05/11/2010 06:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
יום טוב בנות עם עשייה וחיוכיים. שאפתנית  יום מקסים יופי שגם את כאן אפשר לעזוב בשקט למטבח חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 06:11
|
dany כתב:
אמרנו 24/7 יעלי כתב: אפיל'ה, כן, כן, יש ביננו נשים מוזרות קצת.....סתאאאאאם. שעות השינה של נשות הפורום מאד מאד שונות ומגוונות. זה דווקא טוב. זה אומר שיש כיסוי לפורום 24 שעות ביממה, שחלילה לא ירגיש מוזנח....... אכן כן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 05:46
 dany Posts: 19819
|
אמרנו 24/7
יעלי כתב:
אפיל'ה, כן, כן, יש ביננו נשים מוזרות קצת.....סתאאאאאם. שעות השינה של נשות הפורום מאד מאד שונות ומגוונות. זה דווקא טוב. זה אומר שיש כיסוי לפורום 24 שעות ביממה, שחלילה לא ירגיש מוזנח.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 05:45
|
בנות לא שמעתן בהרצאה של מירי שצריך 6-7 שעות שינה בכדי להיות בדיאטה נכונה. אז מי שהולכת לישון ב-2 תקום ב-8-9 . אני לרוב נרדמת בסביבות 11 אז עד 4 זה ממש מספיק...........עם הניקור הקל של השנ"צ. בכל אופן על אחת נוהגת כפי שהגוף שלה דורש ומבקש. ומקווה שבאמת כל אחת ישנה מספיק בכדי שהדיאטה תקבל את שנת היופי שלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 05:01
|
בוקר טוב חחחממש כך אני פותחת במחשבה שפוגשת אותך ועוד רגע את דני וענת בעוד כשעה יש ממש סדר במשמרות הפורום.
האמת שבבקר ההספק הוא פי כמה למרות שאני גם לא הולכת לישון מוקדם,
בדרך כלל משקימי קום מקדימים לישון.
לא יודעת אין לי צורך בהרבה שעות שינה.
שבת שלום' נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 01:17
 tutit Posts: 2431
|
אני תמיד הייתי טיפוס של לילה ,אבל אני מקנאה בכן אקו ענת ודני על השעות המוקדמות אני ממש בטוחה שמספיקים הרבה יותר אני עם חצי בטריה בבוקר, ובלילה ערנית,לכל המבחנים גם למדתי בלילה. זה לא בריא כ"כ,אני יודעת,אבל כל עוד התינוק מעיר אותי המון אני מעדיפה למשוך עוד קצת ואז להכנס ולישון רצוף קשה לי לקום משינה טובה לילדים,מחכה שישן רצוף עד הבוקר,בטח עוד כמה חודשים אני מקווה! בינתיים אנחנו במשמרות כאן אז הפורום הרוויח ואנחנו מכינות חומר אחת לשניה לקריאה למשמרת שלה... נשיקות לכולכן אוהבת הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 22:44
|
כן אפילה המחלה הזו נשארה לי מאז שעבדתי שהרי לפני 6 הייתי במשרד.אומנם כל כך ציפיתי לחופש בכדי להתפנק בבוקר אבל זה לא עובד אבל אני ממש נהנית מהבוקר,מספיקה המון ויש לי את יתר היום חופשי
ושלא תחשבי שאני הולכת לישון מוקדם.
יש שעון ביולוגי שמעיר אותי.אכן אני מכינה את החומר לקריאה לכשתקומו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 20:52
 יעלי Posts: 589
|
אפיל'ה, כן, כן, יש ביננו נשים מוזרות קצת.....סתאאאאאם. שעות השינה של נשות הפורום מאד מאד שונות ומגוונות. זה דווקא טוב. זה אומר שיש כיסוי לפורום 24 שעות ביממה, שחלילה לא ירגיש מוזנח.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 19:48
 רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
אקורדיון יקירה, לא מבינה , את קמה כ"כ מוקדם??? אני הולכת לישון בערך ב-2 . 5 בבוקר בשבילי - אמצע הלילה...
