09/11/2010 02:02
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נהדר בנות שחזרתן לאכילה אכן אין כמו הפורום המופלא הזה בית חם בכל שעה בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 10:04
 dany Posts: 19819
|
תודה יקרות הייתי בפילאטיס כרגיל קרעה אותנו עכשיו לקניות.............. אני כמו הארנב של אליסה בארץ הפלאות............. יום נהדר והמון שליטההההההההההההההההההה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 09:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב דני, אני רואה שאתמול עבר לך בשליטה מלאה ואני שמחה לבשר שגם אצלי לא היו בעיות בשמירה. אנחנו מתחילות יום חדש היום ונקווה שהוא ימשיך במתכונת של אתמול. המשך הצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 08:47
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
את רואה מתוקה אומרים רק בשמחות.................. בכל אופן עם החברה הייתי ממש בסדר, כי עדיין הייתי ממש סתומה מהשתוללות יום קודם, לאחר מכן בנסיבות הזמן הלכתי איזה הליכה טובה............ מה שלא כל כך שגרתי אצלי ארוחת צהריים היתה על טהרת ירקות בלבד!!!!!!!!! ואצל הנכד כוס תה צמחים וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!(היו דברים טובים אך אני אמרתי אתם מפלסטיק!!!!!!!!! באתי הביתה פלפל עם גבינה וכוס תה פיפי ולמיטה. לתפארת מדינה ישראל נשיבוקים דני
מחוננת אמיתית!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 08:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
את רואה מתוקה אומרים רק בשמחות.................. בכל אופן עם החברה הייתי ממש בסדר, כי עדיין הייתי ממש סתומה מהשתוללות יום קודם, לאחר מכן בנסיבות הזמן הלכתי איזה הליכה טובה............ מה שלא כל כך שגרתי אצלי  ארוחת צהריים היתה על טהרת ירקות בלבד!!!!!!!!! ואצל הנכד כוס תה צמחים וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!(היו דברים טובים אך אני אמרתי אתם מפלסטיק!!!!!!!!! באתי הביתה פלפל עם גבינה וכוס תה פיפי ולמיטה. לתפארת מדינה ישראל נשיבוקים דני יישר כח !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2010 05:30
|
את רואה מתוקה אומרים רק בשמחות.................. בכל אופן עם החברה הייתי ממש בסדר, כי עדיין הייתי ממש סתומה מהשתוללות יום קודם, לאחר מכן בנסיבות הזמן הלכתי איזה הליכה טובה............ מה שלא כל כך שגרתי אצלי ארוחת צהריים היתה על טהרת ירקות בלבד!!!!!!!!! ואצל הנכד כוס תה צמחים וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!(היו דברים טובים אך אני אמרתי אתם מפלסטיק!!!!!!!!! באתי הביתה פלפל עם גבינה וכוס תה פיפי ולמיטה. לתפארת מדינה ישראל נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 19:32
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה המון מזל טוב לנכדך עופרי רק נחת שתזכי ממנו אז מה דני'לה כל יום חוגגים? מה קרה קצת "משתוללים" את יודעת יפה מאוד כיצר לחזור לשליטה והנה את כבר עושה זאת העיקר שיהיו רק שמחות ושנהיה בריאים נשיבוקים המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 16:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
