09/11/2010 13:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אהובה!!! אכן אני מתחייבת בפניך שלא תהיה שום נפילה, אני לא מתלהבת מהלינה בבית המלון ובטח לא מהארוחות ואת יודעת כשאת נמצאת בחברת אנשים שיודעים שאת עושה דיאטה אצל מירי בלקין אז בטוח מסתכלים לך בצלחת ואני הולכת לנצל את הנתון הזה לטובתי. אני לא מתכוונת לחרוג באכילת פחמימות אחרי השעה 5 וכמובן שאין נשנושים בזמן נסיעה באוטובוס, אני מצטיידת בתפוחים ואגסים אז אני מרגישה מחוזקת ובינינו את יודעת מה הכי מפריע לי? שאני לא אהיה מחר עם הילדים שלי. הייתי מתה לחזור הביתה בשעות אחר הצהריים ולראות אותם, לדבר, לסכם את היום כמו שאנחנו עושים כל יום כשאני מחזירה אותם מבית הספר. החיוך, המגע מאוד יחסרו לי. נכון שאני נוסעת רק ללילה אחד מחוץ לבית אבל עדיין הפרידה מהם קשה לי יותר מכל דבר אחר. נשיקות יקירתי, שאפתנית אשירה כתב:
שאפתנית כתב: שמחה על הרעיון והנה גם לי יש תרומה קטנה שהיא גם הצהרת כוונות לעצמי: אני אמורה לצאת מחר לסיור של יומים מטעם מקום העבודה לדרום וזה כמובן כולל לינה בבית מלון אז הינה מצטמצמת מה אני מתכוונת לעשות למען תהליך ההרזיה שלי: אני מתכוונת לצאת לסיור ולחזור בדיוק אותו הדבר, אני לא מתכוונת ליפול לפיתויים של אוכל בבית מלון וכמובן לא לנשנש בין הארוחות כיבוד, ואין כמו הצפירה של שעה חמש. אז זו הצהרה ליומיים הקרובים שבהם לא אוכל להיכנס לפורום אבל בהחלט מתחייבת!!! שאפתנית חמודה, מאחלת לך סיור מוצלח !!! נצלי את ההזדמנות לקחת קצת פסק זמן מהשיגרה היומיומית בכל, חוץ מאשר בנושא האוכל, תשתדלי לאכול רק אוכל חוקי. היתרון של מלון הוא שאין שם אוכל בין הארוחות, אז תנסי בארוחות להקפיד ותחזרי אלינו עם הרגשה טובה. נתגעגע אלייך,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 12:41

מצטמצמת יקרה , איזה רעיון מעולה !!! כול יום בבוקר לחשוב מה אני עושה היום בשביל עצמי ,בכדי להיות בשליטה . אני מאמצת את הרעיון!!! אני היום הכנתי לעצמי סנדוויץ יפה וגדול מלא חסה+ירקות+פסטרמה ולידו ירקות . אז יהיה לי טעים וכייף! וזה אולי מה שחשוב . שיהיה לך המשך שבוע נהדר. נועה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 11:59
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
שמחה על הרעיון והנה גם לי יש תרומה קטנה שהיא גם הצהרת כוונות לעצמי: אני אמורה לצאת מחר לסיור של יומים מטעם מקום העבודה לדרום וזה כמובן כולל לינה בבית מלון אז הינה מצטמצמת מה אני מתכוונת לעשות למען תהליך ההרזיה שלי: אני מתכוונת לצאת לסיור ולחזור בדיוק אותו הדבר, אני לא מתכוונת ליפול לפיתויים של אוכל בבית מלון וכמובן לא לנשנש בין הארוחות כיבוד, ואין כמו הצפירה של שעה חמש. אז זו הצהרה ליומיים הקרובים שבהם לא אוכל להיכנס לפורום אבל בהחלט מתחייבת!!! שאפתנית
חמודה, מאחלת לך סיור מוצלח !!! נצלי את ההזדמנות לקחת קצת פסק זמן מהשיגרה היומיומית בכל, חוץ מאשר בנושא האוכל, תשתדלי לאכול רק אוכל חוקי. היתרון של מלון הוא שאין שם אוכל בין הארוחות, אז תנסי בארוחות להקפיד ותחזרי אלינו עם הרגשה טובה.
