04/11/2010 04:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ענתוש הבטחת כהרגלך וקיימת.אני ירדתי זה מכבר ל2 כוסות קפה ושותה ממש לשם הנאה בשעות שכף לי .בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 01:42
 tutit Posts: 2431
|
הי ענתי קראתי רק עכשיו את השרשור שלך הכל כתבו אכן כדאי להחליף 2 כוסות קפה מתוך ה4 בתה,תנסי קינמון או נענע זה מה שאני שותה. או מים קרים מה שהכי טעים לך כמובן, ובאמת העיקר הרוח והגישה כי האופטימיות שלך תוביל לניצחון והצלחה את בדרך הנכונה ואין לי ספק בכלל שאת בקרוב חוזרת למידותייך תמשיכי לתת לנו מוטיבציה ואנרגיות חיוביות כאן בפורום בהצלחה שוב אוהבת הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 18:13
 ענת Posts: 3849
|
רבקה כתב:
ענ תי, נכון שאנחנו לא דואגות בשבוע הבא שתינו ירידה פלוס ריבית השליטה שוכנת אצלינו ואנחנו נצליח נשיבוקים
בהחלט נצליח....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 18:13
|
קרולין כתב:
ענתי יקירתי, אני גאה בך מאד!!!!!! בטוחה שהקילו ירד במהרה...הכי חשוב זה המסגרת והעשייה. כל הכבוד לך! בהצלחההההההה רבהההה השבוע. תודה יפתי נשיקות חמותתתת קרולין 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 18:12
|
אורלי דריקס כתב:
בהצלחה השבוע בע"ה וגם אני שותה המון קפה...
אורלי יקרה קדימה יחד נצליח להיגמל מהקפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 18:12
|
dany כתב:
רצוי באמת להפחית בקפה ענת כתב: קודם כל היתה הרצאה חשובה מעניינת ומאתגרת!!!!!!מירי את נראית מליון דולר!!!!מהממת!!!!! השבוע עליתי קילו ,אבל זה לא בגלל שלא שמרתי....כמובן....ואני לימדו מהמסקנות ואנסה להתחייב מולכם ,שתיתי המון קפה אני מעל 4 כוסות ביום.....אנסה להוריד ואבדוק התוצאות.....כמובן ממשיכה במלוא המוטיבציה, כי המשקל ממש לא מעניין עצם זה שבזכות מירי והפורום הנפלא אני בשליטה השאר קטן עלי.....אז חברים ממשיכה במלאכה עם כל המוטיבציה ,מבחינת שבוע החדש התחילה חדשה ורק למדים עוד ועוד..... שולחת חיבוק לכולם ענת ותודה לכל המשתתפים כאן בפורום הנפלא אין כמו הביחד....
כבר הפחתתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 18:11
|
שאפתנית כתב:
ענתי אין עלייך, את נכס יקר וחשוב לפורום הזה. איזה חשיבה חיובית, איזו עשייה אני פשוט שמחה שהכרתי אותך והצלחתי "להידבק" במוטיבציה שלך, אני חושבת עליך כמה פעמים במהלך היום וזה משפיע לטובה. תבורכי יקירתי ואין לי ספק שבשבוע הבא את מפגיזה ירידה יפה תתפטרי מהקפה המיותר והמשיכי בהצלחה רבה!!! נשיבוקים, שאפתנית
שאפתנית יקרה ממש ריגשת אותי.....את מקסימה שמחה שאני מצליחה להעביר מהכוחות שלי הלאה.... חיבוק ענק ואוהב ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 16:08
 dany Posts: 19819
|
אמן אמן  רבקה כתב:
ענ תי, נכון שאנחנו לא דואגות בשבוע הבא שתינו ירידה פלוס ריבית השליטה שוכנת אצלינו ואנחנו נצליח נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 14:16
 רבקה Posts: 8411
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 13:47
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי, אני גאה בך מאד!!!!!! בטוחה שהקילו ירד במהרה...הכי חשוב זה המסגרת והעשייה.
כל הכבוד לך!
בהצלחההההההה רבהההה השבוע.
