10/11/2010 16:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
אמן שיהיו לך תמיד הכוחות מכל הלב דני זאת הנקודה .כרגע מבחינתי הכל בשליטה.מי יתן הלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 13:19
 dany Posts: 19819
|
אמן שיהיו לך תמיד הכוחות מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 09:56
|
לא יכולה לוותר על הקפה והבנות החמודות לא נותנות לי להמתין לוקחת את הקפה ועפה.
מה אומר לך אני ממש בשליטה ולכן מסוגלת בלי בעיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 07:59
|
איך את עושה את זה לעצמך כל בוקר ממש מותחת את החבל עד דק
אקורדיאון כתב:
דפילה תודה על ההתעניינות,הכל נהדר השמש זורחת,אני כבר אחרי קפה הפוך ומבט חתוף בכל המאפים והלקוחות שנהנים על הבוקר מקפה ומאפה[איזה כיף להם]
כולם היו רזים וממשיכים את מטלות היום.
שיהיה לך יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 07:46
|
דפילה תודה על ההתעניינות,הכל נהדר השמש זורחת,אני כבר אחרי קפה הפוך ומבט חתוף בכל המאפים והלקוחות שנהנים על הבוקר מקפה ומאפה[איזה כיף להם]
כולם היו רזים וממשיכים את מטלות היום.
שיהיה לך יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 06:47
 ענת Posts: 3849
|
דפי כתב:
בוקר טוב קמתי מוקדם אך לא הייתי ליד המחשב. מה שלומכן הבוקר? דפי. edited by דפי on 11/10/2010
הי דפי...הכל טוב,איך הולך?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 06:16
 דפי Posts: 1126
|
בוקר טוב קמתי מוקדם אך לא הייתי ליד המחשב. מה שלומכן הבוקר? דפי. edited by דפי on 11/10/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 06:09
|
אקורדיאון כתב:
אקורדיאון כתב: ענתוש אני כאן כרגיל ,את הדס לא ראיתי אולי התחילה לישון בלילות. תיקון כבר ראיתי אותה.
ראיתי אותה היא היתה באמצע הלילה כאן מדהים@@@@@
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 05:43
|
אשירה ודובוניתי תודה רבה ואכן השמירה תמיד אמרת קשה פי כמה וכמה מהירידה. אבל כרגיל כולנו יחד ננצח!!!
יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 05:41
|
אקורדיאון כתב:
ענתוש אני כאן כרגיל ,את הדס לא ראיתי אולי התחילה לישון בלילות. תיקון כבר ראיתי אותה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 05:15
|
גם אני הצטרפתי.......... בוקר טוב ויום קסום לכולנו נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 04:39
|
ענתוש אני כאן כרגיל ,את הדס לא ראיתי אולי התחילה לישון בלילות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 04:14
|
hadasosh1 כתב:
הי ענתי אקו דני אשירה ורבקוש המקסימות נהנתי לקרוא את השרשור מצטרפת להדבקות מאקו במחוננות המשך שבוע מקסים ובשליטה
שבוע מקסים גם לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 02:09
 tutit Posts: 2431
|
הי ענתי אקו דני אשירה ורבקוש המקסימות נהנתי לקרוא את השרשור מצטרפת להדבקות מאקו במחוננות המשך שבוע מקסים ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 14:10
|
חחחח בנות זהירות אני אתחיל לגבות תשלום סמלי. נהדר בואו להדבק ורבקוש אני רוצה את השניים שלושה לביטחון
ושקט שמירי לא תשמע ,אבל איזי נראה כי את יודעת בלשון פשוטה או תחת[שכבר באמת נעלם] או פרצוף חחחח
אוהבתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 11:41
|
לכן אנחנו נשים חושבות במילים יותר רכות ופחות תוקפניות........ ובעלך היקר אני מאחלת לו המון הצלחה בכל אשר יעשה אך למושגינו הוא הזר שאינו מבין........ באמת למה אנחנו לא יכולות לסתום כי אנחנו חולות, מכורות, התמכרות קשה לאוכל....... למרות שאנחנו יודעות כי הוא עושה לנו לא טוב....... ממשיכות עד כאבים..... עד בחילה..... עד גועל נפש מהאוכל ומאיתנו. ורק אנחנו יכולות להבין את הכאב שחונק. גם אני אוהבת אותך ומאחלת לך המון הצלחה ובעצם לא המילים הן אלו שעושות את המצב אל המעשים....... אז נעשה כמה שיותר טוב למען עצמנו כי בעצם אין לנו גוף אחר. זה הגוף שלנו עד הסוף ואנחנו חייבות למענו להשתנות. שיהיה לך יום נפלא שפוי ונשלט דני
ןאשירה כתב:
