03/11/2010 08:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
הפריאירים רק מתחלפים ראה את הפרסום המעצבן של ג. יפית בא לי לזרוק לה משהו על הפנים מעצבנת!!!!!!!!!!!!!! היא רזתה ואני בטוחה שלא עם מה שהיא מפרסמת!!!!!!!!! בטוח,בול שיט שוב לכיס שלה יש עודף משקל מהפרסום!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 08:13
 dany Posts: 19819
|
צודקת 100% יום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 08:12
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אם כולם היו מבינים שדיאטה זה שינוי הרגלי אכילה וכניסה לאיכות חיים שונה אז כולנו עוד היינו נעלמים מרב רזון והכל היה טוב יותר איש איש יעשה כל שטוב על ליבו העיקר שאנו מפנימים ומפיצים את זה לסובבים אותנו בדלת האחורית הרבה הרבה בריאות ובהצלהח לכולם בהמשך אנו במסגרת שמאפשרת התמדה אז נעשה כן ונצליח יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 09:25
|
הפריאירים רק מתחלפים ראה את הפרסום המעצבן של ג. יפית בא לי לזרוק לה משהו על הפנים מעצבנת!!!!!!!!!!!!!! היא רזתה ואני בטוחה שלא עם מה שהיא מפרסמת!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 07:16
|
אכן כך השמנמודים מחפשים נסים,לקום בבקר ולהיות רזים או לקחת כדורים למיניהם ולאכול
ומה לא ,דיקור.מיצים ,ממרום נסיוננו כלנו יודעים שהכל חלום.
קיימת שיטה אחת שפויה ואנחנו שם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 06:55
|
שזה מגיע לנושא דיאטה ושמנמודים כולנו נעשים טפשים ומאמינים לכל שטות שמוכרים לנו רק בכדי לרדת בלי לעשות מאמץ........ עדיין לא המציאו את זה רק אלה שמוכרים את זה בדרך מתעשרים על חשבוננו!!!
quote=שאפתנית]באמת מצער שאנשים כמו פואד שמהם את מצפה לקצת יותר הבנה בתחום נופלים שוב ושוב לדיאטות המטופשות של זבנג וגמרנו. מעניין שעד עכשיו הוא לא חשב על ניתוח קיצור קיבה אבל על דיאטות כאלו טיפשות הוא דווקא כן חושב!!! מעניין מה חושבים הרופאים שלו, מי המליץ לו על דיאטה כזו, הוא לא שמע על מירי שלנו??? שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
באמת מצער שאנשים כמו פואד שמהם את מצפה לקצת יותר הבנה בתחום נופלים שוב ושוב לדיאטות המטופשות של זבנג וגמרנו. מעניין שעד עכשיו הוא לא חשב על ניתוח קיצור קיבה אבל על דיאטות כאלו טיפשות הוא דווקא כן חושב!!! מעניין מה חושבים הרופאים שלו, מי המליץ לו על דיאטה כזו, הוא לא שמע על מירי שלנו??? שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 04:59
|
אפילה כל כך נכון ממש יושב לי בול. ומי צריך לתת דוגמא אם לא אנחנו שכבר שנים במעגל הזה!!!!!!!!!!! אז לדרך לעשות ולהראות כי אפשר ואנחנו יכולות יום נהדר דני EFF כתב:
ואני חייבת לצטט את המשפט הנפלא של איינשטיין שממש מתאים לך: "הדרך הנכונה לחנך בני אדם היא להיות להם לדוגמא."
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 04:57
|
כמלכת קיצורי הדרך אין לי אלא להעיד כי זו לא הדרך...... ברור כל שמנמוד רוצה לראות תוצאה .........אתמול!!!!!!!!! אבל בסופו של יום נכנסים לבולמוסים וחוזרים ועולים עם ריבית את הכל. ועל פואד באמת אני מתפלאת כי הוא גם לא צעיר וגם לא בריא והוא באמת יכול להביא על עצמו צרה גדולה. בואו אנחנו נדבוק בדרך שלנו השפויה והנורמלית....... וגם אם התוצאות הן לא של מסות גדולות כל שבוע...... השבועות מצטברים והנה גם הקילוגרמים יורדים. בסבלנות ובהתמדה ובא שכר לעמלנו. יום נהדר לכולם נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 23:56
|
אכן כל הדיאטות ההזויות שמסתובבות הן מבצע לזמן מאוד מוגבל, זה לא טיפול שורש,זה כיבוי שריפות.
אין מחיר למסגרת שלנו שלמעשה מהווה דרך חיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 23:15
 EFF Posts: 6412
|
ואני חייבת לצטט את המשפט הנפלא של איינשטיין שממש מתאים לך: "הדרך הנכונה לחנך בני אדם היא להיות להם לדוגמא."
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 23:10
 EFF Posts: 6412
|
הי HOTCHICK, ככינוי כן את.....צודקת במה שכתבת ואת הדוגמא לכך שאכילה נכונה ושפויה מאפשרת לחיות איתה לאורך זמן..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 22:38
 Hotchick Posts: 40
|
לאחרונה קראתי ידיעה על הדיאטה של פואד, שירד בעזרתה יפה מאוד. ומה הדיאטה? קרקרים וירקות או משהו טיפשי כזה. ואני שואלת את עצמי: עד כמה אפשר להמשיך עם הדיאטות הבלתי-אפשריות האלה? הרי ברור שעם דיאטה דלה כזו הוא לא יוכל להמשיך לאורך זמן. בתור אחד שכבר רזה בעבר ושוב שמן - אפשר היה לצפות שילמד שדיאטה צריכה להיות משביעה, מספקת ומגוונת כדי שאפשר יהיה לחיות איתה לאורך זמן. ממי הוא מקבל את הדיאטות המסוכנות האלה, מהרופאים שלו? הדיאטה הזו היא מתכון בטוח להשמנה חוזרת שלא לדבר על הבריאות (ויש לו בעיית לב).
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|