09/11/2010 02:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפי ואשירה חמודות זה מאחריכן ואתן עם המבט קדימה לא היה נעים אך אם היה קל הינו נעלמות מרב רזון אז משנסים מותנים וממשיכים קדימה אנו יכולים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 23:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן אפי הקרמבו מזמן כבר לא בנמצא אבל לא לחדש מלאי כדי להזכר בו חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 20:18
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי אכן התמיכה והעידוד כאן זה משהו......איזה יופי של תגובות ..... נשיקותתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 19:50
 EFF Posts: 6412
|
כמה שאתן מעודדות..הקרמבו בטח שכח כבר שהוא נכנס לפי.....תודה מתוקות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 17:42
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי כמי שמכירה את המלאי והממליגה(באופן אישי לא אוהבת)הייתי מפעילה כאן את הדימיון המודרך במה שמתאים לך........ פלסטיק, רעל עכברים וכו' אני מאד מבינה את מה שאת כותבת לגבי בעלך, בהחלט אי אפשר למנוע מהם במידה והם לא זקוקים לדיאטה......... אבל אנחנו צריכות לעשות הכל בכדי לא ליפול במלכודת הזו. אז כל פיתרון מבורך............. אולי אפשר לבקש שהוא יתענג על המאכלים המשמינים הללו אצל אחיותיו ולא יביא אותם הביתה? רק רעיון........ טוב, מתאים, מצויין! לא , אז לא קרה כלום. אני קוראת לזה כיס ימין וכיס שמאל. הצעה מתאימה לכיס ימין הצעה לא מתאימה לכיס שמאל. שיהיה לך המשך ערב מצויין אני יודעת שאת עושה את מירב המאמצים להצליח ולא ליפול , מקווה שבאמת לא יעמדו אויבים בדרכך. נשיקות דני
אשירה כתב:
תודה, דפי חמודה, פשוט אין לי לב לעשות זאת לבעלי, גם ככה הוא סובל, בתור רומני, שאני לא מכינה אוכל טעים מספיק, מטוגן ומתובל. אז אם כבר יש לו הזדמנות להתענג קצת על מאכלים שהוא אוהב ושמזכירים לו את הבית, אין לי לב לקחת לו את זה.
הבעיה שהוא יכול לקחת פרוסה קטנה מכל דבר ולהיות מאושר, ואצלי, את יודעת איך זה, לא אכביר מילים, פשוט בושה!!!
נראה מה יהיה בהמשך, בינתיים אני מתייחסת לזה כמעידה חד פעמית, אם אראה שזה קורה שוב, אחשוב מה לעשות.
שיהיה לך יום מוצלח בכל!!!....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 09:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
אפי ואשירה היקרות אני לא חושבת שיש מישהי מאיתנו שלא מכירה את התחושה ושלא היתה לפחות מיליון פעם במצבים הללו אבל לך אפי באמת השקעת הפעם בקינוח מיוחד, זה לא קרמבו רגיל, אכלת נהנית וזהו, חזרת לשגרה. אשירה אני מבינה לליבך ואני כל כך שונאת שמה שקרה לך קורא לי, במיוחד שזה בלילה לפני השינה, תחושת האכזבה שזה כל כך מיותר ולמה שוב נפלתי לזה היא איומה. אני גם מבינה אותך שאי אפשר לרוקן את הבית לגמרי, אנחנו לא גרות לבד ויש עוד אנשים בבית שיודעים לאוכל בשליטה ולכן מגיע להם שיהיו להם כמה דברים שגם הם אוהבים בבית. אישית גם אני לפעמים מאבדת שפיות כשאני נתקלת במקרר בדברים שבעלי אוהב לאכול וכל פעם אני צריכה לדבר לעצמי ולהזכיר לעצמי שזה שלו ולא שלי, ובקצב האכילה שלו זה יהיה פה עוד שבועיים ימים כי הרי אני כבר הייתי שואבת ממזמן. בקיצור אהובה, צריך כל הזמן לדבר לעצמנו וזה מעייף אבל אין ברירה אחרת. תזכירי לעצמך שבעלך הביא את הממתקים מאחיותיו בשבילו ולא בשבילך. זה מזכיר לו טעמי ילדות ולא לך. תהיי חזקה יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 08:29
|
אשירה כתב:
תודה, דפי חמודה, פשוט אין לי לב לעשות זאת לבעלי, גם ככה הוא סובל, בתור רומני, שאני לא מכינה אוכל טעים מספיק, מטוגן ומתובל. אז אם כבר יש לו הזדמנות להתענג קצת על מאכלים שהוא אוהב ושמזכירים לו את הבית, אין לי לב לקחת לו את זה.
הבעיה שהוא יכול לקחת פרוסה קטנה מכל דבר ולהיות מאושר, ואצלי, את יודעת איך זה, לא אכביר מילים, פשוט בושה!!! אם יש משהו שאני מקנא זה באלה שיכולים לאכול פרוסת עוגה,2 קוביות שוקולד. נראה מה יהיה בהמשך, בינתיים אני מתייחסת לזה כמעידה חד פעמית, אם אראה שזה קורה שוב, אחשוב מה לעשות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 08:01
 יעלי Posts: 589
|
יקירותי, לפחות נהנתן!!! איזה כייף לכן. תזכרו את הטעם לזמן רב, כי אני משערת שברקוב לא תחושו בו שוב...... ועכשיו לחזור לתלם! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 07:49
 אשירה Posts: 4292
|
הבעיה שהוא יכול לקחת פרוסה קטנה מכל דבר ולהיות מאושר, ואצלי, את יודעת איך זה, לא אכביר מילים, פשוט בושה!!!
