09/11/2010 02:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ספורט זה לנשמה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 18:33
 מימי Posts: 117
|
רבקה היקרה, ספורט לבד לא מרזה!!! צריך לשמור על הפה "שיתעמל" פחות בלעיסה וישאר סגור!!!! אני הולכת 5-כן..כן 5 פעמים בשבוע לחדר כושר-פעמיים-שלוש לשעורי עיצוב פעם פילטיס ופעם אימון חופשי. עושה 30-40 דקות הליכה או "סקי" או אופניים. צריך להזהר ממשקולות כי השרירים שוקלים ואז זה מבאס....אבל הספורט נותן לשמן "לגנוב" עוד 200-300 קלוריות ליום בלי להעלות במשקל, בגלל שהוא מזרז את חילוף החומרים וקצת גם שורפים קלוריות. שגרת האימונים שלי היא דיי קבועה, ואני מרזה רק שאני שומרת על מה שנכנס לפה. אין ניסים לשמנים.....אבל כפו שכתבו לפני זה מחטב מעט, וגם זו נחמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 18:28
 Bמאיה Posts: 118
|
ספורט עושה נעים בתחושה נעים בהרגשה אז כול הכבוד לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 17:49
 dany Posts: 19819
|
תמר יקרה בסופו של עניין ירידה במשקל היא מאזן בין מה שנכנס לבין מה שנשרף ייתכן מאד שאכלת אותו הדבר כמו היום אבל בכל זאת הוצאת הרבה יותר . היום שאת לא עושה את הפעילות הגופנית את צריכה לבדוק מה שאת אוכלת לא לעבור מאזן קלורי מאד מסויים על מנת לא להשמין ובוודאי על מנת תרדי במשקל. הכוונה שהספורט לא מרזה היא שגם אם את עושה ספורט ותוקעת סליחה על הביטוי ברור שלא תרדי. אם תעשי ספורט ותקפידי תרדי, אך גם אם תקפידי ממש על אכילה מאוזנת ונכונה תרדי גם ללא ספורט. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. המון הצלחה דני
e=תמר]לא יודעת אם ספורט מרזה אבל הפסקה מספורט בהחלט מעלה במשקל ואני ההוכחה המוכחת...עד לפני שנה וחצי הייתי רוכבת על סוסים 4 פעמים בשבוע ופעמיים בחדר כושר..בעקבות נפילה ושבר קשה ביד הייתי בבית 3 חדשם ואחר כך בפיזיוטרפיה ארוכה..בקיצר, מאז ועד היום עליתי עשרה קילוגרמים למרות שהרגלי האכילה נשארו זהים לחלוטין!!!
ספורט אם לא מרזה אז בהחלט שומר על משקל מאוזן..
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 09:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
בשביל לרדת במשקל אכן דני צודקת, צריך לצמצם את פעילות הפה. הספורט תורם לנו לחיטוב הגוף וכמובן למצב רוח מרומם. הספורט בריא לגופנו ותורם את תרומתו וגם אכילה נכונה תורמת את תרומתה. לחבר את שניהם יחד יכול רק לתרום לגופנו אבל אל תבנו רק על ספורט לבד זה לא יעשה את העבודה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 08:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
מי שאוהב את המסגרת של פעילות גופנית יומיומית, אז בוודאי שזה טוב ובריא. לירידה במשקל........... כלום!!!!!!!!!! גם אני כל חיי עולה ויורדת ללא מסגרת מאורגנת של פעילות. פעם אני שוחה, פעם אני צועדת, פעם אני רוקדת בעצם הייתי צריכה לכתוב את זה בזמן עבר................. היום אני עושה רק פעילות של הבית ועכשיו התחלתי את הפילאטיס שזה ממש לא לירידה במשקל. צריך לצמצם את פעילות הפה וזה מה שמוריד במשקל!!!!!!!!! יום נהדר דני אכן מסכימה עם כל מילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 07:40
 תמר Posts: 27
|
לא יודעת אם ספורט מרזה אבל הפסקה מספורט בהחלט מעלה במשקל ואני ההוכחה המוכחת...עד לפני שנה וחצי הייתי רוכבת על סוסים 4 פעמים בשבוע ופעמיים בחדר כושר..בעקבות נפילה ושבר קשה ביד הייתי בבית 3 חדשם ואחר כך בפיזיוטרפיה ארוכה..בקיצר, מאז ועד היום עליתי עשרה קילוגרמים למרות שהרגלי האכילה נשארו זהים לחלוטין!!!
ספורט אם לא מרזה אז בהחלט שומר על משקל מאוזן..
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 06:08
 dany Posts: 19819
|
מי שאוהב את המסגרת של פעילות גופנית יומיומית, אז בוודאי שזה טוב ובריא. לירידה במשקל........... כלום!!!!!!!!!! גם אני כל חיי עולה ויורדת ללא מסגרת מאורגנת של פעילות. פעם אני שוחה, פעם אני צועדת, פעם אני רוקדת בעצם הייתי צריכה לכתוב את זה בזמן עבר................. היום אני עושה רק פעילות של הבית ועכשיו התחלתי את הפילאטיס שזה ממש לא לירידה במשקל. צריך לצמצם את פעילות הפה וזה מה שמוריד במשקל!!!!!!!!! יום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 04:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שוב החזרנו את הגלגל? ספורט אינו מרזה ,הוא אכן עושה דברים טובים כמו מצב רוח,
מוריד סוכר כולסטרול ועוד חולירות.
אגב אתמול שמעתי משהו חדש פעילות גופנים מונעת שפעת
ונחשבת חצי שעה ביום , נחשבת כל פעילות גם במידה והחצי שעה מחולקת על פני
היום ,נו הרי כלנו מפעילים את גופנו חצי שעה ביום בין אם נרצה או לא.
הפסקתי מזמן להתייחס לכל אימרות הכנף הללו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 02:15
 tutit Posts: 2431
|
הוא בריא ומחטב...... ואם את במשקל יעד או קרובה.כדאי. זה מאוד עוזר גם לבדיקות אז העיקר הבריאות שבוע מקסים רבקה'לה וכל הכבוד על הצעידה חיבוק הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 20:23
 ענת Posts: 3849
|
ספורט מחטב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 20:19
 EFF Posts: 6412
|
הי ממי....אם ספורט היה מרזה - אני הייתי מקל..אני רוקדת כ"כ הרבה שעות בשבוע, כ"כ הרבה שנים....נאדה..מקווה שאצלך זה עובד יותר טוב...ביי !!!כרגיל "עפה" לריקודי עם...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 19:59
 רבקה Posts: 8411
|
אם כן ואם לא אני אחרי צעידה של שעה משהו טוב זה בטח יעשה אז כדאי מזג אוויר נפלא ערב מצויין לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|