09/11/2010 11:34
 אשירה Posts: 4292
|
אמן ואמן !!!!

-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 11:27
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי את ממש קורעת את ליבי שאת מתבטאת כל כך בכאב....... אני רוצה לחבק אותך ולהעניק לך המון חום בכדי שתבריחי את היאוש הזה. את כאן איתנו ולא ניתן לך לשקוע..... גם בימים לא קלים שנדמה כי הכל אבוד שום דבר אינו אבוד. השמש שוב זורחת , הציפורים אפילו בתל אביב עדיין מצייצות, השמיים כחולים למרות שאנחנו במחצית נובמבר כמעט............. יקירתי אני שולחת לך המון כוחות על מנת שתתחזקי, שתדעי כי את כאן בבית, על המסלול להצלחה למרות שהדרך לא קלה ומלאה מהמורות. כולנו כאן בניצוחה של מירי נמצאות בכדי להעניק כוח ותקווה לכל אחת........ והרי כל אחת מאיתנו יש לה ימים טובים וטובים פחות. שתפי אותנו כי זה מקל עליך. בהמון אהבה ואיחולי הצלחה מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 08:25
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי הרי כולנו מצויים באותה סירה בכל הקשור לבעיית ההשמנה. כולנו חזקים ומובילים בכל תחומי החיים האחרים,אבל מתאבדים בכל הקשור
לאוכל.שוב אנחנו ננצח גם כאן רק מודעות וטיפול בבעיה.כלנו ביחד כח מנצח!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 07:40
|
דני ואקו יקרות, אני מסכימה עם שתיכן. אכן, אם אנו רוצות בריאות, איכות חיים וגם מראה מצודד אין מנוס מלטפל בעצמנו - כפי שאקו כתבה. ודני, אני מסכימה גם איתך, שלחיות בשפיות, בבריאות ובאיכות חיים, זאת הבחירה שלנו. אני גם מסכימה איתך שהמילים אין ברירה יש בהן קונוטציה של תבוסתנות. מה שכתבתי בא ממקום של רגשות שיש לי כאשר אני נמצאת לגמרי בתחתית, ואז אני כל כך מיואשת, יש לי הרגשה כאילו אני גוזרת על עצמי איזה סוג של התאבדות איטית במודע, ושוב אני מציינת כפי שכבר כתבתי פעם, אני לא אדם עם נטיות אובדניות. אבל התחושה של החולשה הפיזית והנפשית ברגעים כאלה מביאה אותי למחשבות שעדיף כבר לסיים הכל בבת אחת ורק לא לחיות כל הזמן עם הסבל הזה.
אז אין בינינו חילוקי דעות ובעצם רק רציתי להביע מה עובר עלי כאשר איני מטפלת בעצמי.
אבל בסופו של דבר זאת באמת בחירה שלי, לטפל בעצמי, ואני מאושרת שמצאתי את המסגרת שעוזרת לי לממש את הבחירה.
אוהבת המון ויום מקסים שיהיה לכן,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 07:32
|
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אמרתן כבר הכל ולא נותר לי אלא להגיד תודה על החיזוקים, לאחל בהצלחה לכל השמנמודים שיהיה לכולנו יום בשליטה.  סיגל תודה רבהכלנו מחזקים ומתחזקים והעיקר שולטים.בוקר נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 06:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב אמרתן כבר הכל ולא נותר לי אלא להגיד תודה על החיזוקים, לאחל בהצלחה לכל השמנמודים שיהיה לכולנו יום בשליטה. סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 05:44
|
בנות יקרות כלנו תמימי דעים שומן מזיק לבריאות וגורם למחלות בלתי הפיכות. לכן איך שלא נאמר לעצמנו בסופו של דבר אם רוצים בריאות אין מנוס מלטפל
במחלת ההשמנה הכרונית שלנו.
שלא נדבר שגם חיצונית המראה האחר עושה לנו מצב רוח מרומם,רצון לעשות
דברים ובקלות ועוד ועוד יתרונות.