נראה מה יהיה בהמשך, בינתיים אני מתייחסת לזה כמעידה חד פעמית, אם אראה שזה קורה שוב, אחשוב מה לעשות.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 07:29
 דפי Posts: 1126
|
אשירה מתוקה את מתוקה גם בלי כל אותם מאפים. תעשי טובה תעיפי אותם מהבית. אין ברירה אנחנו צריכות לדאוג לסביבה נטולת אוייבים כדי להצליח. אתך לאורך הדרך דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 07:14
 אשירה Posts: 4292
|
אפי חמודה בוקר טוב,
הסיפור שלך עם קרמבו קרה לי אתמול בערב לפני השינה, אלא שאצלי לא קראו לו קרמבו אלא מלאי.
מי שלא מכירה את זה עדיף שלא תכיר, זהו מן מאפה שרק רומניות אמיתיות יודעות להכין, ובכל פעם שבעלי מבקר את אחיותיו, הבית שלנו מתמלא בכל מיני מטעמים, גם מתוקים, גם מוחמצים וכיד הדמיון הטובה עליכם.
הצלחתי להתאפק בדיוק יממה אחת ואתמול זה קרה לי, ממש לפני השינה, מעידה רצינית עם כל מה שכרוך בכך. טוב, לא אפליג בתיאורים, אבל החלטתי שאני חושפת פה את חולשתי, ואני רק מקווה שזה היה חד פעמי, כי עדיין יש מלא אויבים במקרר. בוקר טוב ויום קל לכולן,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 05:37
 dany Posts: 19819
|
אפי יקרה אני השמנתי רק מהתיאורים אכלת נהנית הולכים הלאה........... והמאזניים בסופו של עניין יתרצו!!!!!אמן. יום נהדר דני edited by dany on 11/8/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 01:30
 tutit Posts: 2431
|
אפיל'ה היקרה כמה צחקתי על איך שתיארת "המראה חבל"ז-הטעם-עוד מעט יגיע....) גם אני חושבת שאם אין לך לעיתים קרובות מעידות כאלה אז זה בסדר ומסכימה עם קרולין שפעם ב...צריך גם בשביל הנשמה אי אפשר לצלוח דיאטה אם הנשמה לא תתענג מידי פעם מאמינה שבצ'יק את מתאזנת הרבה אופטימיות ונשמע מאוד טעים... זה העיקר בהצלחה בשקילה השבועית תעדכני אותנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 22:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה קטן עלייך. תבואי לשמע השבוע את ההרצאה. את בטוח תתעודדי..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 20:54
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה שלי, לפחות אכלת קרמו שווה......בטוח שנהנת מכל ביס. אם כבר לאכול אז שיהיה תמיד על ה טוב ביותר....
עד יום רביעי תשמרי טוב טוב , תרקדי ויהיה ב ס ד ר....
מידי פעם חייבים לאכול משהו טעיםםםם ומתוקקקק , זה בשביל הנשמה....
נשיקותתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 19:01
|
אפילה הנכד שלך פתח את יום הקרמבו אבל לפחות קרמבו ביתי כמתואר[מזל שאני לא בהריון,הייתי מפילה] עשיר ומושקע היה שווה,נו ואיך אומרים בלעת שילמת תחזירי חובות אין ברירה אחרת.
ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 18:22
|
ועוד קטנה....אני עדיין מקווה שכמה שעות של ריקודי עם הערב יעשו לי חסד ויטו את כף המאזניים (המשקל המשקל...) קצת לטובתי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 17:48
|
"אפי - אכלת אותה"- בדו משמעות...
אז ככה..אתמול לאחר בילוי נחמד בתיאטרון הציעה חברתי הטובה , היפה והאופה המוכשרת לעלות אליה לכוס קפה..למה לא??? הסכמנו בכייף...
ובעוד הקפה המשובח מגיע לשולחן מצטרפת אליו הפתעת הערב - קרמבו ביתי שהיא הכינה, המראה חבל"ז..הטעם ? - עוד מעט יגיע..
הסתכלתי על הקרמבואים החביבים וחשבתי לעצמי - מה יש לא מגיע לי צ'ופר על האיפוק ביום חמישי?? ואז הטעים הזה - ביד ולפה...
איזה טעם - לא קצף ביצים חלילה, שמנת אמיתית טעימה ומתוקה - בציפוי שוקולד איכותי עם מוצקי קקאו כמו שצריך... ומי מסתפק בקרמבו אחד??
הוא הזמין מיד את חבריו לבלות יחדיו בקיבתי... התוצאות??
ביום רביעי על המאזניים. נראה לי ששום קיזוז לא יתקן את הנזק. והמצפון ?? מסכן - כואב ומתיסר - ואין לא מושיע..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|