הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תודה לדני ולשאפתנית היקרות מהשרשור של מצטמצמת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/11/2010 17:13

eitan1
eitan1
שבת שלום וכשר לכל כותבי פורום זה וכן למירי כמובן
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2010 17:11

eitan1
eitan1
שבת שלום מבורך וכשר לכל צופי הפורום וכן למירי כמובן
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2010 17:10

eitan1
eitan1
hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב:
הדס היקרה טיפ שאני יכולה לתת לך מעצמי, אני מיישמת את זה יום יום וכבר שנים רבות ולי אישית זה מאוד עוזר (במיוחד אחרי פעם אחת שחיסלתי לילדי חטיף שאחר כך הם רצו ולא היה מה לתת כי אמא שלהם אכלה וזה שבר לי את הלב ובעקבות זה בא השינוי). אני פשוט אומרת לעצמי זה לא שלך זה של הילדים ואת לא תאכלי להם כי אחר כך הם ירצו ולא יהיה. אותו הדבר אם יש דברים שבעלי אוהב (וברור לך שהוא אוכל בשליטה, רק טועם) אז אני לא נוגעת בהם כי אני מתפדחת לחסל לו אז פשוט אני אומרת לעצמי זה לא שלך, זה שלהם ובחיי שזה עוזר לי לעמוד בפיתוי, בכדי לא לגרום לעצמי פדיחה והרגשה לא טובה אני פשוט יודעת שזה שלהם ואני לא נוגעת.
תנסי, בהצלחה, שאפתנית

לשאפתנית המדהימה אני יודעת שאת בטיול אבל תקראי שאת חוזרת
איזה טיפ מקסים ,ממש קניתי ואני לא נוגעת להם כבר בחטיפים
חוץ מזה הקטן שלי פותח את כל הארונות והמגירות אז הכל קשור סגור
ותכלס זה גם קצת בשביליwink
חיבוק ושוב תודה על התמיכה והאוזן קשבת
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2010 16:59

dany
dany
מכירה את העקשנים שחבל על העקשנות כי מי שמשלם את המחיר הגבוה כל כך זה הם עם העקשנות............וחבלupset
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2010 16:31

tutit
tutit
dany כתב:
הדס
יקירתי
כמי שעשתה כמעט הכל........ חוץ ממלתעות וניתוח........ אז באמת אין דרך קיצור!!!!!!
ואפילו אם את לוקחת משהו בכדי להתחיל את התהליך ביתר מרץ ברגע שאת מפסיקה את הדבר הקיצוני והחיצוני הזה ולא הפנמת כלום את מעלה ++++
גם אני עשיתי דיקור (לא כזה של האוזן) אלא בכל הגוף. אני מאד אוהבת דיקור ומאמינה בו לרגיעה ולשיפור בכאבים, זה עזר לרדת כן!!!!!!!!! אבל מה קרה אחר כך??????? סיפור ידוע!!!!
תנסי להזמין את הבת דודה אל מירי, היא ממילא מוציאה כספים לפחות שתהיה לה תמורה עבור האגרה.
שבת שלום
נשיקות
דני

