09/11/2010 01:06
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
hadasosh1 חמודה נאמר הכל רק רציתי להוסיף שקחי בחשבון שאנו לא נמנעים ממתוק בכלל ומותר לך אז תנסי לעבוד פשוט על החשיבה שמה של הילדים זה שלהם ולך מגיע מתוק פעם בשבוע או חטיף יומי אחד ודי בדיוק כמו להם חטיף אחד שמאושר זכרי אנו משנים הרגלי אכילה אז ללמוד פשוט לאכול שונה ובסדרי עדיפות שונה כמו לדוגמא לילד את מחליטה לתת ביסלי אז שיהנה ואת תאכלי לך את הארטיק דיאט שטעים גם הוא או חתיכת עוגה בסופש מקווה שהבנת המחלה דפקה קצת תניסוח חח לכל אחד המתוק שלו והוא מוקצב מדוד וכך נהנים ושומרים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 06:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
התחייבנו לעבור את שישבת ממש ממש אדוקים!!!!!!! ולפי ההרצאה של מירי היום התחלנו את התכנית כאילו היום הגענו בפעם הראשונה!!!!!!!!!! המון המון הצלחה נשיבוקים דני איזה כף!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 05:50
 dany Posts: 19819
|
התחייבנו לעבור את שישבת ממש ממש אדוקים!!!!!!! ולפי ההרצאה של מירי היום התחלנו את התכנית כאילו היום הגענו בפעם הראשונה!!!!!!!!!! המון המון הצלחה נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2010 00:15
|
שמחה אם יכולתי לסייע ולו במעט,אני כל כך מבינה אותך כי הבעיה הקשה שלי היא המתוק. אבל יקירה אין ברירה חייבים כדי להצליח לסדר את הדברים במוח וליישם.פשוט לא להתחיל איתם.
אני ממש לא סומכת על עצמי בקטע של המתוקים.
שיהיה לך לילה שקט.
נשיבוקים ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 23:47
 tutit Posts: 2431
|
תודה לכולכן, קראתי בשמחה את כל מה שכתבתן, נראה לי שקבלתן רושם שהם אוכלים כל יום מהכל אז ממש לא הם דוקא מנשנשים בדרכ כל אחד חטיף אחד ליום כל אחד חטיף אחר ולפעמים מחליפים באמצע בינהם חוץ מזה הכונה מנשנש עד שהוא נרדם זה גם פירות ירקות,וארוחת ערב וכמובן צחצוח שאני לא מוותרת . אז זה אולי נשמע ככה אבל ממש לא בהגזמה,חוץ מזה עצם העובדה שיש בבית גם אם הם אוכלים 1 ביום זה בארון אז זה קיים מבחינתי וכל יום שעובר אני מתמודדת עם זה,ולפעמים יותר חלשה ואוכלת. אבל היום הייתי בקניה והחלטתי לקנות רק מלוחים ולא מתוקים כי זאת התורפה שלי בדרכ ולא קניתי המון,אני אתן להם והחלטתי שלא אגע שזה שלהם בלבד כמו שהציעו שאפתנית ודובונית ואנסה להסתכל על זה כפלסטיק כמו שהציע דני,רציתי להוסיף ולומר לרייצ'ל המקסימה שאני רושמת כל יום ושולחת היו כמה ימים שלא רשמתי כי הייתי בחתונה וקלקלתי אבל חזרתי לעצמי .יש עליות וירידות .מקוה לטוב תודה גם לדפי אקו ויעל על דבריכן הכל מאוד עוזר קיבלתי ואני אנסה לישם החל ממחר....נשיקות אוהבת אתכן!בהצלחה וסופ"ש מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 10:10
 יעלי Posts: 589
|
הדסי יקרה, קבלת הרבה דברי חכמה. אני כבר שנים רבות ללא ילדים קטנים, וגם בעית ההשמנה שלי היא לא מתוקים אלא מלוחים וגבינות טובות וחבריהם השונים.... כשקראתי מה שכתבת בקשר לכך שאת התינוק את חייבת להאכיל בחטיף, שאלתי את עצמי אם הוא באמת צריך את זה? מילא הגדול בודאי כבר יודע לדרוש ולבקש, אבל אולי את הקטן בכלל לא צריך בשלב זה להכניס לעניין המתוקים, וכך תוכלי גם את להתרחק מהם. בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 09:00
