07/11/2010 14:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני איתך דנדוש הצלחת להעלות חיוך על שפתיי עם משפטי החוכמה שלך. אמשיך להשתדל כדי שאהנה מיותר ימים של דבש בנפש. אוהבת, שאפתנית dany כתב:
שאפתנית מיצי וניקי אנחנו ממשיכות ולא מוותרות........ יום בסל והרבה ימים אסל למרות שיותר טוב לנו לאכול בסל מאשר אסל....................... שיהיו רק ימים של דבש בנפש נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 13:16
 dany Posts: 19819
|
שאפתנית מיצי וניקי אנחנו ממשיכות ולא מוותרות........ יום בסל והרבה ימים אסל למרות שיותר טוב לנו לאכול בסל מאשר אסל....................... שיהיו רק ימים של דבש בנפש נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 09:27
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב מצטמצמת, גם אני באותה סירה (כמו רבות) שמרתי כ"כ כל השבוע ובסופ"ש ממש לא. מרגישה כאילו כל השמירה של השבוע לא שווה אם לא ממשיכה ושומרת הלאה. גם, אחרי השמירה נשקלתי ביום ה וגיליתי שעליתי. כנראה שאני עדיין משלמת על ההתפרעות של החודש לפני. אין מה לעשות, רק לשנס מתניים ולהמשיך הלאה. יחד נעלה על הדרך הנכונה
בהצלחה ושבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 09:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב מצטמצמת כנראה שאנחנו כל כך מזדהות אחת עם השניה שאנחנו עוברות את התקופות הטובות יחד וגם את הרעות. כשלכולנו הולך אז יש ירידות יפות ויש את התקופה שכולנו עולות או מיואשות. גם אני בשבוע לא קל ואני לא יודעת למען האמת איך ולמה נשאבתי לתוך זה, אבל כרגע אני מנסה להתרכז באיך לצאת מזה והנה אנחנו שוב יחד באותו מצב אז בואי נעודד אחת את השניה ונרים את עצמנו שוב על דרך המלך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 07:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטמצמת,אמצי את כל שנאמר לך כאן ,הנה את רואה הרי את לא לבד. הרימי ראש וקדימה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 06:21
 dany Posts: 19819
|
מיצי יקרה יקרה היום ממש לא היה לי חשק לכתוב........... היית מאמינה לי!!!!!!!!!!!!!!! כן אחרי מה שעשיתי אתמול, אמרתי איזה פרצוף יש לך לכתוב, מדברת מדברת..... ועושה בידיוק ההיפך, ואחר הצהריים ערב הייתי בבית אך לא הייתי מסוגלת לגשת למחשב , את יודעת אפילו מתוך עייפות הפיזית והנפשית שגרמה לי הבליסה!!!!!!!! ובלסתי!!!! והבוקר אמרתי לעצמי, לא ולא!!!!!!! אם תפסיקי לכתוב את פשוט חורצת על עצמך את הדין.....מכאן אפשר רק לרדת עוד ועוד!!!!!! על ידי הכתיבה והסיפור, סיפור האמת, את בעצם משחררת, כן זה לא נעים, הרבה יותר כייף לספר על הצלחות תמידיות, על ירידות נפלאות, ולא על כישלון ואי הצלחה. אז בלב די חמוץ, אני כותבת כי רק זה יעלה אותי למעלה, יתן לי את הדחיפה להמשיך, ולא לוותר לעצמי. אז קרה מה שקרה, חשבתי שאני גבורה שאני יכולה לעמוד בפני כל הפיתויים גם אם הם עומדים לי בפרצוף. וראיתי שאני לא כל כך גיבורה והם לפעמים יותר חזקים ממני......... בסדר, זה לא כל כך נעים , כי אני משחקת אותה ממש ממש אלופה והנה אני לא!!!!!! אז נפיח שוב רוח במפרשים ונשוט לנו בבטחה אל העשיה וההצלחה יום נהדר ושבוע טוב נשיבוקים דני
מצטמצמת כתב:
כבר כמה ימים שאני לא כותבת... גם אין לי זמן וגם אין לי כבר מוטיבציה.... אחרי שני האחרון שנשקלתי ולא ראיתי שירדתי... פשוט ירדה לי הרוח מהמפרשים. אני אמרתי לעצמי שאני אהיה חזקה ושבוע הבא אני אראה את התוצאות אבל כלום לא עוזר... זה לא שהפסקתי לשמור.. אני עדין לא אוכלת פחממות מחמש.. ואני שומרת על עצמי.. אבל אני מרגישה יאוש כללי. אין לי כוחות... עשיתי כמה טעויות השבוע.. דבר ראשון ביום רביעי בערב אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי ונשקלתי בבית... משהו שלא עשיתי כבר מלא מלא מלא זמן.. כמובן שגם במשקל בבית לא ראיתי תוצאה שרציתי לראות... אבל המשכתי הלאה.. ביום חמישי הכנתי ארוחת ערב לחברים, באמת דברים שווים השקעתי בטרוף.. וגם הכנתי לעצמי מראש מה לאכול; סלט חסה עם חזה עוף על הגריל וטחינה ירוקה שהיו ממש טעימים.. ואז הגיע הקינוח ולמרות שידעתי מה אני רוצה לאכול שזה יוגורט עם תמצית וניל וסוכרהדאיט.. פשוט לא הצלחתי לעמוד בפיתוי ואכלתי מהקינוחים שהכנתי.. ביום שישי חזרתי למוטב וגם היום הייתי יחיסית בסדר.. אבל עדין אין לי את המוטיבציה והכוח שהיו לי... אז החלטתי לכתוב בפורום אולי זה יגרום לי לאיזה כוח מחודש... הרי זה לא שווה לכתוב רק שהולך לך צריך גם לכתוב ברגעים הקשים.. מקווה לטוב בהמשך השבוע.. ומאחלת לכולם שבוע טוב.. קל ומוצלח.. edited by מצטמצמת on 11/7/2010 edited by מצטמצמת on 11/7/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 04:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר טוב מצטמצמת יקירה אשירה כל כך הכילה הכל. דווקא בשעת משבר כתבי הרי זו המטרה של הפורום החם והתומך הזה.
