09/11/2010 05:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בטח היום עוד יותר טוב מאתמול. תרגישי טוב דובוניתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 04:34
 dany Posts: 19819
|
דובונית סוף סוף לראות תגובה שלך, זאת אומרת שאת חשה טוב, יותר כך אני מקווה! יום נהדר והמשך שבוע מקסים...........פעמיים כי טוב. נשיבוקים דני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 00:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא קל לשנות את הראש ואני כמוכן בדיוק מקווה שהשינוי שאנו עושים יהיה לתמיד גם אם ישנם עליות קטנות חשוב לזכור שאנו במסגרת תומכת ואוהבת ויחד נצליח כי השמיים הם הגבול המשך שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 05:19
|
אחרי ריקודים סוערים עם הנכדה על הידיים הגעתי בסוף אל המנוחה והנחלה....... היום בישולים ופילאטיס........ אך איזה חיים גדושים ומלאים
אהובה אני כל כך מבינה אותך, הידיעה שכבר הייתי כאן ולא הצלחתי נמצאת כמו איזה ברזל מלובן במוח. כנראה זה הדיסק שצריך לשנות. נכון כבר אני מכירה את ההרגשה הזו, כי זו לא הפעם הראשונה. אבל הפעם אצליח לשנות את סוף המחזה והכל בידיים שלי תרתי משמע!!!!!!!! לשנן ולשנן כי הפעם שינינו דיסק ובגדול!!!!!!!!!!!!!!! המון המון הצלחה סופ"ש נהדר דני
זאקורדיאון]איך אומרים מפיך לאללה. במידה ואצליח לשמור על שפיות כפי שאני עושה נכון להיום
יש סיכוי אבל את יודעת מכיוון שהייתי בסרט הזה אני עדיין לא משוכנעת.
אבל מי יודע אולי באמת הגיעו ימות המשיח.
מקווה שאת כבר במצב מנוחה היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 01:16
 tutit Posts: 2431
|
לאה'לה גם לי זה קרה שבת דודתי שמאוד אוהבת השוואות כל חייה, ראתה שרזיתי וזה ממש היה מזמן לפחות 14 שנה ככה הייתי נערה בחטיבת ביניים ואמרה לי זהו את רזה כבר את לא צריכה יותר כי היא כזאת תחרותית והייתי תמימה התלהבתי וחזרתי למשקל שלי עם ריבית מבאס....אסור לנוח על זרי דפנה ומירי דיברה על אלו שמרימים את האף לי זה לא יקרה וזו תחושה לא אמיתית כי תמיד צריך להיות עם היד על הדופק ולשמור -זה לכל החיים ומי שחושב שלא שיבין כאן ועכשיו שזה לא זבנג וגמרנו...לצערי כמובן אבל זאת האמת. בהצלחה לכולנו............. הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 18:43
|
איך אומרים מפיך לאללה. במידה ואצליח לשמור על שפיות כפי שאני עושה נכון להיום
יש סיכוי אבל את יודעת מכיוון שהייתי בסרט הזה אני עדיין לא משוכנעת.
אבל מי יודע אולי באמת הגיעו ימות המשיח.
מקווה שאת כבר במצב מנוחה היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 16:04
|
אקו יקירתי מקווה שהפעם לא תשמיני יותר!!!!!!!!!!!!! dany כתב:
כך גם אני מרגישה שכל מי שאומר שהוא שמן מאושר ...... אני מאד סקפטית, אולי אתה עצלן בכדי לעשות דיאטה אבל לא מאושר....... אקורדיאון כתב: חחח נולדתי שמנה ואמות כרנאה שמנה אבל מקווה שלפחות בין לבין יהיו הרבה שנים רזות. לטעמי אי אפשר להשלים עם זה וגם מי שאומר זאת משקר את עצמו ואת הסובבים אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 16:04
|
לאל'ה יקרה הבור הזה מוכר לי מאד, "את כבר כל כך רזה"........... ואני מאמינה וומתחילה לאכול ושוכחת כי בפנים בפנים אני שמנה........ עד שיום אחד אני מביטה במראה ומה אני רואה........... אני השמנה חזרה אז כולנו כאן ביחד נשנס מתניים ולא נקבל את המחמאות ללא מחשבה אלא עם ידיעה כי הכל מצב נזיל והכל בידינו להיות או לא!!!! המון הצלחה ואמן נשאר רזים לתמיד.