dany כתב: אשירה יקירתי הגדרת את זה כל כך יפה המקום הזה של השמירה שהוא מצב של בעצם ל"כל החיים" הוא מצב ממש לא קל כי זה כבר לא מבצע של ירידה..... שמאד מוגדר בזמן. יש לי כך וכך לרדת ואני עושה זאת ברור שכל אחד בקצב שלו........ והנה הגעת למקום הזה!!!! ומה עכשיו איך מגדירים עכשיו את המצב? לא קל!!! כמובן שאני מאחלת מכל ליבי לכל מי שנמצא בתהליך להגיע למקום הזה אך צריך גם להתכונן ולדעת שהאושר לא מחכה שם. אלא המשך של עבודה קשה פיזית ונפשית......... דפי אמרה לי בהומור איזה יום "צרות של עשירים"........ ואכן מי שמגיעה למקום הזה מה לה כי תלין שהאחרים עדיין נאבקים בקילוגרמים המיותרים....... אך צריך לדעת שהמאבק לא מסתיים אלא משתנה. שוב אני משתמשת במילה שאני לא כל כך אוהבת, מאבק, מלחמה. מילים קשות לא נעימות . רוצה למצוא מילים אחרות להגדיר את מה שאנחנו עוברות לא מילים קשות מספיק לא קל לנו גם בלי הגדרות לוחמניות........ אבל מוקדם בבוקר ועדיין לא השתחרר לי המוח לחלוטין אז אלו המילים שיש לי כעת. אני בטוחה שאת מבינה אותי. יום נהדר לך יקירתי........ יום חלק ונעים........ באהבה דני וזה לה quote=אשירה]אקו יקרה, נהדר שנשארת על המקום. לפי דעתי זו הלמידה הקשה ביותר, כי כשעולים לא סופרים, וכשיורדים משתדלים כמה שיותר, אבל על המקום זה ממש דורש למידה. אני בטוחה שתצליחי, ואם גם תרדי עוד קצת כמו שאת רוצה תהיה לך איזו רזרבה קטנה לשחק עליה. בהצלחה, מחוננת !!!!!!!!!!!!!!!! 
דני יקרה את מזכירה לי במילים מאבק, מלחמה, קרב, את בעלי שבכל פעם כשהוא צריך להתמודד עם מצבים קשים בעבודה או בכלל, הוא משתמש במילים: עכשיו אני נלחם בבעיה הזאת! עכשיו אני מתקיף את הסוגיה הזאת! אני נאבק עכשיו ברשות הזאת! וכהנה וכהנה דברים דומים. ובעלי הוא דוגמה ומופת בשבילי לאדם עם כוח רצון מברזל ואף פעם לא יחפש תירוץ כדי להימנע מהתמודדות, מה שאני עושה כל החיים על ידי תרוצים וצידוקים עצמיים. מצד אחד הוא באמת הגיע רחוק בעיסוקיו. אבל מצד שני הוא לא מבין איך אני לא מסוגלת פשוט לסתום את הפה (זה לא ביטוי שלו, אלא שלי) כשאני מבינה איזה נזק האכילה הכפייתית גורמת לי.
אלו אכן מילים קשות אבל נראה לי שהן באמת מבטאות את מה שקורה לנו בפועל עם ההשמנה. כאשר נוכל לדבר על הנושא בנעימות אלה ממש יהיו ימות המשיח.
בסופו של דבר לא חשוב איך נקרא לילד, העיקר התוצאה...........
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 11:06
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
הנה חזרתי אחרי שקילה,על המקום ,מצחיק אותי איך מירי מאושרת כשאני על המקום. מקווה להמשיך בשליטה ולהשאר על המקום ולהצליח הפעם באמת לשמור לאורך זמן ולהתייצב על המשקל,
למרות שהייתי רוצה לרדת עוד 2 או 3 ק"ג אבל ממש לאט.
ההרצאה היתה כרגיל מצויינת עם המון מסר וכח להמשיך.
לאחר מכן ישבתי בבית קפה לקפה וסלט והיה ערב מהנה.
לילה טוב. נמשיך במשמרת הבוקר.
וכמובן שאני צועדת אחרי אקורדיון ו"נדבקת אליה" אז גם עמדתי על המקום האמת הגיע לי ירידה ונקווה שהיא תגיעה בשקילה הבאה
אקורדיון יקירתי מאיפה את רוצה לרדת עוד 2-3 קילו? הרי נצטרך לחפש אותך יום נפלא לכולם והמון נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 09:28
|
שאפתנית כתב:
אקו כל הכבוד על התוצאה היפה בשקילה. אין ספק את תלמידה מחוננת שהפנימה את החומר בצורה מושלמת!!! תדביקי אותנו קצת ח..ח..ח.. חחח יקירתי לאחר עשרים שנה של בית ספר בלקין נראה לי שכבר באמת הגיע הזמן ,אני רק רוצה להאמין שזה לאורך זמן מה שעדיין לא חותמת על כך.אבל תודה רבה,כרגע אין מאושרת ממני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 09:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו כל הכבוד על התוצאה היפה בשקילה. אין ספק את תלמידה מחוננת שהפנימה את החומר בצורה מושלמת!!! תדביקי אותנו קצת ח..ח..ח..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 08:21
|
אשירה תודה ,כן אנחנו צריכים את החזור ושנן לעצמנו ולאחרים. כן זאת מלחמה יומית איך שלא נקרא לזה.
אבל איך אפי תיארה צבא עם מפקדת מחוננת שלבסוף תוביל אותנו
להצלחות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|