הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חזרתי לחיים ותפקוד ואנ כולי איתכם!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/11/2010 13:34

יעלי
יעלי
שלום לכולם!!!
חזרתי לתפקד!!!
אני כאן! מצליחה לסבול את האור של המחשב בעיינים ומזדרזת לכתוב לכן.
לצערי לא קראתי את שכתבתן בפורום בשבוע האחרון ולכן אני גם לא מגיבה. ראיתי בחצי הצצה שאלה לשלומי, אז המון המון תודה על הדאגה.
המצב היה מחורבן על אמת, אבל ההתדרדרות במדרון נעצרה ואני בכיוון מעלה שוב!
אתמול אפילו ניצוחתי על קונצרט גדול בחיפה.
אני אמנם עוד לא נוהגת כדי לשמור על שלום הציבור...אבל את כל הייתר אני כבר מצליחה לעשות, לנצח, ללמד, אפילו לקרוא ולראות טלביזיה החל מאתמול. בעין השמאלית אני עוד לא רואה כלום, אבל העין הימנית מתחילה להבין שהיא צריכה לקחת אחריות...
היום התיישבתי לראשונה למחשב.
אגב, שמעתי בהרצאה האחרונה את מירי מדברת על הצורך ללכת לבדוק את הלחץ בעיינים באופן סדיר. ככה - בבדיקה שגרתית לחלוטין התגלתה המחלה שלי בעין. לא הרגשתי כלום!
מבחינת הדיאטה מצבי נפלא, הגעתי למשקל הנמוך ביותר מאז ההריון עם בני לפני 24 שנה!!! אני מאושרת!
זהו, מבטיחה לחזור לפעילות מלאה בפורום. מקווה ששלומכן טוב, ולא הפסדתי דרמות גדולות מידי בשבוע האחרון.
אוהבת, יעלי
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חזרתי לחיים ותפקוד ואנ כולי איתכם!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!