hadasosh1 כתב:
הזכרתן לי שבתור ילדה תמיד החביאו ממני מתוקים כי הייתי מוצאת וכמו עכבר גורסת,וזה רק גרם לי לחפש ועשה לי נזק הדחף למצוא!
הייתי משקיעה אנרגיות למצוא,יש לי עוד חברה שסובלת מעודף משקל כל חייה
וסיפרה שאמא שלה היתה מחביאה ממתקים בסירים בארונות שלא תמצא ותחסל לה הכל
והשנה גיליתי שגם לבת דודתי האהובה והשמנמודה כל חייה לא היו ממתקים בהישג יד והיה ארון נעול במטבח שהכיל אותם!
מסכימה אתכן דני אקו ושאפתנית היקרות טוב שאנחנו כבר עלינו כתה ואנחנו אל מירי
מקבלות את האמת לאמיתה כל שבוע ולא מחפשות עוד ועוד שיטות אינפנטיליות לרזות אלא רק שינוי אורח חיים!
בשנתיים האחרונות אחרי שירדה 50 קילו והגיעה ל60 ,נכנסה להריון ועלתה 40 בחזרה והיא שוקלת 100 ועכשיו התחילה עוד מבצע סתם
אצל מישהו בדיקור עם תפריט ממש דומה לשלנו,אבל אין לה תמיכה במשך השבוע,והדיקור לדבריה לא ממש סותם את התאבון
אני לא מאמינה בזה בכלל עשיתי פעמיים אצל הכי מפורסמים,לא עזר בכלל רק עשה לי דקירות בקיבה!
שרק נראה ירידות ונשכח איך היינו חלשות מול האוכל,
כי עכשיו אנחנו מתמודדות הרבה יותר טוב רוב הזמן -טפו טפו ...חמסההההה
סופשבוע מהנה
נשיקות לכולכן
הדסsmile

לדניל'ה היקרה
ניסיתי המון פעמים היא לא מוכנה לשמוע ,בינתיים בדיקור ,נראה אם לא תצליח
אדבר איתה שוב על החוג המדהים של מירי
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2010 16:30

tutit
tutit
שאפתנית כתב:
הדס היקרה טיפ שאני יכולה לתת לך מעצמי, אני מיישמת את זה יום יום וכבר שנים רבות ולי אישית זה מאוד עוזר (במיוחד אחרי פעם אחת שחיסלתי לילדי חטיף שאחר כך הם רצו ולא היה מה לתת כי אמא שלהם אכלה וזה שבר לי את הלב ובעקבות זה בא השינוי). אני פשוט אומרת לעצמי זה לא שלך זה של הילדים ואת לא תאכלי להם כי אחר כך הם ירצו ולא יהיה. אותו הדבר אם יש דברים שבעלי אוהב (וברור לך שהוא אוכל בשליטה, רק טועם) אז אני לא נוגעת בהם כי אני מתפדחת לחסל לו אז פשוט אני אומרת לעצמי זה לא שלך, זה שלהם ובחיי שזה עוזר לי לעמוד בפיתוי, בכדי לא לגרום לעצמי פדיחה והרגשה לא טובה אני פשוט יודעת שזה שלהם ואני לא נוגעת.
תנסי, בהצלחה, שאפתנית

לשאפתנית המדהימה אני יודעת שאת בטיול אבל תקראי שאת חוזרת
איזה טיפ מקסים ,ממש קניתי ואני לא נוגעת להם כבר בחטיפים
חוץ מזה הקטן שלי פותח את כל הארונות והמגירות אז הכל קשור סגור
ותכלס זה גם קצת בשביליwink
חיבוק ושוב תודה על התמיכה והאוזן קשבת
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 07:17

dany
dany
כנראה שכן הגיע הזמן להתבגרwink
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 07:11

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
כדורים מידי פעם מומצאים ועד שמוכח שהם עושים נזק עוד יותר גרוע מהשמנה ואז מורידים אותם מהמדף........
אני למודת כדורים....... חבל"ז.
נשבעת לכם מה שכבר עוללתי לגוף המסכן שלי זה לא יאומןupset
אקורדיאון כתב:
יקירו אין ניסים גם לא דיקור ואפילו לא מלתעות וניתוחים.
אמרתי לכם צריך ניתוח מוח,או גאון שימציא כדור פלא שיאפשר לאכול
כן אני יודעת אסור להתקרב לזה ,לא דני זה פשוט חלום שחלמתי .....
ולהשאר רזים.

מכיוון שלא נראה כי בימינו זה יקרה אנחנו נמשיך עם מירי ונאבק במחלה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 07:06

dany
dany
כדורים מידי פעם מומצאים ועד שמוכח שהם עושים נזק עוד יותר גרוע מהשמנה ואז מורידים אותם מהמדף........
אני למודת כדורים....... חבל"ז.
נשבעת לכם מה שכבר עוללתי לגוף המסכן שלי זה לא יאומןupset
אקורדיאון כתב:

ולהשאר רזים.