למה דווקא שנדמה כי עולים על הדרך הנכונה והכל ממש נהדר והנה כבר אנחנו על המסלול ואז מחרבים......... את שואלת שאפתנית וגם אשירה. כי זוהי המחלה, והיא כרונית, היא תמיד צצה שלא מחכים לה וחושבים שממש כבר היא לא שם. וכפי שכתבת שאפתנית יקרה כמה טוב שיש לנו את הפורום ואת מירי על מנת להישאר "שפויות" ולא לאבד את זה ............ וגם אם יש לנו ימים קשים הרי אנחנו כבר יודעות כי לא נוותר וכי הימים הטובים עוד לפנינו....... ויהי מה!!!!!! שיהיה המשך יום נפלא. אני בין חגיגה לחגיגה ומלאת האדרנלין כך שלא יכולתי אפילו ללכת לשנ"צ הקדוש שלי................שכבתי במיטה ואמרתי לעצמי רוצה לכתוב לכן יותר נעים לי וחשוב לי מאשר להיות במיטה............... מקסימום בערב נשבר יותר מוקדם. נשיקות ויום נהדר דני כל מילה בסלע!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 14:55
|
איך אני שמחה שיש לך נקודות אחיזה להתגברות ולהרגשה אופטימית את מחזקת אותי, איזה גלגל נהדר. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 14:52
|
דנדוש אני לוקחת ממך את המשפט : ... כי הימים הטובים עוד לפנינו. עם המשפט הזה אני מתחזקת עכשיו כי את צודקת, הטוב מחכה לנו ואני רוצה לחוות אותו שוב אז הנה אני מגיעה אליו ובגדול. זהו, נגמרה הטחינה העצמית של למה זה קורה לי ואני יוצאת אל האור. יוצאת לטוב. תודה יקירה!!! שאפתנית dany כתב:
למה דווקא שנדמה כי עולים על הדרך הנכונה והכל ממש נהדר והנה כבר אנחנו על המסלול ואז מחרבים......... את שואלת שאפתנית וגם אשירה. כי זוהי המחלה, והיא כרונית, היא תמיד צצה שלא מחכים לה וחושבים שממש כבר היא לא שם. וכפי שכתבת שאפתנית יקרה כמה טוב שיש לנו את הפורום ואת מירי על מנת להישאר "שפויות" ולא לאבד את זה ............ וגם אם יש לנו ימים קשים הרי אנחנו כבר יודעות כי לא נוותר וכי הימים הטובים עוד לפנינו....... ויהי מה!!!!!! שיהיה המשך יום נפלא. אני בין חגיגה לחגיגה ומלאת האדרנלין כך שלא יכולתי אפילו ללכת לשנ"צ הקדוש שלי................שכבתי במיטה ואמרתי לעצמי רוצה לכתוב לכן יותר נעים לי וחשוב לי מאשר להיות במיטה............... מקסימום בערב נשבר יותר מוקדם. נשיקות ויום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 14:39
|
למה דווקא שנדמה כי עולים על הדרך הנכונה והכל ממש נהדר והנה כבר אנחנו על המסלול ואז מחרבים......... את שואלת שאפתנית וגם אשירה. כי זוהי המחלה, והיא כרונית, היא תמיד צצה שלא מחכים לה וחושבים שממש כבר היא לא שם. וכפי שכתבת שאפתנית יקרה כמה טוב שיש לנו את הפורום ואת מירי על מנת להישאר "שפויות" ולא לאבד את זה ............ וגם אם יש לנו ימים קשים הרי אנחנו כבר יודעות כי לא נוותר וכי הימים הטובים עוד לפנינו....... ויהי מה!!!!!! שיהיה המשך יום נפלא. אני בין חגיגה לחגיגה ומלאת האדרנלין כך שלא יכולתי אפילו ללכת לשנ"צ הקדוש שלי................שכבתי במיטה ואמרתי לעצמי רוצה לכתוב לכן יותר נעים לי וחשוב לי מאשר להיות במיטה............... מקסימום בערב נשבר יותר מוקדם. נשיקות ויום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 14:35
|
תודה על הברכות ואיך אנחנו אומרים רק בשמחות למרות שצריך גם לדעת איך להתמודד שלא קל ולא תמיד קל. אני בהחלט קמתי היום ליום חדש ולא נותנת לשום גל להפיל אותי. ושמחה שיש לי עם מי לחלוק את הרגעים הלא קלים כמו את היפים והשמחים. נשיקות דני
אשירה כתב:
ראשית מזל טוב,ליום ההולדת של הנכד! וגם ליום הולדתה של חברתך.
הבנתי שהיית אתמול קצת בהתרופפות כללית ואני רוצה לחזק אותך.
את בשבילי ארז הלבנון ו"אם בארזים נפלה שלהבת..........." מאז שהצטרפתי לפורום את המחזקת והמעודדת ואת עושה זאת בנאמנות ובהתמדה.
הגיע רגע של חולשה, לא נורא, תני לגל הזה לעבור וממשיכים הלאה. את הרי לא רוצה לחזור אחורנית, את יודעת בדיוק מה מחכה שם ואין שם שום דבר טוב.
אז הרימי ראש, שנסי מותניים, חיוך, ותראי להם (לאויבים שלנו) שהם לא יוכלו עלייך!!!
