04/11/2010 06:03
 dany Posts: 19819
|
את שמה לב איך כל שבוע כבר סופ"ש........ אז ככה הזמן עובר וחולף. בעלי היה עצמאי כל החיים כך שתמיד הוא היה יותר בעבודה מאשר בבית............. ואני עם 4 ילדים וללא כל הטכנולוגיה הנהדרת שיש היום...... דברים שהגיעו יותר מאוחר כמו מייבש ומדיח כלים......... את ערמות הכביסות לעולם לא אשכח......... כמו שרה מכבסת תולה........ וזה עובר עובר..... ואפילו באיזה מקום מתגעגעים לזה עם כל הקושי. כי שהם קטנים ולידך את יודעת מה קורה איתם ואחר כך......... חמודה תהני מכל רגע כי אלו רגעים קסומים. נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 04:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי ראשית לנו יוצא דבר טוב מהילדים,את כותבת בפורום בשעות לא מקובלות, דברים שיוצאים מליבך ומאפשרת לנו לתמוך ופחות לנסות לתת טיפים ולסייע.
הזמן טס והקטנים גדולים יהיו ואז תאמרי ילדים קטנים צרות קטנות,ילדים גדולים צרות גדולות.
תהני מהתקופה קחי לך את הטוב שבה למרות הקושי.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 00:47
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
מאמל'ה הם גודלים כל כך מהר שבדיעבד תחשבי על זה כמוני לא תביני לאן זה נעלם ומתי!!!!!! יום נפלא אוהבת דני hadasosh1 כתב: הי אשירה כמו ששמת לב אני ערה רק בלילות כי יש לי תינוק והוא קם לאכול אז בין לבין אני נכנסת להתעדכן כי ביום אין לי סיכוי, הוא מושך את המחשב וצורח. גם אני צריכה אנרגיות כמה שעובדים בבית יש עוד המון מה לעשות הילדים הקטנים גוזלים את כל הזמן הפנוי מחכה כבר שיגדלו....שהבית יראה יותר נורמאלי כמה כביסות אוף אני לא מפסיקה לעשות וזה לא נגמר!!!! מזל שיש מייבש,לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי חיה לפני 100-200 שנה. בטח משתגעת. סתם הרהורים שלי ששיתפתי אתכם בהצלחה מתוקות תכף אתן קמות חחחח ואני נכנסת למיטה אנחנו עושות פה משמרות בפורום הדס
הי דני'לה באמת ???נראה לי כמו נצח! לא האמת שחבל לי לאבד את השנים האלו אבל בא לי יותר זמן פנוי אני מרגישה לפעמים שאין לי מספיק זמן לעצמי גם!!!והבעיה שלי היא שקשה לי לסמוך על כל מיני ביביסיטריות למינהן אז הכל נופל עלי בסוף ובמיוחד במקרה הזה כי בעלי עובד בשעות מטורפות גם בקרים לפעמים לילות לאחרונה ישנה אצלי בת דודה שעזרה לי בקניות בטיפול בילדים ובכלל ואמרה שאני ממש חד הורית (חס וחלילה)היא התכוונה מבחינת השעות שלו שאני מתמודדת עם הכל לבד אבל אני משתדלת לקטר ולהוסיף שאני רציתי את הילדים האלו מאוד ואני ממש לא מצטערת ... אז קשה...וזו תקופה שהם מאוד תלויים בי.יגדלו מקוה שיתפנה לי קצת זמן לעצמי... תודה על העידוד דני ואקו נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 07:59
|
וזה טוב כי אז לכל אחת בשעות שלה יש פה מישהו שיכול לתת תמיכה טכנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 05:45
|
dany כתב:
מה שנקרא 24/7 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: בקר טוב,חחח-אכן אנחנו שומרים על הפורום במשמרות הוא ממש לא לבד.