ללאה לה כתב:
רעותה מתוקה-אני באמת אתחיל לחשוב שאני כוכבת...זה מזכיר לי תקופה עתיקה לפני מליון שנה שהייתי רזה לאחר תהליך הרזיה ואז מישהיא אמרה לי שאני ממש רזה בשביל מה אני עושה דיאטה?והאמנתי לה והתחלתי לאכול כמו שאני יודעת כי אמרו לי שאני רזה....ואת אומרת לי שהפכתי פה לכוכבת אז מי יודע איך אגיב..ראי הוזהרת..!!!! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 16:01
|
כך גם אני מרגישה שכל מי שאומר שהוא שמן מאושר ...... אני מאד סקפטית, אולי אתה עצלן בכדי לעשות דיאטה אבל לא מאושר....... אקורדיאון כתב:
חחח נולדתי שמנה ואמות כרנאה שמנה אבל מקווה שלפחות בין לבין יהיו הרבה שנים רזות. לטעמי אי אפשר להשלים עם זה וגם מי שאומר זאת משקר את עצמו ואת הסובבים אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 13:55
 קרולין Posts: 6651
|
לאה לה יקירתי, איזה כיף שאת איתנו....
וכן גם לי צורם לראות את חנה שהיא מאד יפה ומקסימה בעיניי עם עודף משקל....זה אכן מאד נוגע בנו.
באותה נשימה , תמיד אני אומרת לעצמי , איזה מזל גדול יש לנו , שאנחנו בחרנו במירי ובמסגרת וכולנו בעשייה למען אותה מטרה.
שיהיה לכולםםםםםםםםםםםםםם רק טוב וכל אחד אחראי על הבחירות שלו בחיים.
תמשיכי לכתוב כאן זה ממש ממש כיףףףף.
נשיקות
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 13:36
 לאה לה Posts: 112
|
רעותה מתוקה-אני באמת אתחיל לחשוב שאני כוכבת...זה מזכיר לי תקופה עתיקה לפני מליון שנה שהייתי רזה לאחר תהליך הרזיה ואז מישהיא אמרה לי
שאני ממש רזה בשביל מה אני עושה דיאטה?והאמנתי לה והתחלתי לאכול כמו שאני יודעת כי אמרו לי שאני רזה....ואת אומרת לי שהפכתי פה לכוכבת אז מי יודע איך אגיב..ראי הוזהרת..!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 13:31
 אורלי דריקס Posts: 195
|
האמת חבל לי עליה, היה לה גוף מדליק פעם שתשמור קצת, לדעתי צריכה להגיע למירי, יעשה לה רק טוב בחיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 13:11
|
חחח נולדתי שמנה ואמות כרנאה שמנה אבל מקווה שלפחות בין לבין יהיו הרבה שנים רזות. לטעמי אי אפשר להשלים עם זה וגם מי שאומר זאת משקר את עצמו ואת הסובבים אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 12:42
|
חנה היתה רזה מאד בצעירותה, ולמעשה היא אומרת שלא מפנימה את ההשמנה שלה, כאילו בראש היא עדיין רזה......... ההיפך מאנורקסית.....מסתכלת בראי ומתפעלת מעצמה...אלו הם הדברים שלה. וחבל כי היא באמת לא מזדקנת יפה, ראו את ציפי שביט גם יותר מבוגרת וגם נראית פיגוז. והיא באמת היתה שמנההההההההההה. אך כמו שאסתי היפה שלנו אומרת...... כל אחת והצלחת שלה, ואנחנו לא שופטות כי רק אנחנו יודעות עד כמה זה לא קל . המון המון הצלחה לכולנו כאן בקבוצה הנפלאה שלנו. כי מגיע לנו!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 12:32
 רעותה Posts: 869
|
לאה לה ,
את ממש כוכבת פה,
התברכנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חנה לסלו ....................באמת כדאי קצת לקחת אחריות , חבל כי יש לה רגליים רזות... ההפסד כולו שלה.
והרווח שלנו בידנו.
שבוע נהדר כוכבת !!!!!!
רעותה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 11:27
 רייצ'ל Posts: 1323
|
חברים יקרים, אל לנו לשפוט היא בטח רואה את עצמה ושתסיק מסקנות.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 10:47
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
לאלה את מיוחדת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 09:15
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא ראיתי עדיין אך טוב שאנו כשקשה כאן יחד בהצלחה לכולם יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 08:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
לנו יש את המזל שאנחנו שייכות לבית הכי טוב בעולם, מוגנות, אהובות, אף פעם לא לבד!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 08:45
 לאה לה Posts: 112
|
אסתי ופסטי אהובתי-יאללה לעשות דיאטה ולהתייצב ביום שני-בפקודה!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|