נשיקות חמותתתת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 13:46
 אורלי דריקס Posts: 195
|
בהצלחה השבוע בע"ה וגם אני שותה המון קפה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 12:35
|
רצוי באמת להפחית בקפה ענת כתב:
קודם כל היתה הרצאה חשובה מעניינת ומאתגרת!!!!!!מירי את נראית מליון דולר!!!!מהממת!!!!! השבוע עליתי קילו ,אבל זה לא בגלל שלא שמרתי....כמובן....ואני לימדו מהמסקנות ואנסה להתחייב מולכם ,שתיתי המון קפה אני מעל 4 כוסות ביום.....אנסה להוריד ואבדוק התוצאות.....כמובן ממשיכה במלוא המוטיבציה, כי המשקל ממש לא מעניין עצם זה שבזכות מירי והפורום הנפלא אני בשליטה השאר קטן עלי.....אז חברים ממשיכה במלאכה עם כל המוטיבציה ,מבחינת שבוע החדש התחילה חדשה ורק למדים עוד ועוד..... שולחת חיבוק לכולם ענת ותודה לכל המשתתפים כאן בפורום הנפלא אין כמו הביחד....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 12:34
|
אם כל הכבוד לסופר וומן 8.30 לסיים את העבודה ?????????? עכשיו כבר סיימתי וראי מה השעה....... כולל כביסות וכבר הורדתי כי החמסין ייבש הכל. יום נהדר נשיבוקים דני
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לולא הפורום הזה איני יודעת היכן הייתי, למרות שקצת קילקלתי ובעצם החזרתי כמעט מחצית ממה שירדתי, הרי שאני יודעת שאם לא הייתי כאן הייתי עולה עוד פי כמה וכמה. אז מודה לאל על מה שיש ויודעת שאתפוס את עצמי ואחזיר חובות+++++++++++יום נהדר שלכם דני היי סיימת את מכסת שעות העבודה?או את בהפסקה לחמצן בפורום?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 11:25
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ענת כתב:
קודם כל היתה הרצאה חשובה מעניינת ומאתגרת!!!!!!מירי את נראית מליון דולר!!!!מהממת!!!!! השבוע עליתי קילו ,אבל זה לא בגלל שלא שמרתי....כמובן....ואני לימדו מהמסקנות ואנסה להתחייב מולכם ,שתיתי המון קפה אני מעל 4 כוסות ביום.....אנסה להוריד ואבדוק התוצאות.....כמובן ממשיכה במלוא המוטיבציה, כי המשקל ממש לא מעניין עצם זה שבזכות מירי והפורום הנפלא אני בשליטה השאר קטן עלי.....אז חברים ממשיכה במלאכה עם כל המוטיבציה ,מבחינת שבוע החדש התחילה חדשה ורק למדים עוד ועוד..... שולחת חיבוק לכולם ענת ותודה לכל המשתתפים כאן בפורום הנפלא אין כמו הביחד....
ענתוש את כל כך צודקת המשיכי בתהליך והכל יסתדר אוהבת רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 11:04
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ענתי כל הכבוד..... תנסי להוריד קצת את הקפה , בלי שום קשר
למשקל זה לא כזה בריא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 09:47

ענתי אהובה עם כזו נחישות אין בכלל ספק שתצליחי בענק ובאמת הכל קטן עלייך בהצלחה בכל נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 09:20
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענת חביבה מה שעולה מהאר יורד מהר ואת עוד יודעת למה אז בכלל קטן עליך בהצלחה ויישר כוח סומכים עליך אכן אין על הפורום הזה יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 09:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי אין עלייך, את נכס יקר וחשוב לפורום הזה. איזה חשיבה חיובית, איזו עשייה אני פשוט שמחה שהכרתי אותך והצלחתי "להידבק" במוטיבציה שלך, אני חושבת עליך כמה פעמים במהלך היום וזה משפיע לטובה. תבורכי יקירתי ואין לי ספק שבשבוע הבא את מפגיזה ירידה יפה תתפטרי מהקפה המיותר והמשיכי בהצלחה רבה!!! נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 08:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
לולא הפורום הזה איני יודעת היכן הייתי, למרות שקצת קילקלתי ובעצם החזרתי כמעט מחצית ממה שירדתי, הרי שאני יודעת שאם לא הייתי כאן הייתי עולה עוד פי כמה וכמה. אז מודה לאל על מה שיש ויודעת שאתפוס את עצמי ואחזיר חובות+++++++++++יום נהדר שלכם דני
היי סיימת את מכסת שעות העבודה?או את בהפסקה לחמצן בפורום?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 08:03
|
לולא הפורום הזה איני יודעת היכן הייתי, למרות שקצת קילקלתי ובעצם החזרתי כמעט מחצית ממה שירדתי, הרי שאני יודעת שאם לא הייתי כאן הייתי עולה עוד פי כמה וכמה. אז מודה לאל על מה שיש ויודעת שאתפוס את עצמי ואחזיר חובות+++++++++++יום נהדר שלכם דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|