09/11/2010 01:17
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה לא קל לראות עליה ולא משנה של כמה במיוחד כשמשקיעים לירידה אך החשוב הוא להבין מדוע ולמרות הכל להמשיך להתעקש עוד שיהיה בהצלחה אנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 14:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
מאחר והתחייבתי לעדכן אז רשמתי היום עליה של 250 גרם. קצת מבאס אבל ממשיכים...... סוף שבוע נעים,
אשירה יקירתי סליחה אבל 250 גר זה פיפי ,המשיכי במשמעת ובשליטה ומחר זה ייעלם כלא היה.
בהצלחה.נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 13:40
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי אני יודעת שאת תמשיכי גם השבוע לשמור כהלכתו!!!!!! ואין מצב שהמאזניים לא יכנעו!!!!! המון הצלחה ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 12:53
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירה מה זה 250 גרם, כלום? האופטימיות שבך שממשיכים זה החשוב וגם מעוד יתכן שהשמירה השבוע תתבטא בשבוע הבא כך שהשבוע גם שליטה שבת שלום ומבורך נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 12:48
 ענת Posts: 3849
|
הי אשירה, אל תתבאסי זה יכול להיות נוזלים ואת זוכרת מה שעולה מהר יורד מהר המשיכי הלאה חיבוקי אוהב ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 12:37
 אשירה Posts: 4292
|
מאחר והתחייבתי לעדכן אז רשמתי היום עליה של 250 גרם. קצת מבאס אבל ממשיכים...... סוף שבוע נעים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 17:56
|
אשירה כתב:
ענתי מתוקה, אני כאן, עוקבת כל הזמן, קצת עסוקה לאחרונה. אני שמחה שהולך לך טוב בדיאטה, את פתחת במסע שכנועים ודרבון לשמירה ועדיין את סוחפת אחרייך את כולנו, וכל הכבוד לך על כך.
אני מצליחה לשמור לא רע ומקווה שתהיה לי איזו ירידה, אפילו אם תהיה קטנה, מחר כשאשקל. אני מבטיחה לדווח. מעבר לכך אני ממש נהנית משובם של שני ילדי היקרים לגור בבית. כל חששותי, ששיתפתי אתכן בהם, נמוגו כלא היו. בני שהיה שש שנים בצבא וראינו אותו רק בחופשות, ממש מפתיע אותי לטובה כל יום מחדש. לוקח יוזמות, עוזר ותומך וכל דבר הוא עושה בחיוך, פשוט אושר. הבת לומדת לימודים לא קלים וגם עובדת וכולם משתדלים לעזור אחד לשני.
ענתי, אני מאחלת לך רק דברים טובים, את בחורה חכמה, טובה ונדיבה.
שיהיה לך סוף שבוע נפלא,
אוהבת,
הי אשירה אני שמחה שאת שומרת ובטוחה שתהיה ירידה אכן עדכני, אני ממש שמחה שהילדים איתך בבית , בטוחה שכיף לך ואת מפנקת אותם את אישה חמה כיף להם ותהני מהם
תודה לך על מילותייך ועל הפרגון שולחת חיבוק ענק וסוף שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 14:16
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירתי מרגישים בכתיבתך שבבית הכל על הצד הטוב ביותר שמחתי לשמוע שכל חששותיך נמוגו המשפט שכאשר לילדים טוב טוב לנו כל כך אמיתי ונכון ושרק כך יימשך גם השליטה בכל כשלנו טוב הולכת הרבה יותר קל אז בטוחה שתפתיעי גם בירידה ושיהיה רק כיף ומצב רוח נשיבוקים המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 14:03
|
תודה לכן חמודות, אכן אין אושר גדול יותר מילדים מאושרים, וכשטוב להם טוב לנו פי אלף. תמיד ראיתי את עצמי קודם כל כאמא, לא השכלתי לעשות איזו קריירה אבל אף פעם לא הייתי מתוסכלת מכך. את המימוש שלי ראיתי באימהות, וזה אחד הדברים בחיים שלי שאני שלמה אתם לחלוטין.
אוהבת אתכן,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה אהובה אני שמחה שהדברים בבית הסתדרו הרבה יותר טוב ממה שחשבת. אם הילדים מסתדרים כל כך יפה ומתחשבים בכם ההורים זה סימן שחינכת אותם טוב וזה סימן לזה שאין לך מה לדאוג. אם עכשיו הם בסדר אז הם ימשיכו להיות בסדר. מאחלת לך המשך חיים טובים ומאושרים עם כל בני הבית. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:21
 dany Posts: 19819
|
כייף לשמוע כל כך הרבה דברים חיובים ממש מרחיב את הנשמה. שכך ימשיכו לך הימים בכייף ובאהבה וכמובן שזה ממש עוזר נפשית בתהליך עצמו. המון כוח ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 11:48
|
ענתי מתוקה, אני כאן, עוקבת כל הזמן, קצת עסוקה לאחרונה. אני שמחה שהולך לך טוב בדיאטה, את פתחת במסע שכנועים ודרבון לשמירה ועדיין את סוחפת אחרייך את כולנו, וכל הכבוד לך על כך.
אני מצליחה לשמור לא רע ומקווה שתהיה לי איזו ירידה, אפילו אם תהיה קטנה, מחר כשאשקל. אני מבטיחה לדווח. מעבר לכך אני ממש נהנית משובם של שני ילדי היקרים לגור בבית. כל חששותי, ששיתפתי אתכן בהם, נמוגו כלא היו. בני שהיה שש שנים בצבא וראינו אותו רק בחופשות, ממש מפתיע אותי לטובה כל יום מחדש. לוקח יוזמות, עוזר ותומך וכל דבר הוא עושה בחיוך, פשוט אושר. הבת לומדת לימודים לא קלים וגם עובדת וכולם משתדלים לעזור אחד לשני.
ענתי, אני מאחלת לך רק דברים טובים, את בחורה חכמה, טובה ונדיבה.
שיהיה לך סוף שבוע נפלא,
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 06:39
|
אייך?לא רואה אותך כאן כל כך יום טוב ענת
|