0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 06:44

דפי
דפי
בדיוק.
מה שנשאר זה להמשיך להלחם במחלה.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 06:22

אקורדיאון
אקורדיאון

ולהשאר רזים.

0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 05:38

dany
dany
הדס
יקירתי
כמי שעשתה כמעט הכל........ חוץ ממלתעות וניתוח........ אז באמת אין דרך קיצור!!!!!!
ואפילו אם את לוקחת משהו בכדי להתחיל את התהליך ביתר מרץ ברגע שאת מפסיקה את הדבר הקיצוני והחיצוני הזה ולא הפנמת כלום את מעלה ++++
גם אני עשיתי דיקור (לא כזה של האוזן) אלא בכל הגוף. אני מאד אוהבת דיקור ומאמינה בו לרגיעה ולשיפור בכאבים, זה עזר לרדת כן!!!!!!!!! אבל מה קרה אחר כך??????? סיפור ידוע!!!!
תנסי להזמין את הבת דודה אל מירי, היא ממילא מוציאה כספים לפחות שתהיה לה תמורה עבור האגרה.
שבת שלום
נשיקות
דני

hadasosh1 כתב:
הזכרתן לי שבתור ילדה תמיד החביאו ממני מתוקים כי הייתי מוצאת וכמו עכבר גורסת,וזה רק גרם לי לחפש ועשה לי נזק הדחף למצוא!
והשנה גיליתי שגם לבת דודתי האהובה והשמנמודה כל חייה לא היו ממתקים בהישג יד והיה ארון נעול במטבח שהכיל אותם!
מקבלות את האמת לאמיתה כל שבוע ולא מחפשות עוד ועוד שיטות אינפנטיליות לרזות אלא רק שינוי אורח חיים!
בשנתיים האחרונות אחרי שירדה 50 קילו והגיעה ל60 ,נכנסה להריון ועלתה 40 בחזרה והיא שוקלת 100 ועכשיו התחילה עוד מבצע סתם
אצל מישהו בדיקור עם תפריט ממש דומה לשלנו,אבל אין לה תמיכה במשך השבוע,והדיקור לדבריה לא ממש סותם את התאבון
אני לא מאמינה בזה בכלל עשיתי פעמיים אצל הכי מפורסמים,לא עזר בכלל רק עשה לי דקירות בקיבה!
סופשבוע מהנה
נשיקות לכולכן
הדסsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 05:33

dany
dany
גם כך אפשר להתבונן במצב

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אקו יקירתי ממרומי שנותינו באמת יותר טוב שלא נתחיל לדלות מהזכרון כל דבר הזוי שעשינו.....
נתרכז במה אנחנו עושות היום נכון יותר, טוב יותר, אחרת ולא לחזור לשם לעולם.............

דווקא טוב לי להזכר ולדעת שעליתי הרבה כיתות,וכיום אין סיכוי לשוב לשם למרות הרצונות והכמיהה למתוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2010 01:10

tutit
tutit
סופשבוע מהנה
נשיקות לכולכן
הדסsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2010 22:49

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אקו יקירתי ממרומי שנותינו באמת יותר טוב שלא נתחיל לדלות מהזכרון כל דבר הזוי שעשינו.....
נתרכז במה אנחנו עושות היום נכון יותר, טוב יותר, אחרת ולא לחזור לשם לעולם.............