 דפי Posts: 1126
|
מצטרפת לדבריה של אשירה. אין שום הצדקה לתת לילדים את כל המתוקים שתארת או להתנות הליכה לישון עם חטיפים למיניהם. אני גידלתי ילדים בלי במבה , ביסלי וכדומה. ותאמיני או לא , זה בכלל לא מעניין אותם . כל הבית צריך להתאים עצמו אליך ותאמיני לי הם יעשו זאת בשמחה. מידי פעם כשמישהוא יבקש דבר מה מתוק תשתמשי בחטיפים אישיים בלבד. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 08:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסוש קיבלת הצעות להתמודדות מהבנות ואתמול כתבתי לך איך אני מתמודדת. בהצלחה יקירה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 08:16
 רייצ'ל Posts: 1323
|
זה באמת לא קל אבל אנחנו יודעים שהכל זה ענין של רצון יש ניפילות אבל צריך מהר להתעשת היזכרי בהרצאות של מירי והציבי לפניך מטרה התחילי לרשום מה את מכניסה לפה ותאמיני לי זה עוזר שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 05:31
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב הדס אני יודעת כמה זה קשה שיש ילדים קטנים בבית ואת מחזיקה באמת דברים בשבילם....... אשר בסופו של עניין נשאבים אליך!!!!!!!! כפי אשירה כתבה לך כל הכבוד על צבעי המאכל....... אך וופלים יש בהם שומן מוקשה וסוכר, וכל יתר החטיפים לומר לך את האמת אני לא בטוחה שהם הכי בריאים בעולם, ואם אפשר להרגיל את הילדים מגיל רך לא לאכול את השטויות האלו אולי יגדלו באמת להיות אנשים רזים ובריאים יותר. אני יודעת קל לומר קשה הרבה יותר לבצע..... היות והגדול כבר רגיל אז גם הוא בעצם צריך לעבור גמילה. אני הייתי מרגילה את הילדים למנת פינוק אחת ביום. לא משהו מתמשך..... שאז אין לך כוחות לעמוד בפני זה. ובאמת אם הימים הם יפים לא חמים מדי ולא קרים מידי אז לצאת לגינה ולתת לילד שם את מנת הפינוק וחוזרים הביתה לארוחת ערב ואז אמבטיה ולמיטה. ובבית שממש עכשיו עד שתרגישי שאת יותר חזקה לא להחזיק כלום. פינוק מחוץ לבית ואז הכל הרבה יותר מבוקר. שיהיה לך יום קסום והמון הצלחה. וכל זה כותבת לך אשה שמחזיקה פינוקים בארונות לבעל שהוא לא תינוק ובכלל לא בריא ואסור לו לאכול את הדברים האלו והוא לא מוותר, אז באמת צריך מגיל צעיר לעשות את החינוך!!!!!!!!!!!!אבל הוא יכול באמת לאכול אחד שניים כי הוא לא שמן בראש......... והיתר מספר לי סיפורים............ ויש ימים שאני חזקה ואומרת להם אתם מפלסטיק ולא מעניינים אותי. ויש ימים שאפילו כל המנטרות בעולם לא עוזרות........ אז עם אפשר לא להתחיל עם זה בכלל ולחנך את הילדים והבעל שחטיף זה מחוץ לבית אז תבורכי. edited by dany on 11/4/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 04:02
|
בקר טוב.אין ספק שקשה מאוד ההתמודדות עם המתוקים, במיוחד שיש ילדים בבית אבל האמיני לי שאת יכולה אן לוותר כליל כפי שאני עשיתי בהחלטה קשה מאוד כי לא
סמכתי על עצמי שאשלוט וכיום כשאני בשליטה את המתוק האמיתי כמו עוגה למשל רק
בחוץ כשיש מי להתחלק איתו במנה.