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 14:32
|
תודה מתוקה זה ממש עוזר התמיכה והאהבה דפי כתב:
דני מזל טוב ליום ההולדת של נכדך. מצטרפת לאשירה. את בשבילנו דוגמה לחיקוי. ואת גם תמיד דואגת לעודד אותנו. אז הנה קחי מלוא הטנא חיזוקים ותמשיכי קדימה בגאון. חיבוקים דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 13:19
|
מה שמחזיק אותנו, במיוחד את הבנות שעושות דיאטה דרך האינטרנט, זה באמת הפורום הזה פה אנחנו עוזרות ומעודדות אחת את השניה וככה לא מרגישים לבד בתהליך ההרזיה וכאן אני בהחלט מסכימה איתך מזל שיש לנו את הכלי הזה ואנחנו באמת יכולות לחלוק אחת עם השנייה, אחרת הייתי יוצאת מדעתי. שאפתנית
אשירה כתב:
שאפתנית יקרה, את מדברת על משהו שבדיוק היום חשבתי עליו. מזה כשבוע אני אוכלת בסדר. וכשאני אוכלת נכון, ובלי קשר לירידה במשקל, אני מרגישה פיסית טוב, אנרגתית, מצב רוח טוב, אופיטימיות, שמחה, ואז אני מוצאת את עצמי מעודדת ומחזקת גם אחרים. לעומת זאת כשאני אוכלת אוכל שבשבילי הוא רעל, וישנם מאכלים שממש אסור לי להתקרב אליהם ולאו דווקא מטעמי דיאטה, אלא בגלל שהם גורמים לגופי לצבור נוזלים, למשל כמו מוצרי חלב, זה ישר מפיל אותי למטה פיסית, נפשית, מביא אותי למצבי רוח רעים, להרגשת דכדוך ויאוש.
אז כשאני למעלה אני שואלת את עצמי, כמוך, למה להרוס, כשההבדל בהרגשה הוא כמו בין יום ללילה, שלא לדבר על הנזק הבריאותי.
כשאמצא את התשובה לכך אני מבטיחה שלא אשמור אותה לעצמי, אבל כנראה לא אדע אף פעם.
והפתרון היחידי הוא כמו שאת אומרת, רק עשיה, בלי הרבה שאלות, ולהנות מהתוצאות!!!
איזה כיף שאפשר לחלוק!
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 12:35
|
שאפתנית יקרה, את מדברת על משהו שבדיוק היום חשבתי עליו. מזה כשבוע אני אוכלת בסדר. וכשאני אוכלת נכון, ובלי קשר לירידה במשקל, אני מרגישה פיסית טוב, אנרגתית, מצב רוח טוב, אופיטימיות, שמחה, ואז אני מוצאת את עצמי מעודדת ומחזקת גם אחרים. לעומת זאת כשאני אוכלת אוכל שבשבילי הוא רעל, וישנם מאכלים שממש אסור לי להתקרב אליהם ולאו דווקא מטעמי דיאטה, אלא בגלל שהם גורמים לגופי לצבור נוזלים, למשל כמו מוצרי חלב, זה ישר מפיל אותי למטה פיסית, נפשית, מביא אותי למצבי רוח רעים, להרגשת דכדוך ויאוש.
אז כשאני למעלה אני שואלת את עצמי, כמוך, למה להרוס, כשההבדל בהרגשה הוא כמו בין יום ללילה, שלא לדבר על הנזק הבריאותי.
כשאמצא את התשובה לכך אני מבטיחה שלא אשמור אותה לעצמי, אבל כנראה לא אדע אף פעם.
והפתרון היחידי הוא כמו שאת אומרת, רק עשיה, בלי הרבה שאלות, ולהנות מהתוצאות!!!
איזה כיף שאפשר לחלוק!
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 10:48
|
תודה יקירתי ואני מסכימה עם כל מילה שלך, פשוט מה "שמטריד" אותי זה עצם ההבנה למה הגוף הורס את מה שטוב לו, הרי מה שאנחנו עושים גורם לנו להרגיש טוב, אנרגיה טובה וכמובן מצב רוח מרומם אז למה ****** יש צורך להרוס ולצאת מהשגרה המבורכת. אבל כנראה שאין לזה ממש תשובה אלא להישאר ברמת העשייה. אני אחזור לשגרה ועוד היום כי אני רוצה להוריד מהר את מה שעלה ולהתקדם הלאה. תודה אהובה על האכפתיות והנתינה!!! שאפתנית אשירה כתב:
שאפתנית כתב: דניאלוש מזל טוב ליום הולדתו של נכדך!!! עד מאה עשרים שנה, בריאות ואושר לגוזל.
