואני מרגישה שאני מתה מפחד כי אני לא רוצה לאכזב את עצמי ואת מורתי היפה כמובן..ועומדת לפני המאזניים ואומרת לה אני לא עולה אז היא אומרת בואי קדימה נו, ואז כשאני מצפה לשמוע קילו יותר אני מקבלת חצי פחות! אני באמת בשוק מזה כי אכלתי קצת פחממות בערב, חטאתי שככה יהיה לי טוב. אני לא מגזימה עם זה אבל אכלתי פרוסת לחם אתמול עם חומוס. זה קרה לי אצל סבתא בבית-שם יש המון אויבים וזו אחת הסיבות שאני מפחדת לבוא ואחכ סבתא שלי נעלבת..
מפה לשם, מירי שלנו באתי לקחת ממנה חיבוק שתמיד עוזר לי שקשה לי והיום באמת באמת פחדתי לראות עלייה, התחלתי ללמוד סמסטר חדש באוניברסיטה, אני לומדת אנגלית עסקית וכמובן השיעור של החיים שלי אצל מירי פעם בשבוע הכי חשוב והשגרה שלי התמלאה ואני עסוקה ומפחדת כל כך לעלות..חולמת בהקיציס על קיץ עם בגד ים קטן יותר, על שמלת כלה עם גב חשוף וסקסית, בלי כנפיים בצדדים ועם המון המון חן, יופי ורזון בזכות מירי. אני חולמת על הרגע שבו אבחר בצלם הכי נחשב בפייסבוק ובכלל..שמו הולך לפניו, במאפרת הכי מדהימה כדי לרשום בענק מעל אלבום תמונות של "כך הצלחתי, להוולד מחדש בזכות מירי בלקין, האחת והיחידה"...אני חולמת ומי שחולם הוא בדר"כ גם מי שמגשים. זו תמונה שאני רואה אל מול עיני.
היום בחוג שלנו בלוינסקי מירוש שלנו פירגנה לי כל כך שמבול של דמעות עולה בעיניי, אני רגישה ורגשנית וכל שבוע מרגישה שדמעות מציפות אותי כי היא כל כך צודקת, כל כך מפתיעה כל פעם מחדש, נראית נפלא, נשמעת מדהים וכל כך חודרת פנימה עמוק לקישקעס..אמרה לי שההתמדה שלי היא חשובה לא פחות מאשר שום דבר, ותמיד בסופו של דבר היא משתלמת, וזה שאני מגיעה כל שבוע זה משהו נפלא וגם עם עליתי ובלעתי.
ריגשת אותי מאד היום אהובתי..אני גאה, שמחה, מאושרת ומרגישה נפלא כשאני אצלך. כשהכי קשה לי אני באה וגם חברה שלי מזי לקחה אותי היום שוב אלייך ואמרה שאין מצב שאני לא מתייצבת, איזה חברה..בקיצור, זכיתי. בענק. בך ובעצם היותי חניכה שלך..שכל החיים השתנו מן הקצה אל הקצה שנפרדתי לשלום מחברה שהיתה לי וכל כך התדרדרה - מעשנת, אוכלת בלא הרף, שותה אלכוהול ושפעם היתה אצלך..נפרדתי גם מחברה שמאז ומעולם היתה מרוכזת בעצמה ולא בחברתה שעברה שנה קשה..נפרדתי מהרגלים רעים, הכנסתי לחיי שינויים משמעותיים, אהבת אדם, נתינה גדולה והמון המון פרגון ...והמון זה בזכותך מירוש שלי.
לסיכום, כולי תקווה שבכל העולם קוראים את מה שנרשם כאן מהלב בכל הפורום המגה-אליפות שמירי יצרה, שאנשים מבינים שמעבר לדיאטה, יש המון יופי, חמימות ואישה מדהימה שעומדת מאחורי כל זה. ושמה מירי בלקין. ואני החניכה הכל כך גאה ואוהבת.
תודה! קרן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|