בבית יש לי חטיפים לא בכמויות בכל פעם קונה 2 עד שלושה חטיפים באריזה כמנה כגון חטיפי
בריאות לא חטיפים בתפזורת.
אני חושבת שאת צריכה לקבל החלטה שבחטיפי הילדים את לא נוגעת אלא רק בשלך אני יודעת שזה קשה
אבל האמיני לי אפשרי,הכל עניין של החלטה ושוב כפי שכבר כתבתי להתחייב לתקופות כמו שבוע שבועיים.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 02:20
 אשירה Posts: 4292
|
הדס חמודה, קראתי את מה שכתבת, את מתארת מצב שבאמת מקשה עלייך מאוד את הדיאטה. רוב הזמן את נמצאת לבד עם הילדים ואת זו שמאכילה אותם או לפחות מגישה להם את האוכל. המתוק ממכר ואם לוקחים את הביס הראשון קשה להפסיק, זאת עובדה. קל יותר לא להתחיל איתו. מצד שני ברגע שאת כל הזמן חשופה למתוקים קשה להתאפק ולא לקחת. זאת נראית לי מלחמה כמעט אבודה מראש.
נראה לי שכדאי שתחשבי על שינוי מהותי יותר, שגם יקל עלייך, וגם יהווה עליית מדרגה מבחינת הרגלי האוכל והאכילה של כל המשפחה. להרדם תוך כדי נשנוש מתוקים זה לא דבר כל כך מומלץ גם לילדים רזים. יפה שאת מקפידה לגבי צבעי מאכל אבל גם סוכר הוא לא בריא, בטח לא בשבילך, וגם לילדים כדאי לתת אותו במידה ולא להרבות בו.
נסי לחשוב אולי לתת לילדים חטיף יומי ואם אפשר לתת אותו בגינה, מחוץ לבית, ואז בהדרגה להוציא את האויבים מהבית ולך יהיה יותר קל בדיאטה. אני יודעת שזה שינוי לא קל אבל זה יביא לאורח חיים בריא יותר לכולכם, ואז את תוכלי לבחור לעצמך את מנת הפינוק השבועית שלך, ואולי גם אותה לאכול בחוץ ולשלב אותה בבילוי עם המשפחה או עם חברה טובה.
אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך שלך להתמודד עם המצב.
בהצלחה וחיבוק,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 01:27
 tutit Posts: 2431
|
קשה לי לוותר עליהם ביומיום ואני אוכלת חטיף יומי אחד... אבל בזמן האחרון מוצאת את עצמי גונבת עוד אחד כשאני נותנת לילדים בקיצור קיבלתי תשובות משאפתנית ואורלי איך לתת את החטיף וכו' אורלי לקחתי ממך את הרעיון לתת להם בצלחת רחוק ממני אוקי עם הקטן יש קצת בעיה כי הוא בן שנה ולא יכול לאכול לבד,בעלי עובד בשעות לא שגרתיות כ"כ אז אין מי שיתן להם את השטויות ובאמת שאין לי המון,אבל אני לא מאמינה בצבעי מאכל למינהם ומחזיקה כל מיני חטיפים ללא חומרים וצבעים כי הילדים שלי לא שמנים והגדול נרדם מוקדם ואוהב לנשנש עד שנרדם,אז הוא אוכל במבה ביסלי,ציטוס קורנפלקס דבש,גרנולה,וופלים פה ושם,אבל בארון זה נמצא..במבה אדומה שהצבע הוא טבעי (מסלק) וזהו...לאחרונה קשה לי וחשבתי להפסיק עם המתוק במשך השבוע ואולי בסופש לאכול אותו אך מפחדת שיהיה לי בולמוס של מתוקים כי שנמנעים ממנו הוא חסר ואז טורפים. מה אתן מציעות? אשן על זה הלילה ואחליט מחר.תרשמו לי איך אתן מתמודדות עם המתוק ומה אוכלות בסופ"ש למי ששומרת את החטיף לשבת תודה נשיקות הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|