03/11/2010 08:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטמצמת חמודה כבר נאמר הכל אז המשיכי בתהליך ובטוחה שתהיי על הגל בהצלחה אנו איתך וזכרי על המקום זה בהחלט נפלא ו hadasosh1 חמודה בלי ציפיות במודעות ובהחלטות אנו איתך את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 06:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטמצמת כתב:
תודה לכולם על כל העידודים... ממשיכה להיות חזקה...
יקירה אין ברירה אחרת,זה סוד ההצלחה.יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 05:30
 dany Posts: 19819
|
מיצי יקרה יום מלא הצלחה מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 01:20
|
מצטמצמת כתב:
כל הכבוד,בהצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 19:07
 מצטמצמת Posts: 135
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 18:31
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת חביבתי אני בטוחה שתוצאה טובה תגיעה בשבוע הבא כדברי מירי הגוף זוכר הכל אבל זכרי את חייבת לעצמך השבוע שליטה מלאה ועל עמידתך במקום מגיע לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 16:17
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה,
איך מירי אומרת, זאת דרך חיים ואורח חיים וכל הזמן אנחנו בתהליך של למידה,
כל אחד על עצמו ועל מידת ההשפעה שיש למאכלים השונים על הגוף הפרטי שלנו.
הנה עלית על נקודה שמשפיעה אצלך על התהליך ועכשיו את יודעת מה לעשות או ממה להימנע כדי להשיג תוצאות.
בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 14:46
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, על המקום זה נהדר. בשבוע הבא תראי ירידה, תמשיכי הלאה להתמיד ולהשקיע בתהליך הוא שווה הכל.
בהצלחה רבה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 13:00
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי מצטמצמת לא יצא לי להגיד לך - ברוכה הבאה לפורום. אהבתי את הכינוי שלך :-) הכי טוב זה להגיע לשקילה בלי ציפיות ואז לא מתאכזבים. קודם כל להיות על המקום זה בכלל לא מאכזב. כל עוד לא מדובר בעליה - אני תמיד מרוצה. מבחינתי על המקום = שמירה על התוצאות. חוץ מזה הגוף מחליט מתי להוציא כרטיס, כלומר השבוע היית ילדה טובה אבל מה היה שבוע שעבר? הגוף זוכר אבל אנחנו מעגלות פינות ולא ממש זוכרות. אז אם תמשיכי גם השבוע להיות ילדה טובה - בטוח שבשבוע הבא תראי ירידה. אגב, אני אוהבת את השיטה ומרוצה ממנה, וגם בשישי שבת לא אוכלת פחמימות אחרי 5. כשמתרגלים אי אפשר אחרת, ממקום של כוח. המשך הצלחה }{
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 12:19
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מצטמצמת יקרה, אני בטוחה שתראי את זה בשבוע הבא.....
אני לעומתך לקחתי את המשפט של מירי עד נר ראשון של חנוכה....
מי יודע מה יהיה שלושה חודשים נתחיל עם הנר הראשון ונזרום הלאה....
יום טוב ושבוע טוב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 10:26
 אורלי דריקס Posts: 195
|
היי בוקר אור, גם לי היה מצב כזה של 3 שבועות על המקום ואח"כ ירד חצי ק"ג. הבנתי שאלכוהול לא בדיוק מועיל בקטע של דיאטה. שיהיה בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 06:48
|
אמן!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
בוקר טוב לכן מצטמצמת והדס. אני חושבת שדני הציעה את הפתרון המושלם לבעית השיכחה של מה שנכנס לנו לפה. תעשו רישום בנות. אנחנו התגייסנו כאן בפורום ורוב הבנות רושמות וזה הרבה יותר מוחשי לראות מה נכנס לפה. בטוחה שבשקילה הבאה תראו כבר ירידה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לכן מצטמצמת והדס. אני חושבת שדני הציעה את הפתרון המושלם לבעית השיכחה של מה שנכנס לנו לפה. תעשו רישום בנות. אנחנו התגייסנו כאן בפורום ורוב הבנות רושמות וזה הרבה יותר מוחשי לראות מה נכנס לפה. בטוחה שבשקילה הבאה תראו כבר ירידה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 05:19
|
בנות יקרות קודם כל שיהיה לכם השבוע הצלחה ושנית נראה לי כי אם תרשמו.......... לא תצטרכו בדיעבד להיזכר בכל מיני מוקשים קטנים שהיו בדרך מיצי אהובה..........יין??????????? איך זה הולך עם דיאטה? טוב כבר הבנת את זה וזה נהדר, כי לעיתים לא עולים על התקלה וממשיכים לחפש ולהיות מתוסכלים. אז שוב איחולי הצלחה בהמון אהבה דני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 01:15
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה מצטמצמת גם לי היתה קצת אכזבה השבוע שמרתי וציפיתי אבל אז מירי הזכירה שציפיות נועדו לכריות וגם אני נזכרתי בכמה חטיפי מיני שנכנסו לי לתפריט בקטנה אבל כנראה שנתנו את הטון בקיצור מתחילים שוב לחזור למוטב אין לנו ברירה אחרת בהצלחה ענקית שיהיה לך ונמשיך לחזק כאן ולהתחזק הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 23:59
|
יקירתי לקחת המון מההרצאה ובמידה ואכן תבצעי אחד לאחד ההצלחה מובטחת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 23:00
 מצטמצמת Posts: 135
|
חברים יקרים....היום היתה השקילה... ונשארתי על המקום... האמת שהייתי בהתחלה ממש בשוק, הייתי בטוחה שאני ארד כי היתי ילדה טובה ביותר השבוע. קצת התאכזבתי אבל תמיד אני אומרת שאם אני באמת כזאת ילדה טובה אני אראה את זה בשבוע הבא... תוך כדי ההרצאה הבנתי מה יכול להיות קצת שיבש לי את הירידה.... שתתי שלוש פעמים השבוע יין לבן בערב.... וזה לא נגמר בכוס אחת בכל פעם חחח .... אז כנראה זה נתן לי מין נורת אזהרה... ועכשיו אני לא מתכוונת לשתות יותר בזמן הקרוב....
מה שאני לקחתי היום מההרצאה... זה שלושה חודשים.... מה זה אומר? מירי סיפרה שהיא בתחילת הדיאטה שלה בשיטה של בלי פחממות מחמש אכלה במשך שלושה חודשים לפי השיטה כולל שישי שבת... וירדה 11 קילו... אני עכשיו לוקחת על עצמי שלושה חודשים כאלה... בשביל להכנס למסלול הנכון...
מאחלת לכולם המשך שבוע נפלא... בהצלחה לנשקלים... וששבוע הבא אני אראה תוצאות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|