גם אצלי חלה התרופפות ללא הצדקה האמת היא בשבוע שעבר ואני מקווה לזקוף קומה ולהמשיך בדרך הטובה והנכונה השבוע, אני רוצה לראות תוצאה יפה בשקילה ואני אכן מקווה שאני אצליח לחזור לשמירה מלאה. שבוע טוב וקל לכולנו, שאפתנית שאפתנית חמודה, אין ספק שקשה להיות במתח של השמירה לאורך זמן, כל הזמן. זה רק טבעי שהגוף לוקח הפוגה קטנה וחוזר להרגלים שהיו לו מקודם. כי אנחנו הרי עובדים על שינוי הרגלים, ולכל גוף יש תמיד את הנטיה לחזור לדברים המוכרים ולהתנהגויות האוטומטיות. יש מושג שנקרא להרגיש בנעלי בית, והכוונה היא להרגיש באזור הנוחות גם כאשר אנו יודעים בהגיון שלא בריא ולא רצוי לנו להיות שם. לכן קבלי את זה כחלק מהתהליך ואל תיחסי לכך יותר מידי משמעות, רק תשתדלי לחזור כמה שיותר מהר למסגרת. אוהבת המון ובהצלחה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 09:57
|
שאפתנית כתב:
דניאלוש מזל טוב ליום הולדתו של נכדך!!! עד מאה עשרים שנה, בריאות ואושר לגוזל.
גם אצלי חלה התרופפות ללא הצדקה האמת היא בשבוע שעבר ואני מקווה לזקוף קומה ולהמשיך בדרך הטובה והנכונה השבוע, אני רוצה לראות תוצאה יפה בשקילה ואני אכן מקווה שאני אצליח לחזור לשמירה מלאה. שבוע טוב וקל לכולנו, שאפתנית
שאפתנית חמודה, אין ספק שקשה להיות במתח של השמירה לאורך זמן, כל הזמן. זה רק טבעי שהגוף לוקח הפוגה קטנה וחוזר להרגלים שהיו לו מקודם. כי אנחנו הרי עובדים על שינוי הרגלים, ולכל גוף יש תמיד את הנטיה לחזור לדברים המוכרים ולהתנהגויות האוטומטיות. יש מושג שנקרא להרגיש בנעלי בית, והכוונה היא להרגיש באזור הנוחות גם כאשר אנו יודעים בהגיון שלא בריא ולא רצוי לנו להיות שם.
לכן קבלי את זה כחלק מהתהליך ואל תיחסי לכך יותר מידי משמעות, רק תשתדלי לחזור כמה שיותר מהר למסגרת.
אוהבת המון ובהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 09:27
 דפי Posts: 1126
|
דני מזל טוב ליום ההולדת של נכדך. מצטרפת לאשירה. את בשבילנו דוגמה לחיקוי. ואת גם תמיד דואגת לעודד אותנו. אז הנה קחי מלוא הטנא חיזוקים ותמשיכי קדימה בגאון. חיבוקים דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 08:53
|
דניאלוש מזל טוב ליום הולדתו של נכדך!!! עד מאה עשרים שנה, בריאות ואושר לגוזל. גם אצלי חלה התרופפות ללא הצדקה האמת היא בשבוע שעבר ואני מקווה לזקוף קומה ולהמשיך בדרך הטובה והנכונה השבוע, אני רוצה לראות תוצאה יפה בשקילה ואני אכן מקווה שאני אצליח לחזור לשמירה מלאה. שבוע טוב וקל לכולנו, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 08:20
|
ראשית מזל טוב,ליום ההולדת של הנכד! וגם ליום הולדתה של חברתך.
הבנתי שהיית אתמול קצת בהתרופפות כללית ואני רוצה לחזק אותך.
את בשבילי ארז הלבנון ו"אם בארזים נפלה שלהבת..........." מאז שהצטרפתי לפורום את המחזקת והמעודדת ואת עושה זאת בנאמנות ובהתמדה.
הגיע רגע של חולשה, לא נורא, תני לגל הזה לעבור וממשיכים הלאה. את הרי לא רוצה לחזור אחורנית, את יודעת בדיוק מה מחכה שם ואין שם שום דבר טוב.
אז הרימי ראש, שנסי מותניים, חיוך, ותראי להם (לאויבים שלנו) שהם לא יוכלו עלייך!!!
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|