יקירתי אין זבנג וגמרנו התהליך ארוך ומייגע ואין תוצאות לפי בקשתך.
לא קרה שום דבר אנו פותחות שבוע חדש,על פניו גם לא נראה לי
שההתפרעות חרגה מאוד ועשתה נזק שצריך להביא להרמת ידיים.
התחילי כפי שנאמר בהרצאה כאילו היום יומךך הראשון,סלקי את האוייבים מהבית
והעיקר בשום פנים ואןופן אל תתני לעצמך לרדת לייאוש.לא את חזקה,מסוגלת,התחלקת אז מה
שימי פלסטר וזה עובר.
מאחלת לך המון הצלחה עם המון כוחות מחודשים והמשיכי לכתוב ולהיות איתנו באופן רציף,זה מסייע.
שבוע קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 01:10
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה,
ברור שצריך לכתוב כשלא הולך, זו מטרת הפורום הזה, כי תמיכה ועידוד בן אדם צריך דווקא כשלא הולך לו ודווקא ברגעים הקשים.
כאשר הולך לנו טוב אנו זקוקים לפירגון, למחיאות הכפיים, למחמאות, ואנו בהחלט זקוקים לכל אלה כדי לחזק ולדרבן את עצמנו להמשיך הלאה ולהשקיע. אבל כשלא הולך אנו זקוקים לעידוד, לנחמה, למילה הטובה, להרגיש שאנחנו טובים ומוצלחים, חשובים ושווים אפילו ולמרות שלא הייתה ירידה השבוע, למרות שהתפתנו לקינוח. אנחנו סך הכל בני אדם, בשר ודם, אנחנו לא רובוטים, אין לנו אפשרות לשנות את התוכנה שיושבת לנו במוח, אנחנו מושפעים מגורמים פיזיולוגיים, נפשיים ורגשיים.
אני יכולה כעת למנות לך את כל העצות הנכונות כדי להגיע לתוצאות, אבל אני מניחה שאת יודעת לבד מה עשית נכון ומה לא, ויש לנו את מירי שכל הזמן מרחיבה את הידע שלנו ומזכירה לנו חזור והזכר את כל התורה.
הדבר היחידי שאני רוצה להגיד לך ממרום גילי זה שאין לנו אופציה אחרת, נועדנו לחיות עם הגוף הזה עד שיבה טובה, כעס עצמי ויאוש לא יקדמו אותנו ולהפך, רק ידרדרו את המצב יותר ויותר.
תהיי סלחנית עם עצמך, תשאלי את עצמך מהי בעצם האלטרנטיבה, וגם אם הירידה תהיה איטית יותר זה עדיף מאשר להתיאש ולשבור את הכלים.
מאחלת לך המון בהצלחה ושבוע נהדר,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2010 00:02
 מצטמצמת Posts: 135
|
כבר כמה ימים שאני לא כותבת... גם אין לי זמן וגם אין לי כבר מוטיבציה.... אחרי שני האחרון שנשקלתי ולא ראיתי שירדתי... פשוט ירדה לי הרוח מהמפרשים. אני אמרתי לעצמי שאני אהיה חזקה ושבוע הבא אני אראה את התוצאות אבל כלום לא עוזר... זה לא שהפסקתי לשמור.. אני עדין לא אוכלת פחממות מחמש.. ואני שומרת על עצמי.. אבל אני מרגישה יאוש כללי. אין לי כוחות... עשיתי כמה טעויות השבוע.. דבר ראשון ביום רביעי בערב אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי ונשקלתי בבית... משהו שלא עשיתי כבר מלא מלא מלא זמן.. כמובן שגם במשקל בבית לא ראיתי תוצאה שרציתי לראות... אבל המשכתי הלאה.. ביום חמישי הכנתי ארוחת ערב לחברים, באמת דברים שווים השקעתי בטרוף.. וגם הכנתי לעצמי מראש מה לאכול; סלט חסה עם חזה עוף על הגריל וטחינה ירוקה שהיו ממש טעימים.. ואז הגיע הקינוח ולמרות שידעתי מה אני רוצה לאכול שזה יוגורט עם תמצית וניל וסוכרהדאיט.. פשוט לא הצלחתי לעמוד בפיתוי ואכלתי מהקינוחים שהכנתי.. ביום שישי חזרתי למוטב וגם היום הייתי יחיסית בסדר.. אבל עדין אין לי את המוטיבציה והכוח שהיו לי... אז החלטתי לכתוב בפורום אולי זה יגרום לי לאיזה כוח מחודש... הרי זה לא שווה לכתוב רק שהולך לך צריך גם לכתוב ברגעים הקשים.. מקווה לטוב בהמשך השבוע.. ומאחלת לכולם שבוע טוב.. קל ומוצלח.. edited by מצטמצמת on 11/7/2010 edited by מצטמצמת on 11/7/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|