דווקא טוב לי להזכר ולדעת שעליתי הרבה כיתות,וכיום אין סיכוי לשוב לשם למרות הרצונות והכמיהה למתוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2010 18:32

אורלי דריקס
אורלי דריקס
בהצלחה מכל הלב
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2010 13:36

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2010 13:29

שאפתנית
שאפתנית
זה פשוט לא להאמין איזה סיפורי חיים יש לנו בכל הנוגע לאוכל או יותר נכון לקומבינות באוכל. אין ספק שאנחנו שפים ואלופי עולם בדברים האלה.
תיקון קטן - היינו שפים ואלופי עולם היום עלינו ליגה ואנחנו כבר לא עושות את זה.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2010 13:26

אקורדיאון
אקורדיאון
אתן יודעות אנחנו ממש יורדות לרמה של ילדים וגרוע מכך.
זה כל כך מוכר.לא אחת הייתי קונה מיני עוגיות שוקולד ועוד תולה תיק בד על ידית הדלת בצידה האחורי

מאכסנת את השלל בתיק ועד שלא ראיתי שקית ריקה לא היתה לי מנוחה בראש ,הלכתי וחזרתי עשרות פעמים.

נו זה הזוי .כיום אני לא מעיזה למרות המסוגלות מודה.

0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2010 13:22

שאפתנית
שאפתנית
שלום יקירתי,
המטרה היא באמת שאחרים ילמדו מהטעויות שלנו ויתעוררו מהר וישנו מנהגים. את לא תאמיני פעם בעברי המאוד רחוק, עוד לפני שנולדו ילדי, חיסלתי חבילת עוגיות שהיתה בבית וכל כך התביישתי מבעלי שרצתי מהר לקנות חבילה חדשה כדי שהוא לא ירגיש אפילו ששאבתי את כל העוגיות. זה מסוג המקרים שבאמת מזעזעים אותך באופן אישי, את מבינה איזה התנהגות עלובה זו היתה שזה כל כך מנער ומאז זה לא קרה לי יותר, כמו שכתבת הבושה האכזבה מעצמך שהגעת למצב הזה אכן גורמים לך לאבד את כבודך כלפי עצמך ואת האמונה ביכולת לעשות שינוי.
אבל כפי שכתבת זה כבר מאחורינו, וטוב שכך, אנחנו למדנו והפנמנו ויותר לא מתמודדות עם הבושה האישית הזו.
שאפתנית

אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
תנסי, בהצלחה, שאפתנית

שאפתנית חמודה,
את מזכירה לי משהו על עצמי (לפני השינוי שלך). הייתי קונה הבייתה חטיפים, כביכול בשביל הילדים.
אם הם אכלו מיד, יצאתי בסדר. אם לא אז היו שני מצבים, או שבכלל הם לא ידעו שזה נקנה כי הייתי אוכלת את זה ולא נודע כי בא אל קירבי.
או שהם כן ידעו שיש בבית, ואז לפעמים, בלילה או בשעת חולשה לא הייתי עומדת בפיתוי, הייתי אוכלת, ואחר כך הבושה אכלה אותי. רק התפללתי שהם ישכחו מקיומו של החטיף או לחילופין שאספיק לקנות אחר לפני שירגישו.

תמיד לאחר ארוע כזה הייתי כועסת על עצמי ולא מבינה, איך אדם בוגר, שקול, יודע לתת עצות ותובנות לכולם ונחשב חכם ונבון, מתנהג בצורה כה אינפנטילית כמו ילד שלא מסוגל לדחות סיפוקים, וההערכה העצמית שלי הייתה צונחת לאפס. זה כמובן רק הביא בעקבותיו אכילה נוספת וחוזר חלילה.

תודה לאל שהימים האלה עברו, היום אני יותר מאופסת ומאוזנת בנושא זה (וזה לא אומר שזה לא יכול לקרה לי גם היום.....) אבל איבדתי הרבה שנים של איכות חיים בגלל זה. היום, בגלל גיל ומצב בריאות הרבה יותר קשה להוריד משקל מאשר בגיל צעיר.

לכן אני רוצה שהצעירות יקראו ויבינו ואולי עזרתי למישהי אפילו במשהו קטן וזה שכרי על החשיפה.

אוהבת מאוד,
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תודה לדני ולשאפתנית היקרות מהשרשור של מצטמצמת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!