03/11/2010 08:32
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז פשוט תלך ותחזור בשלום ותעשה חיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 21:10

היי - אני הייתי בירדן ויש שם כל מה שיש בישראל.. כלומר הרבה ירקות טריים כך שלא תהיה לך בעיה מהבחינה הזאת בדרך כלל גם יש בשר ודגים על האש (אני צמחונית - והסתדרתי עם גבינות, פירות וירקות). ירדן מהממת, תהנה אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 16:30
 אשירה Posts: 4292
|
ספנקיל יקר,
העצה היחידה שאני מסוגלת לתת לך בנוגע להתנהגות בחו"ל, היא לא לעשות את השטויות שאני עשיתי בחו"ל,
ואני מעדיפה לא לפרט, רק אומר שכבר עבר יותר מחודש ואני עוד לא גמרתי לשלם את המחיר....
אז ממש כדאי להשתדל ולא להתפתות!!!
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 14:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
מתנצלת שפניתי אליך בלשון נקבה, פשוט לא שמתי לב. שאפתנית spunkil כתב:
היי, אני נוסע עם חברים לטיול 3 ימים בירדן - חמישי-שישי-שבת, עם מלון והכל, מה כדאי לי לקחת מבחינת אוכל או להערך? יש עצה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 13:20
 spunkil Posts: 111
|
אתן גדולות... (מבפנים )
תודה, אחלה עצות...!
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 13:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית להנות מהטיול ולנצל את הזמן לבילוי אכן לא כדאי לקחת אוכל,אם מדובר בארוחת בקר במלון אין בעיה לאכול משהו קל
ואפילו 2 פרוסות לחם ,ביצה ירקות ואז יש שקט עד לצהריים כמובן בין לבין שתיה מרובה
ופרי,ארוחת צהריים האפשרויות רבות אך לא קינוחים ושטויות וערב שוב ירקות עם חלבון.
חשוב ללא פחממות מ5 כפי ששאפתנית ציינה.
לא לנשנש בין לבין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 13:02
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
שלום וברוך הבא, אם יש אוכל במלון אז לא כדאי שתיסחב עם אוכל אלא אם כן אתה שומר כשרות. אם יש בופה בבוקר - מירי אומרת לעשות סבב אחד בלבד ולשים בצלחת דברים רק דברים מיוחדים. בצהריים - אני אישית אוכלת כרגיל. בערב - בלי פחמימות, אז אפשר לאכול בשר/דגים וירקות - חופשי. תשתדל בין הארוחות לשתות הרבה מים. אני מתארת לעצמי שתבצע הרבה הליכות - ואם תקפיד על זה - אני בטוחה שתשמור על התוצאות ואפילו תרזה :-) בהצלחה ותעדכן אותנו כשתחזור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 11:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
העצה החשובה ביותר היא שתהני, ותחזרי מלאת חוויות. שנית, תשמרי על הכלל משעה חמש בלי פחמימות, הרבה מים במשך היום ולשמור על ארוחות שפויות. אישית אני לא דוגלת בשיטה של לקחת אוכל מהבית כשיוצאים לטיול בחו"ל אלא לתמרן, אם יש אפשרות ליוגורט עם פרי בבוקר אז הינה אין חריגה מארוחת הבוקר ואם במקום יש שתי פרוסות לחם עם גבינה וירקות אז גם זה מבורך. חשוב שבצהריים לא תחרגי מכמות הפחמימות. אל תנשנשי בין הארוחות ותראי שאת חוזרת כמו גדולה לארץ בלי עלייה במשקל. טיול מהנה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 11:26
 spunkil Posts: 111
|
היי, אני נוסע עם חברים לטיול 3 ימים בירדן - חמישי-שישי-שבת, עם מלון והכל, מה כדאי לי לקחת מבחינת אוכל או להערך? יש עצה?
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|