אז בואו נמשיך בטיפול ונשפר את איכות חיינו בזכות הירידה במשקל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 05:13
|
אשירה אהובה את כותבת אבל אצלנו השנמודים אם בוחרים לא לשמור ......... על זה אני בידיוק מדברת שהיום אנחנו בוחרים ממש בהכרה ובתודעה במקום הזה של השמירה והנסיון לשנות את חיינו. המילים האלו שאני כל הזמן אומרת אין ברירה, אין ברירה, פתאם נשמעו לי כל כך תבוסתניות....... רציתי לומר משהו ממקום של כוח ועוצמה, יש לי ברירה אבל אני בוחרת לעשות אחרת....... זה הכוח שלי...... זה לא משהו שנכפה עלי הר כגיגית. אני ממש חושבת כמוך כי אנחנו שסובלים מהמחלה הקשה הזו מחלת ההתמכרות לאוכל . במידה ולא נעשה משהו לשנות את המצב הרי שזה פוגע בבריאותנו עד מצבים אקוטיים וקריטיים....... וגם אם מישהי מאיתנו כרגע נמצאת במשקל שהוא פחות או יותר תקין.......... זה לא משנה את העובדה שהיא חולה במחלה הזו הערמומית ומתגנבת.... עובדה ! כמה צריך להילחם יום יום ושעה שעה על מנת לא להיכנע לה. ואותם קילוגרמים שיורדים לאיטם לאיטם במשך זמן לא קצר......... יכולים לעלות ממש כהרף עין...... וזה לא סתם ביטוי אלא האמת לאמיתה. אז יקירתי נדמה לי שאת התפרצת לדלת פתוחה....... שתינו מתכוונות ממש לאותו הדבר........ רציתי רק לתת לזה ניסוח יותר חזק ומעצים. אנחנו כאן מבחירה כי רוצות לשנות את חיינו ולא כי מישהו אומר לך אין לך ברירה ומכריח אותך........... מקווה שעכשיו תקבלי את דברי......... ובוודאי אם עדיין דעתך שונה אין שום צורך להתנצל שהרי מותר לנו גם להיות בעלי דעה שונה ........ זה היופי באנשים שמתכנסים להם ביחד וכותבים ומעשירים אחד את השני. מאחלת לך יום נהדר שפוי ונשלט הצלחה השבוע באהבה רבה דני =אשירה]dany כתב:
רציתי לתקן משהו שאני כותבת כל הזמן ועכשיו נפל לי האסימון. אין ברירה......... יש לנו ברירה אך אנחנו בוחרים!!!!!!!! אף אחד לא מכריח אותנו.הכל נעשה מתוך בחירה ורצון לשנות. ערב מצויין אוהבת דני
דני יקרה, הפעם אני חולקת עלייך, מבחינתי אין לי ברירה.
זה לא שאני לא רוצה להיות רזה, אבל מבחינתי אני יודעת שלהמשיך לעלות, או אפילו להשאר במשקלי הנוכחי, זה בהחלט אומר קיצור תוחלת החיים שלי.
ייתכן שהבנות עם עודף משקל נמוך חשות אחרת, ובאמת גם מצבן שונה משלי, אבל אצלנו השנמודים אם בוחרים לא לשמור זה אומר להיות כל הזמן במצב של עלייה במשקל, וזה בהחלט מביא למקומות מאוד לא טובים.
אם לא הבנתי נכון את כוונתך אני מתנצלת!