נתגעגע אלייך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 11:33
 dany Posts: 19819
|
אני חייבת להקפיד שאני קמה ממנוחת הצהריים לא להיכנע לדחף למתוק......להישאר שפויה!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 11:32
|
שיהיה לך סיור מוצלח שתחזרי כפי שאת ואולי קצת פחות...... גם זה יכול לקרות!!!!! ויופי שאת מתחייבת זה לרוב באמת מצליח. הכי חבל שלא תהיי כאן יומיים נתגעגע. נשיקות דני
שאפתנית כתב:
שמחה על הרעיון והנה גם לי יש תרומה קטנה שהיא גם הצהרת כוונות לעצמי: אני אמורה לצאת מחר לסיור של יומים מטעם מקום העבודה לדרום וזה כמובן כולל לינה בבית מלון אז הינה מצטמצמת מה אני מתכוונת לעשות למען תהליך ההרזיה שלי: אני מתכוונת לצאת לסיור ולחזור בדיוק אותו הדבר, אני לא מתכוונת ליפול לפיתויים של אוכל בבית מלון וכמובן לא לנשנש בין הארוחות כיבוד, ואין כמו הצפירה של שעה חמש. אז זו הצהרה ליומיים הקרובים שבהם לא אוכל להיכנס לפורום אבל בהחלט מתחייבת!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 09:52
 רייצ'ל Posts: 1323
|
הרעיון גדול.... אתמול היה לי יום קשה אבל מהר מאד חזרתי לעצמי שיהיה בהצלחה לכולנו רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 09:36
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב מצטמצמת, רעיון נפלא. אני התחלתי לבשל יותר ולוודא שיש אוכל חם בבית. ככה יש פחות פניה לפיתויים. זה לא פשוט, עם הילדים העבודה וכו אבל ממש שמתי לב שזה דבר מאוד משמעותי ומשפיע עלי בדיאטה, ולכן מאוד משתדלת להתמיד שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 09:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 05:01
|
רעיון מקסים עדיין לא חשבתי מה אעשה היום כי מאד מוקדם אך כמובן אתן עדכון מאוחר יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 02:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אנו מקפים להכין מראש אוכל כדי לא להתפתות לאכול בחוץ... והמשך יבוא  אחלה רעיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 23:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטמצמת אומר לך כשאני בשליטה עושה חשבון לכל מה שנכנס לפי ויודעת לאמר לעצמי לא למתוקים וליתר המוקשים.
באשר לימי השקילה אני דווקא ביום הזה מפנקת את עצמי בצהריים ואוכלת חטיף אנרגיה אבל
מיוחד שנעשה בבית מאפה עם כוס קפה הפוך,אני גם נהנית מאוד גם ממלא אותי עד השקילה
והרווחתי מכל הצדדים.
כמובן לא קונה יותר מחטיף אחד כי זו סכנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 20:11
 מצטמצמת Posts: 135
|
היום בדרכי לעבודה חשבתי לעצמי, מה היום אני עושה בשביל תהליך הירידה שלי... וחשבתי לעצמי שיהיה נחמד אם אני אפתח הודעה כזאת בפורום וכל אחד יכול לרשום על משהו קטן או גדול שהוא עשה היום בשביל הירידה שלו במשקל, ככה גם זה יתן מוטיבציה לעשות דברים, וגם נוכל לקבל רעיונות אחד מהשני... תכתבו משהו אחד שעשיתם היום אפילו אם הוא בנאלי אבל שאתם חושבים שהוא תרם לכם לתהליך הירידה.
אז אני היום שמתי בשקית שלי עם האוכל לעבודה שני תפוחים... לכל מקרה שלא יהיה בדרך כלל אני לוקחת אחד אם בכלל. ואז אני מתחילה להיות רעבה ומתחשק לי כל מיני דברים. אז היום החלטתי שאני לוקחת שניים, שתמיד יהיו לי שניים בשקית לעת צרה. מה אתם עשיתם?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|