08/11/2010 17:19
 dany Posts: 19819
|
רציתי לתקן משהו שאני כותבת כל הזמן ועכשיו נפל לי האסימון. אין ברירה......... יש לנו ברירה אך אנחנו בוחרים!!!!!!!! אף אחד לא מכריח אותנו.הכל נעשה מתוך בחירה ורצון לשנות. ערב מצויין אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 16:57
 יעלי Posts: 589
|
סיגל יקירתי, חיבוק חזק. כחי נשימה גדולה, תשכחי מהעליה, ופשוט תעשי מה שמירי אומרת. תחשבי שאת בשבוע הראשון של הדיאטה עם כל ההתלהבות והמרץ. מחזיקה לך את כל האצבעות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 16:53
 dany Posts: 19819
|
סיגל יקרה לחם זו אהבת חיי...... בכל מצב ובכל צורה וממש לא צריך להיות לחם "פנסי" כמה יותר פשוט יותר טוב.............. אז כל כך מבינה אותך!!!!!!!!! אין לנו ברירה אנחנו פה מתמודדות יום יום ושעה שעה וכל יום שעובר ללא כל נפילה הוא יום בו מקבלים מדליה ועיטור כבוד. המון המון חיבוקים לעידוד וחיזוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 16:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי כמו שכבר כתבתי לא אחת אין הרבה אפשרויות או להלחם יום יום ולטפל כפי שאנחנו עושות וללא ספק יש עליות ומורדות או לעזוב ואז נגיע למימדים שאני
רוצה אפילו לחשוב עליהם.
אז אסור להתייאש חייבים להתרומם ולהתחיל מחדש והתוצאות מגיעות.
המון המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 16:21
 דרך המלך Posts: 5707
|
אתן מאוד מעודדות וגם ההרצאה היום על חיקוי ומודל היתה חזקה מאוד. אני כל היום חושבת על אוכל זה לא יוצא לי מהראש, אין אוייבים בבית באמת שאין, אבל מספיק שיש לחם ויש גבינה והחגיגה מתחילה ...ולחם זה האוייב מספר אחד שלי. .. לא יכולה להמנע ולא להכניס לחם הביתה כל השאר בבית לא אשמים שהאמא שלהם בדיאטה.. לפחות הכתיבה כאן בפורום עוזרת קצת . עוד מעט יוצאת להליכה (זה הספורט היחידי שאני יכולה לעשות וגם בקושי) בהתחלה הקילוגרמים נשרו ונשרו (13 קילו) וזבנג שעון עצר. מקבלת חיזוקים מבעלי היקר ממירי המקסימה ובכל זאת משהו השתבש אצלי בתהליך. נשתמע מאוחר יותר סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 15:53
 רעותה Posts: 869
|
הי סיגל ,
כמו שיוצאים כך צריך גם להכנס , בלי לחשוב פעמיים.
היה לי חסר שלא הגעתי היום.
נשלים את החסר בשבוע הבא.
בהצלחה !!!!!!!!!!!!!! זה שווה למען התוצאות.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 15:13
 nikname Posts: 230
|
לא נורא. במהרה שוב תעלי על הדרך הנכונה. קורה שסוטים וטועים. החוכמה לחזור מהר מהר לדרך המלך :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 15:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
אם קראת ביומיים האחרונים את ההודעות שלנו אז בטח שמת לב שאת לא לבד ולרבות מאיתנו אבדה הדרך ושוב ביחד אנחנו מתחילות מההתחלה ונכנסות לתהליך. כמובן שאת מוזמנת להצטרף אלינו ולהתחזק בעזרת הפורום. מחשבות חיוביות דרך המלך ותראי שנצליח שוב!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 15:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
 חייבת להכנס שוב לתהליך ממש יצאתי ממנו אוףףףף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|