אוהבת  edited by dany on 11/9/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 02:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דרך המלך מקסימה מה עלה מהר ירד מהר בטוחה שלא קל אך אחרי ירידה לעיתים הגוף צריך הסתגלות משל עצמו ואת ביינתים נסי לבדוק את עצמך ולשלוט במה שאת כן יכולה כדי שהתהליך יהיה הכי נכון שרק אפשר בהצלחה אנו איתך את יכולה אשירה חמודה מחזקת את ידיך בתהליך שתתגברי על כל מכשול ותצליחי לרדת כמה שרק תרצי הרבה בריאות ואריחות ימים ואל תשכחי שגם מירי כאן לסייע לך במידת הצורך אל תהססי בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 01:23
|
dany כתב:
רציתי לתקן משהו שאני כותבת כל הזמן ועכשיו נפל לי האסימון. אין ברירה......... יש לנו ברירה אך אנחנו בוחרים!!!!!!!! אף אחד לא מכריח אותנו.הכל נעשה מתוך בחירה ורצון לשנות. ערב מצויין אוהבת דני
דני יקרה, הפעם אני חולקת עלייך, מבחינתי אין לי ברירה. זה לא שאני לא רוצה להיות רזה, אבל מבחינתי אני יודעת שלהמשיך לעלות, או אפילו להשאר במשקלי הנוכחי, זה בהחלט אומר קיצור תוחלת החיים שלי.
ייתכן שהבנות עם עודף משקל נמוך חשות אחרת, ובאמת גם מצבן שונה משלי, אבל אצלנו השנמודים אם בוחרים לא לשמור זה אומר להיות כל הזמן במצב של עלייה במשקל, וזה בהחלט מביא למקומות מאוד לא טובים.
אם לא הבנתי נכון את כוונתך אני מתנצלת!
אוהבת
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 01:14
|
סיגל יקרה, ירדת 13 קילו וזה נהדר וזה מוכיח שאת יכולה!!! תני לגוף שלך להתאפס על עצמו בינתיים, ולהשתדל לא לעלות, עד שיהיה לך את הכוח לתת את הפוש הלאה ולהמשיך לרדת.
תרדי במשקל אך אל נא תרדי על עצמך!!!
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 23:10
|
הנה את חוזרת למסלול שיהיה בהצלחה והמשך שבוע של שליטה! לילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 21:43
|
שאפתנית , דני,יעלי, אקורדיאון, רעותה,nikname תודה רבע על המילים החמות.. הכנתי סלט עם טונה ומלא ירקות ירוקים . מחר יום חדש מתפללת לא למעוד לילה טוב לכולן ותודה נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 21:41
|
ענת קרולין ונינה תודה רבה על העידוד כשאגיע לבקר ביום רביעי אני צריכה להשיל מעליי עוד כמה קילוגרמים... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 21:05
 ענת Posts: 3849
|
סיגל יקרה, מה שעולה מהר יורד מהר השארי איתנו כאן תעזרי !!!כל יום ביומו,בטוחה שקיבלת היום כוחות מההרצאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 20:35
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה, יום רביעי אחה"צ היה מוצלח יותר. ד"ש ד"ש. ותבואי לבקר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 20:33
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, כבר נכנסת לתהליך, חזרת מצעדה וזה נהדר.
בטוחה שאת כבר חזרה במסלול ל ה צ ל ח ה.
איתך לאורך כל הדרך
נשיקות וגעגועים...
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 19:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד על הצעידה סיגל. זה בהחלט עוזר כשיוצאים מהבית מתאווררים קצת ואז הדברים מקבלים פרופורציה. אנחנו כאן איתך ממשיכות יום יום שעה שעה ולא נישבר!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 19:46
|
כל הכבוד סיגל אני איתך נשיקות דני דרך המלך כתב:
בנות יקרות כרגע חזרתי מהליכה של שעה וחצי מלאת אנרגיה להתחיל מחדש ושאני קוראת אתכם זה פשוט מחמם את הלב שולחת לכן תודה ענקית וחיבוק של דב נשיקות סיגל 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 19:03
|
בנות יקרות כרגע חזרתי מהליכה של שעה וחצי מלאת אנרגיה להתחיל מחדש ושאני קוראת אתכם זה פשוט מחמם את הלב שולחת לכן תודה ענקית וחיבוק של דב נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|