אפי'לה זה משהו לא מובן 5 זה טוב אקורדיון מתחילה לפעמים ב- 4.30 זה לאט לאט הולך ומתקצר אצלה כשאנחנו קמות יש לנו כבר חומר מוכן לקריאה ח ח ח שיהיה לך מתוקה ערב נפלא וסופ"ש מדהים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 19:20
 EFF Posts: 6412
|
אקורדיון יקירה, לא מבינה , את קמה כ"כ מוקדם??? אני הולכת לישון בערך ב-2 . 5 בבוקר בשבילי - אמצע הלילה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 16:15
|
בינתיים אחרי השנ"צ כבר המתכון של החסה בתנור, וכרובית עומדת לה מעל סיר אידוי בכדי שתהפוך לפשטידה וגם ביצים קשות שזה קבוע סופ"ש על כל מקרה. רבקה כתב:
dany כתב: רבקל'ה יקירתי סתם אותו פק"ל מרק ירקות, שעועית ברוטב עגבניות חמוץ מתוק, מרק עוף , ועוף עם תפוחי אדמה מבושלים כמו גולש. לא נשמע משהו אבל יחזיק את סופ"ש בלי אורחים  דני'לה תודה את קוראת לזה פק"ל אבל מריח טוב העליתי את המתכון של החסה בראש פרק חסה שאייריס כתבה גם לפי בקשתך תהנו הבישולים אצלי זה מחר אבל מעכשיו הראש בפעולה מה, מי ואיך את בטח עכשיו בשנ"צ אז מנוחה נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 14:13
|
dany כתב:
רבקל'ה יקירתי סתם אותו פק"ל מרק ירקות, שעועית ברוטב עגבניות חמוץ מתוק, מרק עוף , ועוף עם תפוחי אדמה מבושלים כמו גולש. לא נשמע משהו אבל יחזיק את סופ"ש בלי אורחים 
דני'לה תודה את קוראת לזה פק"ל אבל מריח טוב העליתי את המתכון של החסה בראש פרק חסה שאייריס כתבה גם לפי בקשתך תהנו הבישולים אצלי זה מחר אבל מעכשיו הראש בפעולה מה, מי ואיך את בטח עכשיו בשנ"צ אז מנוחה נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:29
|
dany כתב:
את באמת גיבורה ואני מצדיעה לך כי הכי נוח זה להיות ראש קטן ואחרי המבול ואת לא עושה זאת יישר כוח יקירתי והמשך יום נהדר דני תודה דנילה,נקווה לאורך זמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:28
|
שאפתנית כתב:
טוב מאוד אקו, אין ספק שאת כבר הפנמת את התורה ועובדה שאת מקיימת את מצוותיה!!! מקווה שנהנית מארוחת הצהריים ומההפוגה שלקחת. שאפתנית תודה השאלה אם לא אחזורבשאלה.חחחח אלוהים שישמרני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
טוב מאוד אקו, אין ספק שאת כבר הפנמת את התורה ועובדה שאת מקיימת את מצוותיה!!! מקווה שנהנית מארוחת הצהריים ומההפוגה שלקחת. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:23
|
את באמת גיבורה ואני מצדיעה לך כי הכי נוח זה להיות ראש קטן ואחרי המבול ואת לא עושה זאת יישר כוח יקירתי והמשך יום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 13:19
|
זהו הפוגה לאחר הפעילויות מ4 בבוקר ואני כאן במשמרת. אין לכם מושג איזה פקקי תנועה בת"א,התפוצץ צינור מים ברוקח
וכל העיר נסתמה ממכוניות.
נסיעה של עשר דקות נסעתי למעלה משעה.
בנוסף מזג אוויר מגעיל.
אגב נזכרתי עכשיו אני צריכה לשבח את עצמי.
ליד ביתי יש מעדניה של רובן אם משהו מכיר הם מוכרים קורביף כמו בחו"ל ,מדובר בחתיכת כריך של בשר עם לחם
ויש להם פיקלס המלפפונים עם הבליטות בחומץ.החלטתי להכנס ולקחת צנצנת מלפפונים ומה אומר לכם המקום שוקק
לקוחות שבקושי יכולים להכיל את עובי הכריך בפה,ריח מה זה מגרה והבחור החמוד שמוכר שואל אותי מה רק מלפפונים?
והתשובה אפילו לא היתה מהוססת ,עניתי שכן שילמתי ויצאתי.
למעשה יש היום בתפריט המבורגר או משהו אחר בפיתה יכולתי לקחת ולאמר,ארוחת צהריים אבל פחדתי שזה יפתח לי את הלוע
למתוק אחרי או לעוד כי יכולת יש אז עליתי חיממתי לי צהריים שחיכה לי וההנאה היתה מלאה.
מפתיעה את עצמי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 12:13
|
רבקל'ה יקירתי סתם אותו פק"ל מרק ירקות, שעועית ברוטב עגבניות חמוץ מתוק, מרק עוף , ועוף עם תפוחי אדמה מבושלים כמו גולש. לא נשמע משהו אבל יחזיק את סופ"ש בלי אורחים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 10:46
|
dany כתב:
הסירים כבר על האש אוטוטו מוכנים עוד מעט יוצאת לפילאטיס וסידורים אז חייבת להציץ מה התחדש.......... אך הסקרנות שהרגה את החתול 
דני'לה יקירתי ומה יש בתוכם? אולי נגנוב איזה הצעה מיוחדת יום מקסים ונשיבוקים המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 10:15
 יעלי Posts: 589
|
איזה חרוצות, סירים משימות, מה עובר עליכן, אין לכן חיים.... סתאאאאאאאם! כל הכבוד. אולי עוד אלמד מכן. הנה אז במקום להקשקש עם המחשב אני הולכת לרחוץ כילים!!! גם לי יש משימה..... אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|