חחחחאבל זה ממש כך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 05:39
|
מאמל'ה הם גודלים כל כך מהר שבדיעבד תחשבי על זה כמוני לא תביני לאן זה נעלם ומתי!!!!!! יום נפלא אוהבת דני
hadasosh1 כתב:
הי אשירה כמו ששמת לב אני ערה רק בלילות כי יש לי תינוק והוא קם לאכול אז בין לבין אני נכנסת להתעדכן כי ביום אין לי סיכוי, הוא מושך את המחשב וצורח. גם אני צריכה אנרגיות כמה שעובדים בבית יש עוד המון מה לעשות הילדים הקטנים גוזלים את כל הזמן הפנוי מחכה כבר שיגדלו....שהבית יראה יותר נורמאלי כמה כביסות אוף אני לא מפסיקה לעשות וזה לא נגמר!!!! מזל שיש מייבש,לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי חיה לפני 100-200 שנה. בטח משתגעת. סתם הרהורים שלי ששיתפתי אתכם בהצלחה מתוקות תכף אתן קמות חחחח ואני נכנסת למיטה אנחנו עושות פה משמרות בפורום הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 05:37
|
מה שנקרא 24/7 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
בקר טוב,חחח-אכן אנחנו שומרים על הפורום במשמרות הוא ממש לא לבד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 05:37
|
אשירה אהובה אני החלטתי שבפורום הזה אני לא שמה לעצמי שום מחסום......... מה שבא אני כותבת כמובן דברים רלוונטיים.... אני מרגישה שבמקום הזה אני הכי הכי בבית. עד שהלילה כבר היו לי חלומות שקשורים לעניין וכל הפורום השתרבב לחלום...... לא זוכרת אותו במדויק רק יודעת שהיו דברים שקשורים. בגלל שאני קמה כל כך מוקדם, אז אני בד"כ פורשת למיטה די מוקדם...... רואה עוד טלוויזיה אבל כבר לא נגשת למחשב. חשבתי על לפטופ, אבל נראה לי שאז בעלי באמת יעמוד על רגליים אחוריות כי גם כך הוא מרגיש די מוזנח.............. שכל היום אני רצה למחשב !!!!!!! אז יקירתי מה שאני רוצה לומר לך....... תכתבי ואל תחששי, אין כאן ביקורת אלא רק אהבה והבנה. ורצון לעזור לנסות לפתור בעיות במשותף. שיהיה לך יום נהדר מלא אור וקסם נשיקות דני
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: אשירה כתב: לכל המשכימות החרוצות,
אתן עושות לי סחרחורת רק עם התיאורים שלכן,
בבקשה, תדביקו אותי קצת באנרגיות שלכן..........
אוהבת ומאחלת יום נפלא ובשורות טובות, את מוזמנת להתחיל איתנו את הבוקר נדביק אותך בקלות.חחח האמת, אני קמה מאוד מאוד מוקדם בבוקר ונכנסת ישר למחשב, אך בשעה זו אני מסוגלת להיות רק שותפה פסיבית.
בלילה, לעומת זאת, אני הרבה פעמים מחפשת פרטנרים לשיחה בפורום, ואין... ואז אני צריכה או לדבר עם עצמי, או לדבר על עצמי, או לשתוק!!! והרבה פעמים עדיף לשתוק כדי לא להיסחף.....
בכל אופן, אני מאוד נהנית להקשיב לכן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 05:33
|
בקר טוב,חחח-אכן אנחנו שומרים על הפורום במשמרות הוא ממש לא לבד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 02:04
 tutit Posts: 2431
|
הי אשירה כמו ששמת לב אני ערה רק בלילות כי יש לי תינוק והוא קם לאכול אז בין לבין אני נכנסת להתעדכן כי ביום אין לי סיכוי, הוא מושך את המחשב וצורח. גם אני צריכה אנרגיות כמה שעובדים בבית יש עוד המון מה לעשות הילדים הקטנים גוזלים את כל הזמן הפנוי מחכה כבר שיגדלו....שהבית יראה יותר נורמאלי כמה כביסות אוף אני לא מפסיקה לעשות וזה לא נגמר!!!! מזל שיש מייבש,לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי חיה לפני 100-200 שנה. בטח משתגעת. סתם הרהורים שלי ששיתפתי אתכם בהצלחה מתוקות תכף אתן קמות חחחח ואני נכנסת למיטה אנחנו עושות פה משמרות בפורום  הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 16:45
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: לכל המשכימות החרוצות,
אוהבת ומאחלת יום נפלא ובשורות טובות, את מוזמנת להתחיל איתנו את הבוקר נדביק אותך בקלות.חחח
האמת, אני קמה מאוד מאוד מוקדם בבוקר ונכנסת ישר למחשב, אך בשעה זו אני מסוגלת להיות רק שותפה פסיבית.
בלילה, לעומת זאת, אני הרבה פעמים מחפשת פרטנרים לשיחה בפורום, ואין... ואז אני צריכה או לדבר עם עצמי, או לדבר על עצמי, או לשתוק!!! והרבה פעמים עדיף לשתוק כדי לא להיסחף.....
בכל אופן, אני מאוד נהנית להקשיב לכן!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 12:59
|
חחחח דני בחוץ הפיח של המכוניות ובבית השערות של החתולה הפרסית שלא חסר לה שיער ועד לפני שנה היו השניים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 12:57
|
אשירה כתב:
לכל המשכימות החרוצות,
אוהבת ומאחלת יום נפלא ובשורות טובות,
את מוזמנת להתחיל איתנו את הבוקר נדביק אותך בקלות.חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 09:55
|
הנה עשיתי חבילה ושולחת לך........... אשירה כתב:
לכל המשכימות החרוצות,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 09:54
|
בטח בעיר את גומרת לנקות תריס וכבר השני מלוכלך מהפיח של המכוניות לא שאצלי מהעצים ממש אין לכלוך + הכלב גולדן רטריבר שהשנה אפילו לא סיפרנו אותו חבל"ז על השערות.............. אז פלא שהשואב עובד שעות נוספות!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
חחחח זה מזכיר לי שבעבר היה לי שיגעון לנקות את שלבי התריסים במרפסת בשעה 4 בבקר והבליינים שהיו חוזרים למכוניות היו צוחקים על משוגעת שתלויה
על התריסים.הפסקתי עם זה מזמן .זו העיר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 09:52
|
הגזמת, עד שקניתי לי דייסון אהוב נפשי לשבור??????? אויה
שאפתנית כתב:
אין ספק שאם היית גרה בעיר אז היה קושי מסויים בלשאוב שטיחים בחמש בבוקר. לא היו מרביצים לך, פשוט היו שוברים את השואב ח ח ח ח שאפתנית dany כתב: יש רק בעייה שאני מעירה את הציפורים והן מתלוננות שמעת על מישהי ששואבת שטיחים בחמש בבוקר לא הייתי יכולה לגור בעיר היו מרביצים לי מנצלת את המצב שבעלי יוצא עם הכלב כי גם הוא לא אוהב רעש על הבוקר חחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 08:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
אנרגיות חיוביות לכולנו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 08:38
 אשירה Posts: 4292
|
לכל המשכימות החרוצות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 07:42
|
חחחח זה מזכיר לי שבעבר היה לי שיגעון לנקות את שלבי התריסים במרפסת בשעה 4 בבקר והבליינים שהיו חוזרים למכוניות היו צוחקים על משוגעת שתלויה
על התריסים.הפסקתי עם זה מזמן .זו העיר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 07:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק שאם היית גרה בעיר אז היה קושי מסויים בלשאוב שטיחים בחמש בבוקר. לא היו מרביצים לך, פשוט היו שוברים את השואב ח ח ח ח שאפתנית dany כתב:
יש רק בעייה שאני מעירה את הציפורים והן מתלוננות שמעת על מישהי ששואבת שטיחים בחמש בבוקר לא הייתי יכולה לגור בעיר היו מרביצים לי מנצלת את המצב שבעלי יוצא עם הכלב כי גם הוא לא אוהב רעש על הבוקר חחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|